Vila Levantes Asprovalta

Vila Levantes Asprovalta – kuća se nalazi u centralnom delu Asprovalte, na oko 80m udaljenosti od plaže.

Vila Levantes Asprovalta – ova moderno opremljena vila poseduje četvorokrevetne mezonete smeštene u prizemlju, kao i šestokrevetne apartmane smeštene na prvom spratu objekta. Mezonete poseduju po jedan bračni krevet u prizemlju i na galeriji, dok apartmani imaju dva bračna kreveta u jednoj, i još jedan bračni krevet u drugoj sobi.

Sve smeštajne jedinice vile Levantes opremljene su kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (uračunat u cenu), kao i terasom sa garniturom za sedenje. Veličina mezoneta je cca 22-25m² + terasa, a apartmana cca 40m² + terasa. Objekat Vila Levantes Asprovalta – nema sopstveni parking.

Kuća je pokrivena Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom apartmanu ili mezoneti.

Galerija slika Vila Levantes Asprovalta

Previous Image
Next Image

info heading

info content


CENOVNIK

Vila Levantes Asprovalta – Cenovnici

Vila Levantes Asprovalta, Apartmani Levantes Asprovalta, Letovanje, Grcka, Iskustva, Komentari, Kuca, Turisticka agencija, Oniro Travel Vila Levantes Asprovalta, Apartmani Levantes Asprovalta, Letovanje, Grcka, Iskustva, Komentari, Kuca, Turisticka agencija, Oniro Travel

*Za eventualne promene cena, aktuelne popuste i specijalne ponude kontaktirajte nas na 011/4036788 ili 060/8838760.

Cena aranžmana uključuje:

– Prevoz autobusom u slučaju paket aranžmana. Autobusi turističke klase (visokopodni ili dabldeker – klima, audio i video oprema).
– Smeštaj na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana.
– Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji.
– Troškovi transfera.
– Troškovi organizacije puta.

Cena aranžmana ne uključuje:

– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (uzima se u agenciji).
– Boravišna taksa u Grčkoj (u vreme objavljivanja ovog Programa, taksa iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i nije poznato da li se plaća u agenciji ili na licu mesta vlasniku objekta).
– Osiguranje od otkaza aranžmana.
– Troškovi fakultativnih izleta.
– Individualni troškovi.

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA

VILA LEVANTES ASPROVALTA – PROGRAM PUTOVANJA – BUS

Sastanak putnika koji putuju autobuskim prevozom na mestu polaska je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

1. dan – 10/15. dan:  dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
11/16. dan:  napuštanje objekta u 9h, polazak autobusa u popodnevnim, večernjim časovima.
Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
12/17. dan: Dolazak na mesto polaska

VILA LEVANTES ASPROVALTA – PROGRAM PUTOVANJA – SOPSTVENI PREVOZ

1. dan – dolazak u mesto boravka i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
*Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge smeštaja i ugovorenog broja dana.
*Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu.

Uslovi plaćanja – Vila Levantes Asprovalta:

– Cene izražene u eurima plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

– Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana, a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje.

– Uplate se mogu izvršiti: gotovinski, na tekući račun, čekovima građana.

Uz ovaj prograv važe opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja licenca OTP 15/2010.

PREVOZ

 Autobuski prevoz – Vila Levantes Asprovalta

Vila Levantes Asprovalta, Hotel, Asprovalta, Nea Vrasna, Stavros, Vrasna, Autobuski prevoz, Grcka, Halkidiki, Leto, Kasandra Iskustva, Utisci, Oniro Travel
Vila Levantes Asprovalta

MAPA

Vila Levantes Asprovalta mapa:

Asprovalta Vila Levantes 2020 – Asprovalta  Letovanje – Strimonikos Zaliv Apartmani – Grcka Letovanje Apartmani – Vila Levantes Asprovalta 2020

Asprovalta je turističko mesto u zalivu Strimonikos u Grčkoj, udaljeno oko 70 km od Soluna. Mesto se, baš kao Stavros i Nea Vrasna, nalazi u  zalivu Strimonikos, u regiji Sveti Đorđe. Odlikuje se tradicionalnim kućama, širokim ulicama, uređenim šetalištem i peščanom plažom.

Naziv Asprovalta, koja se prevodi kao Bela dolina, dobila je zbog beličastog peska kojim je plaža prekrivena, u kombinaciji sa šljunkom pri ulasku u more. Plaže Asprovalte su godinama unazad nagrađivane „Plavom zastavicom“ Evropske Unije, kao priznanje za čistoću mora i plaže. U ovom mestu nalazi se prelepa peščana plaža duga 1 km, lep park i dugačko šetalište sa drvoredom koje se proteže sve do Nea Vrasne.

Video opis mesta Asprovalta možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

U mestu Asprovalta se nalaze mnoštvo prodavnica, dva velika supermarketa, mesare, pekare, poslastičarnice, apoteka i ambulanta. Zbog velikog broja uređenih parkova sa animacijama za decu Asprovalta je naročito pogodna za boravak porodica. Međutim, Asprovalta ipak može biti interesantna i mladima jer pored dve diskoteke koje su na samoj plaži postoje i brojni lepo uređeni kafići sa ljubaznim domaćinima.

U neposrednoj blizini Asprovalte reka Struma se uliva u zaliv, što ublažava salinitet morske vode. Naziv zaliva, zapravo i protiče od grčkog naziva za ovu reku, Strimonas. Takođe, na svega 23km od od Asprovalte nalaze se ostaci antičkog grada Amfipolija i arheološko nalazište. 

Asprovalta vam daje mogućnosti kako za miran i opuštajući odmor, tako i za neto aktivniju varijantu ukoliko volite da obilazite okolne plaže i mesta.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Asprovalta Vila Levantes 2020 – Asprovalta  Letovanje – Strimonikos Zaliv Apartmani – Grcka Letovanje Apartmani – Vila Levantes Asprovalta 2020

⌛ 10h - 17h (sub i ned: / ) Vojislava Ilića 41  060/8838 760; 011/4036 788 ✉ office@onirotravel.rs
Back to Top