Neos Marmaras

Neos Marmaras Apartmani 2024 – Letovanje Neos Marmaras Apartmani 2024

Neos Marmaras je jedno od najvećih i najpopularnijih letovališta Halkidikija. Smeteno je na istočnoj strani poluostrva Sitonija, na obalali zaliva Toroneos. Osnovali su ga 1922. Grci koji su prebegli iz Male Azije, iz mesta Marmaras. Danas ovo letovalište pruža raznovrsnu turističku ponudu. Čisto more, planine koje okružuju mesto, izuzetno bogat noćni život, mogućnost za prijatne romantične šetnje, mogućnost uživanja u neverovatno bogatom meniju grčke kuhinje, samo su neki od razloga što mu se turisti iz godine u godinu vraćaju.

Naos Maramaras je takođe odlična polzana tačka za veliki izbor izleta koje organizuju lokalne agencije. Ovde ćete svakako imati priliku da brodom ili autobusom, upoznate Grčku i iz malo drugačijeg ugla.

Neos Marmaras Letovanje 2024 Apartmani – Smeštaj:

Neos Marmaras Letovanje 2024 –Grčka Leto 2024–  Sitonija Apartmani 2024– Neos Marmaras Grčka 2024

Neos Marmaras je jedno od najvećih i najpopularnijih letovališta Halkidikija. Smeteno je na istočnoj strani poluostrva Sitonija, na obalali zaliva Toroneos. Osnovali su ga 1922. Grci koji su prebegli iz Male Azije, iz mesta Marmaras. Danas ovo letovalište pruža raznovrsnu turističku ponudu. Čisto more, planine koje okružuju mesto, izuzetno bogat noćni život, mogućnost za prijatne romantične šetnje, mogućnost uživanja u neverovatno bogatom meniju grčke kuhinje, samo su neki od razloga što mu se turisti iz godine u godinu vraćaju.

Naos Maramaras je takođe odlična polzana tačka za veliki izbor izleta koje organizuju lokalne agencije. Ovde ćete svakako imati priliku da brodom ili autobusom, upoznate Grčku i iz malo drugačijeg ugla.

Video opis Neos Marmarasa možete pogledati ovde:

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

⌛ radno vreme: 10h - 17h  (sub: );  060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top