Vila Jana Stavros

Vila Jana Stavros – nalazi se u mirnom delu Stavrosa. Od plaže je udaljena oko 230 m, a od centra grada oko 110 m.

Vila Jana Stavros – poseduje 1/2 i 1/3 studija koji se nalaze na izdignutom prizemlju, kao i 1/5,1/6 i 1/7 duplekse koji se nalaze na prizemlju i drugom spratu. Svaki studio vile Jana u svom sastavu ima opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), terasu. Dupleksi se sastoje od dve spavaće sobe, kompletno opremljene kuhinje, kupatila. Duplexi na drugom spratu imaju veliku terasu sa pogledom na more. Sve smeštajne jedinice poseduju TV i AC.

Objekat – vila Jana Stavros – ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja doplaćuje se na licu mesta.

Galerija slika – Vila Jana Stavros

Previous Image
Next Image

info heading

info content


CENOVNIK

Vila Jana Stavros – Cene

Vila Jana Stavros, Apartmani Jana Stavros, Letovanje, Grcka, Iskustva, Komentari, Kuca, Turisticka agencija, Oniro Travel

Cene su iskazane u eurima po osobi na bazi paketaranžmana (AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ)

LEGENDA: S – studio; APP – apartman; DUP – duplex; AC * – korišćenje klime uračunato u cenu; AC – korišćenje klime nije uračunato u cenu

*Za eventualne promene cena, aktuelne popuste i specijalne ponude kontaktirajte nas na 011/4036788 ili 060/8838760.

ARANŽMAN OBUHVATA:

Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Grcka – Beograd. Boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom najma u sobama, studijima ili apartmanima. Troškove organizacije putovanja. Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Individualne troškove. Međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom.
Boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.25€ do 1 € zavisi od kategorizacije smeštaja, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se
vrši na recepciji hotela ili apartmana

POPUSTI:

Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 75 €, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju.

Dete od 0 do 10 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 20 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 85 €, osim za prve tri i poslednje dve smene, ima mesto u autobusu i smeštaj u pomoćnom ležaju.

U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 8 godina može da koristi zajednički ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.

Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 15 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 85 € osim za prve tri i poslednje dve smene.

DOPLATA ZA 1/1: S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70 % na cenu ugovorenog aranžmana.

ZA SOPSTVENI PREVOZ cena aranžmana se umanjuje za 20 € po osobi ( prevoz ), osim za prve tri i zadnje dve smene, gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.

Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.

PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM PUTOVANJA – VILA JANA STAVROS

1.dan: Putovanje Beograd – Grcka – sastanak putnika na parkingu preko puta otvorenog tržnog centra – tzv. “Buvljak” na Novom Beogradu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u dogovoreno vreme (tacno vreme i mesto proveriti u agenciji dva dana pred put). Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

2.dan – 11.dan:– Dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;

12.dan: – napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

13.dan: Beograd – dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h ( u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima ).

Napomena o prevozu: mogući polasci iz Novog Sada bez naknade. Za polazak iz Pančeva doplata je 10 € po osobi.
Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli; Povratak sa Lefkade pretposlednjeg dana aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika

Napomena:

U apartmane ili studija se ulazi posle 14:00 h , a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00 h po lokalnom vremenu. Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio, a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom.

Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Uz ovaj prograv važe opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja licenca OTP 38/2016.

USLOVI PLAĆANJA

Vila Jana Stavros – Uslovi plaćanja

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12. godine u kojoj se koristi aranžman. Čekovi se deponuju najkasnije 15 dana pred polazak na put.

– Na poslovni račun agencije.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

MAPA

Vila Jana Stavros mapa

Stavros Vila Jana 2020 – Stavros Letovanje – Grcka Leto Apartmani – Stavros Apartmani– Apartmani Jana Stavros 2020

Stavros je živopisni gradić koji se nalazi u blizini Soluna, u zalivu Strimonikos.  Karakteriše ga čisto more i lepe  peščane plaže nagrađene „Plavom zastavicom“ koju dodeljuje Evropska unija. Ušukan je u podnožju planine Holomontas. Zbog mešanja planinskog i morskog vazduha, ovo letovalište predstavlja i vazdunu banju. Za ljubitelje mirnijeg porodičnog odmora,nudi brojne sadržaje od lepih šetališta, brojnih taverni, kafića i restorana do brojnih parkića, luna park-a, i drugih zanimljivosti za najmlađe.

Ovo letovalište ima dve plaže. Gradska plaža se pruža sa leve strane pristaništa i bliža je novom delu mesta. Ona je uređena, ali postoje delovi plaže gde možete postaviti i svoju opremu. Veliki broj beach barova koji se nalaze na ovoj plaži, nudi korišćenje ležaljki i suncobrana uz konzumaciju pića po povoljnoj ceni. Plaža je peščana, dok je na pojedinim mestima pri ulasku u more blago šljunkovita. Ulaz u more je postepen, sa delovima dugog plićaka to je pogodno za decu i neplivače. 

Video opis mesta Stavros  možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Dosta popularnija plaža u Stavrosu, je čuvena plaža „Platani“. Ona se pruža sa  desne strane mola. Poznata je po velikom parku platana, koji rastu tik uz plažu, te ima dovoljno prirodnog hlada. Ovo je takođe peščana i uređena plaža, koja se nastavlja na plažu Milies, pri izlasku iz Stavrosa. Veliki broj beach barova koji se ovde nalaze, nude koršćenje suncobrana i ležaljki uz konzumaciju pića. U večernjim satima, većina njih radi kao barovi na otvorenom, te su fin predlog za večernji izlazak.

Jos Malo o Stavrosu…..

Mesto se deli na centralni deo i Ano Stavros, deo gradića koji se širi ka brdu. Smeštajni kapaciteti se uglavnom nalaze u centralnom delu, dok Ano Stavros ugavnom naseljavaju starosedeoci. Svi ljubiteji pešačenja mogu prošetati do vrha Ano Stavrosa, odakle se pruža prelep pogled na ceo Strmonikos zaliv. Takođe, iz centra mesta u popodnevnim i večernim satima kreće vozić kojim možete otići do ovog vidikovca.

U neposrednoj blizini ovog gradića, nalaze se još tri letovališta zaliva Strimonikos (Vrasna ParaliaNea Vrasna i Asprovalta). Do ovih mesta možete stići šetnjom uz obalu ili gradskim autobusom koji svakodnevno saobraća na liniji Asprovalta-Solun  i prolazi kroz sva letovališta zaliva.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL.

Stavros Vila Jana 2020 – Stavros Letovanje – Grcka Leto Apartmani – Stavros Apartmani– Apartmani Jana Stavros 2020

⌛ pon-pet: 10h - 16h  (sub: / ) Vojislava Ilića 41  060/8838 760; 011/4036 788 ✉office@onirotravel.rs
Back to Top