Kalamici apartmani

Kalamici Apartmani 2021 – Letovanje Kalamici 2021

Kalamici je najjužnije mesto na istočnoj obali Sitonije i ujedno poslednje mesto sa kojeg je vidljiv vrh Atosa. Ovo je idealno mesto za porodični odmor, za sve one koji žele da leškare na plaži u mirnoj, opuštajućoj atmosferi. Mali zaliv je raj za ronioce. Beli besak i ostrvce u moru, zaštitni su znak ovog simpatičnog letovališta. Kalamici ima sasvim dovoljno sadržaja da vam na odmoru ništa ne nedostaje. Pored plaže se nalazi niz finih restorana i taverni koji nude ukusne grčke specijaltete. Podjednako su dobar izbor za kvaltetan ručak, kao i za prijatnu večeru uz šumove mora.

Za one koji u večernijim satima vole aktivniji program, letovališta Sarti (15 km) ili Neos Marmaras (30 km)  nalaze se u blizini.

Kalamici Apartmani 2021- smeštaj:

Kalamici Apartmani 2021– Grčka Letovanje 2021 –  Sitonija Letovanje 2021– Kalamici Grčka 2021

Kalamici je najjužnije mesto na istočnoj obali Sitonije i ujedno poslednje mesto sa kojeg je vidljiv vrh Atosa. Ovo je idealno mesto za porodični odmor, za sve one koji žele da leškare na plaži u mirnoj, opuštajućoj atmosferi. Mali zaliv je raj za ronioce. Beli besak i ostrvce u moru, zaštitni su znak ovog simpatičnog letovališta. Kalamici ima sasvim dovoljno sadržaja da vam na odmoru ništa ne nedostaje. Pored plaže se nalazi niz finih restorana i taverni koji nude ukusne grčke specijaltete. Podjednako su dobar izbor za kvaltetan ručak, kao i za prijatnu večeru uz šumove mora.

Za one koji u večernijim satima vole aktivniji program, letovališta Sarti (15 km) ili Neos Marmaras (30 km)  nalaze se u blizini.

Video opis mesta Kalamici možete pogledati ovde:

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Kalamici Apartmani 2021– Grčka Letovanje 2021 –  Sitonija Letovanje 2021– Kalamici Grčka 2021

⌛ pon-pet: 10h - 16h  (sub: / ) Vojislava Ilića 41  060/8838 760; 011/4036 788 ✉office@onirotravel.rs
Back to Top