Strimonikos Zaliv

Strimonikos Apartmani 2024 – Strimonikos Letovanje 2024

Letovanje u zalivu Strimonikos (regija Svetog Đorđa) je odličan izbor za vaš idealan odmor! Nedaleko od Soluna, ovde se nalaze atraktivna letovališta, sa lepim plažama i bogatim turističkim sadržajem. Ova regija izdvaja se i po pristupačnim cenama paket aranžmana za letnju sezonu pred nama. Naša ponuda apartmana u zalivu Strimonikos, za leto 2024, je bogata i raznovrsna, a vile i apartmanski smeštaj visokog kvaliteta.

Letovanje Strimonikos Apartmani 2024 – mesta:

Strimonikos Apartmani 2024 – Strimonikos Letovanje – Strimonikos Leto 2024

Strimonikos Letovanje 2024

Strimonikos ili regija Svetog Đorđa, pripada oblasti Makedonije. Nalazi se istočno od Halkidikija, a nadomak njegovog trećeg prsta, Atosa. Takođe, u neposrednoj je blizini Soluna, dok ovuda vodi i put ka Kavali. Samim tim, ova regija je odlično pozicionirana, ukoliko tokom svog odmora želite da obiđete i okolinu. Strimonikos regija koja obiluje raznovrsnim prirodnim lepotama. U zaliv Strimonikos uliva se i čuvena reka Struma, na grčkom Strimonas (Στρυμώνας), te otuda potiče naziv zaliva i ove regije. U zaleđu izvanrednih plaža, uzdižu se gusto pošumljeni obronci planina. U unutrašnjosti regije ima i lekovitih voda. Ovde je i drugo po veličini jezero Grčke, jezero Volvi, a nikako ne smemo zaboraviti da navedemo da je ovo kraj bogat istorijskim spomenicima i arheološkim nalazištima!

Letovanje u Strimonikos zalivu (regija Svetog Đorđa) pruža vam mogućnost da vaš odmor bude aktivan ili da se u njemu potpuno opustite i uživate na lepim plažama letovališta. Letovališta ove regije, nižu se jedno za drugim. Ljubitelji šetnje moći će čak i duž obale da šetaju od Stavrosa, pa sve do Asprovalte ili obrnuto. Leto 2024 je idealna prilika da posetite zaliv Strimonikos. Destinacije zaliva Strimonikos karakteriše bogat turistički sadržaj i ponuda apartmanskog smeštaja visokog kvaliteta. Pored toga, imate mogućnost da vaš odmor obogatite i obilascima okoline, da uživate na letnjim festivalima, isprobate domaće specijalitete i družite se sa lokalnim stanovništvom!

strimonikos letovanje, strimonikos apartmani, apartmanski smestaj strimonikos, iskustava apartmani strimonikos , strimonikos oniro travel, strimonikos oniro travel
Strimonikos Apartmani Leto 2024

Strimonikos (regija Svetog Đorđa) – Vaš idealan izbor za leto 2024!

Ukoliko do sada niste posetili ovu regiju ili se pak po prvi put spremate da vaš odmor provedete na nekoj destinaciji u Grčkoj, možda bi bilo zgodno da se za leto 2024, odlučite za neko od letovališta Strimonikos zaliva! Najpopularnije destinacije ove regije su Stavros, Asprovalta, Nea Vrasna i Vrasna Paralija, a nešto dalje od samog zaliva u pravcu Kavale i Ofrynio Beach. Ovo su uglavnom porodična letovališta, ali je turistička ponuda bogata, te ih i dosta često biraju turisti različite dobi za svoj odmor. Veliki broj restorana, poslastičarnica, kafića i prodavnica najrazličitije robe, gusto se niže duž šetališta ovih letovališta. Jedino je Vrasna Paralija, očuvala mir priobalnog seoceta, gde se zaista možete opustiti bez preterane gužve. 

Ukoliko u ovu regiju dođete na odmor autobuskim prevozom, birajući neki od atraktivnih paket aranžmana iz naše ponude, nemojte da propustite priliku da obiđete deo zaliva od Stavrosa do Asprovalte (ili obrunto). Ako niste ljubitelj šetnje, svakodnevno možete lokalnim autobusom da se prevezete iz mesta u mesto i tako tokom svog odmora obiđete više destinacija. Maksimalno iskoristite svoje letovanje u Strimonikos zalivu! Neće vam biti potrebno više od desetak minuta, a za precizne informacije o redu vožnje informišite se kod naših kolega, lokalnih prestavnika na destinacijama.

strimonikos letovanje, strimonikos apartmani, apartmanski smestaj strimonikos, iskustava apartmani strimonikos , strimonikos oniro travel, strimonikos oniro travel
Strimonikos Letovanje 2024

Apartmani – Strimonikos 2024

Apartmanski smeštaj u ovoj regiji karakteriše veoma bogata ponuda kvalitetnih vila i apartmana za leto 2024. Ovo je takođe jedna od najposećenijih regija Grčke, te se ponuda apartmana iz godine u godinu širi. Trudimo se da za vas obezbedimo apartmane visokg kvaliteta, po pristupačnim cenama, a opremljene kompletnim neophodnim sadržajem za komforno i udobno letovanje u zalivu Strimonikos. U našoj ponudi apartmanskog smeštaja pronaći ćete studije, apartmane, dupleks apartmane ili mezonete u skladu sa vašim kriterijumima i budžetom. Pored već poznatih vila, ,koje su dugi niz godina u prodaji na našem tržištu, za leto pred nama izdvajamo i nove vile i lux apartmane koji u predstojećoj sezoni očekuju svoje prve goste! Zato rezervišite svoje letovanje na vreme!

Vile i apartmani iz naše ponude obezbediće vam neophodan konfor i udobnost tokom vašeg letovanja. Smeštajni objekti različitih kategorija, opremljeni su neophodim sadržajem za letovanje i vaš boravak u njima. Ponuda smeštaja podrazumeva boravak na 10 ili 15 noćenja, sa mogućnošću spajanja smena, kombinovanjem sopstvenog ili autobuskog prevoza.

Upoznajte Strimonikos zaliv!

Koju god destinaciju da odaberete u zalivu Strimonikos, ukoliko volite aktivan odmor, imaćete mogućnost da obiđete brojne plaže u okolini, različite znamenitosti gradova u neposrednoj blizini, antičku Stagiru – rodno mesto filozofa Aristitela ili prirodne lepote regije – vodopade, izvore, reku Strumu. U potezu ka Halkidikiju nalazi se čitav niz fantastičnih plaža. Obavezno ih posetite. Neke od njih oraginzovane su i beach barovi uglavnom počinju sa radom tokom juna. Međutim, postoji i dosta divljih plaža koje su jako lepe i čiste, pa budite slobodni da istražite okolinu!

Naravno, na svim destinacijama imaćete mogućnost da se prijavite za interesantne fakultativne izlete! Možete poći na krstarenje duž obale Svete Gore, a na putu ka Uranopolisu imaćete mogućnost da postetite prelepi manastir Kakovo, metoh manastira Hilandar! Takođe, možete obići Kavalu i u nasatavku izleta otići i do ostrva Tasos! Jedan dan obavezno posvetite obilasku Soluna! Sve i da ste tamo već bili, sigurni smo da ćete želetiti da ponovite taj obilazak!

Letovanje je odmor od obaveza i naporne godine za nama, ali letovanje su i uspomene koje nosimo sa destinacija! Zato doživite destinaciju na kojoj letujete i njenu okolinu! Ovog leta doživite Strimonikos! Stavros, Asprovalta, Nea Vrasna i Vrasna Paralija i  nešto dalji Ofrynio Beach,čekaju na vas!

strimonikos letovanje, strimonikos apartmani, apartmanski smestaj strimonikos, iskustava apartmani strimonikos , strimonikos oniro travel, strimonikos oniro travel
Strimonikos Leto 2024

Letovanje Strimonikos Apartmani 2024!

Za vas ovog leta izdvajamo najkvalitetnije apartmane i studije u Strimonikos zalivu! Kao što smo već naveli, apartmanska ponuda ove regije, kao i zainteresovanost naših turista za nju, raste iz godine u godinu! Veliki broj studija, apartmana, dupleks apartmana i mezoneta, pozicioniran je duž obale ili na samom šetalištu. Ipak, možemo vam ponuditi i one koji se nalaze u mirnijim delovima letovališta. 

Naš tim se trudi da vam obezbedi sve neophodne informacije o sadržaju i turističkoj ponudi destinacija u ovoj regiji. Kvalitetan smeštaj i atraktivne cene su nešto što Strimonikos zaliv (regiju Svetog Đorđa), svakako izdvaja iz ponude! Povoljni paket aranžmani za vaše idealno letovanje u Stavrosu, Asprovalti, Nea Vrasni i Vrasna Paraliji i  Ofrynio Beach-u . Sigurni smo da će se u našoj bogatoj ponudi apartmana u Strimonikos zalivu, za leto pred nama, izdvojiti smeštajni kapaciteti po vašem ukusu i u skladu sa vašim budžetom.

Video prikaz Strimonikos zaliva možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Apartmanski smeštaj u Strimonikos zalivu, koji je u ponudi za leto 2024. prilagođen je interesovanju naših turista, te verujemo da će se za svakog izdvojiti studio ili apartman po sopstvenom ukusu. Oniro Travel  vam za predstojeću letnju sezonu nudi aranžmane za vile i apartmane u najpopularnijim letovalištim zaliva Strimonikos (regija Svetog Đorđa) –  Stavros, Asprovalta, Nea Vrasna i Vrasna Paralija.

Letovanje Grčka Apartmani 2024 – pored ovih mesta u našoj ponudi za leto 2024 je i Ofrynio Beach, ljupko letovalište na svega 26km od Asprovalte u pravcu Kavale.

Za sve sugestije i pomoć u izboru idealne destinacije i apartmanskog smeštaja, kontaktirajte naš tim.

Vaš ONIRO TRAVEL

Strimonikos Apartmani 2024 – Strimonikos Letovanje – Strimonikos Leto 2024

 

⌛ radno vreme: 10h - 19h  (sub: 10h-14h) 060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top