Vila Dimitris Vrasna Paralia

Vila Dimitris Vrasna Paralia (Vrasna Beach) – nalazi se na 70m udaljenosti od plaže i 120m od samog centra, u neposrednoj blizini marketa Lidl.

Vila Dimitris Vrasna Paralia – raspolaže sa dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, četvorokrevetnim sa dva pomoćna ležaja apartmanima i bungalovom koji se nalaze na visokom prizemlju, prvom spratom i u dvorištu same vile. Objekat vila Dimitris u svim smeštajnim jedinicama ima kupatilo, terasu, čajnu kuhinju (sa osnovnim posuđem, frižiderom, rešoom sa dve ringle), televizor i klimu (korišćenje klima-uređaja uz doplatu prema cenovniku). Gostima vile Dimitris u Vrasna Paraliji je na raspolaganju besplatno korišćenje interneta (agencija ne može garantovati brzinu i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema).

Objekat vila Dimitris Vrasna Paralia – ne poseduje sopstveni parking (mogućnost parking u neposrednoj blizini objekta).

Vrasna Paralia Vila Dimitris – Galerija slika

Previous Image
Next Image

info heading

info content


CENOVNIK

Vila Dimitris Vrasna Paralia – Cene

Vila Dimitris Vrasna Paralia, Grcka, Vrasna Paralia Vila Dimitris, Apartmani, Letovanje, Kuca, Iskustva, Mapa, Komentari, Onrio Travel

*Za eventualne promene cena, aktuelne popuste i specijalne ponude kontaktirajte nas na 011/4036788 ili 060/8838760.

CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:

– prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio i video opremljenost, klima, wi-fi)
– smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u studijima/apartmanima;
– usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
– troškove organizacije i vođstva puta.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
– individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu pomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta i u toku boravka u vili.

POPUSTI I DOPLATE VILA DIMITRIS VRASNA PARALIA (ne važi za smene označene zvezdicom *):        

– prvo dete do 6 godina starosti plaća samo autobuski prevoz i koristi zajednički ležaj.
Navedeni popusti važe samo za dete u pratnji minimum dve odrasle osobe. Dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.
– u slučaju spajanja smena, cena se umanjuje za 25e po osobi na osnovnu cenu paket aranžmana za drugu smenu;

– SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 30e po osobi na osnovnu cenu paket aranžmana;

– ne postoji mogućnost dupliranja popusta;
– doplata za jednokrevetni studio/apartman – 70% od cene paket aranžmana (smeštaj u studiju 1/2 i jedno mesto u autobusu).

PROGRAM PUTOVANJA

Vila Dimitris Vrasna Paralia – Program putovanja

1 dan -Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa u poslepodnevnim satima ( tačno vreme I mesto polaska se naknadno definiše). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2 dan – Dolazak u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice do 14h po lokalnom vremenu.

2 – 12. Dan – Boravak u izabranim studijima.

12 dan –Napuštanje studija u 9.00 h po lokalnom vremenu, polazak autobusa po lokalnom vremenu ( informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od  predstavnika agencije na destinaciji ).

13 dan –Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

AUTOBUSKI PREVOZ:      

Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj u letnjoj sezoni su dan ranije u odnosu na termine naznačene u tabeli u okviru cenovnika. Povratak za Srbiju je u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu, za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije.

Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli agencija. Sva deca moraju imati svoje sedište. Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo duž autoputa na mestima koja su predviđena za primanje I spuštanje putnika. Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ulaska i izlaska putnika.

SOPSTVENI PREVOZ:       

Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dan pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera za smeštaj u odabrani objekat. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dobiće i broj telefona osobe zadužene za kontakt na destinaciji – radi lakšeg pronalaženja objekta ili ukoliko bude potrebna pomoć.

Uz ovaj program vaze opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja licenca  OTP br. 71/2014.

USLOVI PLAĆANJA

Uslovi i način plaćanja – Vila Dimitris Vrasna Paralia

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.

– Čekovima gradjana: 40% akontacija, ostatak u ratama do 15.12. godine u kojoj se koristi aranžman. Čekovi se deponuju najkasnije 15 dana pred polazak na put.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

MAPA

Vila Dimitris Vrasna Paralia mapa

Vrasna Paralia Vila Dimitris 2020 – Vrasna Paralia  Letovanje– Strimonikos Zaliv – Grčka leto Apartmani – Vila Dimitris Vrasna Paralia 2020

Vrasna Paralia je najmirnije letovalište zaliva Strimonikos, pozicionirano između Stavrosa i Nea Vrasne. Ovo mestašce idealno je za sve one koji priželjkuju miran i opuštajući odmor. Šetnjom uz obalu lako se stiže do svih mesta zaliva Strmonikos. Plaža je peskovito-šljunkovita, uređena suncobranima i ležaljkama, ali postoje i delovi plaže gde možete postaviti svoju opremu. Po ulasku u more, relativno brzo kreće dubina.

Video opis mesta Vrasna Paralia možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Najveći broj restorana i kafića nalazi se uz samu obalu. Ovo je dosta tiho letovalište, pa u večernjim satima možete u nekom od restorana kraj mora, uživati u šumu talasa i pogledu na Stavros. Mesto ima nekoliko dobro snabdevenih marketa i pekaru-poslastičarnicu. Na 15tak minuta hoda od plaže, na magistrali koja vodi ka Asprovalti nalazi se i čuveni market LIDL. 

Ovo je idealno letovalište za odmor. Ukoliko vam tokom letovanja bude nedostajala nešto življa atmosfera, uvek možete posetiti neko od letovališta zaliva ili poći na neki od interesantnih izleta koji se organizuju u ovoj regiji.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Vrasna Paralia Vila Dimitris 2020 – Vrasna Paralia  Letovanje– Strimonikos Zaliv – Grčka leto Apartmani – Vila Dimitris Vrasna Paralia 2020

⌛ 10h - 19h (sub 10h-15h) Vojislava Ilića 41  060/8838 760; 011/4036 788 ✉ office@onirotravel.rs
Back to Top