Nea Vrasna

Nea Vrasna Apartmani 2024 – Letovanje Nea Vrasna 2024

Nea Vrasna je letovalište na oko 70 km od Soluna i Kavale, između Asprovalte (500 m), i Stavrosa (6 km). Sa ostalim mestima zaliva Strimonikos povezana je širokom peščano-šljunkovitom plažom, nagrađivanom „plavom zastavom“ Evropske unije i Mediterana.

Po ulasku u Nea Vrasnu iz pravca Stavrosa, kreće lepo popločano i uređeno šetalište uz obalu koje vodi do Asprovalte.  Šetaliste, dužine oko 2km, ima dosta restorančića i kafića, fontana i puno sadržaja za decu. Uglavnom je sve prilagođeno porodičnom odmoru. Više o Nea Vrasni možete pročitati ispod ponude Apartmana.

Nea Vrasna Letovanje 2024 Apartmani – Smeštaj:

Nea Vrasna  Letovanje 2024 – Strimonikos Zaliv – Grčka Leto 2024 – Nea Vrasna Apartmani 2024

Nea Vrasna je letovalište na oko 70 km od Soluna i Kavale, između Asprovalte (500 m), i Stavrosa (6 km). Nea Vrasna sa ostalim mestima zaliva Strimonikos povezana je širokom peščano-šljunkovitom plažom, nagrađivanom „plavom zastavom“ Evropske unije i Mediterana. Po ulasku u Nea Vrasnuiz pravca Stavrosa, kreće lepo popločano i uređeno šetalište uz obalu koje vodi do Asprovalte.  Šetaliste, dužine oko 2km, ima dosta restorančića i kafića, fontana i puno sadržaja za decu. Uglavnom je sve prilagođeno porodičnom odmoru.

Plaža u mestu Nea Vrasna je većim delom šljunkovita, sa manjim peščanim delovima. U odnosu na Stavros, u ovom letovalištu brže kreće dubina, zbog čega ga preferiraju plivači. Plaža Nea Vrasne je gotovo celim delom uređena, sa brojnim beach barovima gde uz kombinaciju pića koristite ležaljke i suncobrane. Ipak, postoje i delovi plaže gde možete postaviti svoju opremu.

Video opis mesta Nea Vrasna možete pogledati ovde

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Nea Vrasna – najveći broj prodavnica i restorana smešten je na šetalitu, dok se u ulicama koje nižu ka magistrali uglavnom nalaze vile i apartmanski smeštaj. U letovalištu se nalaze supermarketi Masutis i Discount market, a na  40-ak minuta šetnje od centra mesta nalazi se i LIDL. Do njega se može stići i autobukom linijom Asprvalta – Solun.

Iznad magistrale, u brdu nalazi se selo Vrasna sa malim uređenim trgom i par lepih restorana u tradicionalnom stilu, gde možete probati lokalne specijalitete.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Nea Vrasna  Letovanje 2024 – Strimonikos Zaliv – Grčka Leto 2024 – Nea Vrasna Apartmani 2024

⌛ radno vreme: 10h - 17h  (sub: );  060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top