• Home
  • /
  • LAST MINUTE GRČKA 2024

LAST MINUTE GRČKA 2024

Last Minute Grčka 2024 – Last Minute Aranžmani 2024

Za Vas i ove godine izdvajamo neke od specijalnih LAST MINUTE PONUDA koje su aktuelne za LETOVANJE 2024.

Kompletnu ponudu apartmana i smeštaja za letovanje u Grčkoj možete pogledati na našoj stranici:

LETOVANJE GRČKA APARTMANI 2024 – na kojoj se nalaze aranžmani, kompletna i široka ponuda smeštaja kao i mesta za letovanje u Grčkoj.

Na ovoj stranici kao i ranije za Vas izdvajamo specijalne ponude za neke od aranžmana iz naše ponude – takozvane LAST MINUTE PONUDE do kojih dolazi usled otkazivanja putovanja ili poslednjih slobodnih mesta za određene aranžmane neposredno pred polazak na put.

LAST MINUTE GRČKA 2024 PONUDA ARANŽMANA :

USLED ČESTOG MENJANJA LAST MINUTE PONUDA ZA SVE DODATNE ARANŽMANE KOJI SE NALAZE NA LAST MINUTE PONUDI MOLIMO VAS DA KONTAKTIRATE AGENCIJU!!!

 

 

 

 

LAST MINUTE GRČKA 2024 PONUDA APARTMANA

 

last minute ponude, last minute grcka, last minute aranzmani, letovanje last minute, specijalne ponude
Last Minute Grčka 2024

Za kompletnu ponudu apartmana posetite stranicu – LETOVANJE GRČKA APARTMANI 2024

Destinacije u Grčkoj za sezonu 2024. uključuju mirna, ali sadržajna mesta idealna za porodični odmor. Pored toga tu su uzbudljive destinacije za letovanje sa prijateljima. Nezaobilazna popularna letovališta za mlade i romantična mestašca za parove. Ne zaboravljamo i interesantna letovališta u blizini nekih od najlepših istorijskih spomenika Grčke, za one koji vole aktivan odmor. Oniro Travel će vas informisati o ponudi izleta na destinacijama, dok ćete precizne informacije o istim dobijati od naših kolega, direktno u mestima koja budete birali za predstojeći letnji odomor.

U ponudi turističke agencije Oniro Travel su popularne destinacije u Grčkoj, koje srpski turisti biraju decenijama unazad (Paralija, Leptokarija, Nei Pori, Platamon, Hanioti, Pefkohori, Polihrono, Sarti, Stavros, Asprovalta, Nea Vrasna). Pored toga tu  su i aranžmani za neka od najlepših ostrva Egejskog mora, ali i fantastična ostrva Jonskog mora. Ne propustite priliku da posetite ostrva kao što su Tasos, Skijatos, Skopelos, Evija, Samos ili pak Kefalonija, Lefkada, Krf, Zakintos. Takođe, za leto 2024. izdvajamo fenomenalne avio aranžane za ostrvo Krit. Direktan čarter let na liniji Beograd – Heraklion i bogata ponuda hotela različitih kategorija čine Krit hit destinacijom i za leto 2019.

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

⌛ radno vreme: 10h - 19h  (sub: 10h-14h) 060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top