Sitonija

Sitonija Apartmani 2024 – Sitonija Letovanje 2024

Letovanje na Sitoniji pruža vam mogućnost da uživate na divnim, uređenim peščanim plažama, ali i da vodite aktivan odmor obilazeći šarmantne divlje uvale. Letovališta u našoj ponudi nude vam kompletan turistički sadržaj ili potpunu oazu mira. Apartmanski smeštaj na Sitoniji izdvaja se po kvaltetu i raznovrsnosti. Sigurni smo da ćete u našoj ponudi za predstojeće leto, naći destinaciju i smeštaj po svom ukusu.

Letovanje Sitonija Apartmani 2024 – mesta:

 

Sitonija Apartmani 2024 – Sitonija Letovanje – Sitonija Leto 2024

Sitonija Letovanje 2024

Sitonija je drugi prst čuvenog poluostrva Halkidiki. Po svojim prirodnim lepotama nalikuje susednoj Kasandri, sa jednom većom dozom šarma i veličanstvenih predela. Možemo je predstaviti kao harmoničnu ravnotežu zelenog i plavog, jer su to boje koje se ovde izdvajaju. Gusto, pretežno četinarsko, rastinje spušta se ka tirkizno plavom moru. Ako predstojeće leto provodite na Sitoniji, potrudite se da je upoznate i doživite! Posetite živopisne male luke, prelepe peščane plaže, skrivene uvale kraj maslinjaka, mirna ribarska seoca… Uverićete se da je svaki deo Sitonije toliko jedinstven, magičan i privlačan. 

Ušuškana između Kasandre i Atosa, dobila je naziv po Sitonu, sinu boga mora Posejdona. Od Soluna je udaljena oko 100 km. Retko je naseljena, a omiljena je destinacija turista koji su zaljubljenici u netaknutu prirodu i mir. Mreža puteva nije toliko dobro izgrađena, kao na Kasandri i nema mnogo mesta koja nude noćni provod i zabavu, ali je maksimalno uživanje zagarantovano! Vile i apartmani na Sitoniji izdvajaju se po kvalietu, a ponudu smeštajnih kapaciteta ovde dopunjuje i nekoliko fenomenalnih kampova duž zapadne i istočne obale.

Sitonija letovanje 2024, sitonija apartmani 2024, apartmanski smestaj sitonija, iskustava apartmani sitonija, sitonija oniro travel
Sitonija Apartmani Leto 2024

Doživi Sitoniju ovog leta!

Iz godine u godinu, letovališta na Sitoniji postaju sve popularnija među našim turistima, a veliki je broj onih koji iznova biraju za svoje letovanje svake godine. Sitonija će vam ponuditi odmor iz snova, letovanje koje ćete pamtiti i zato ne propustite da ovog leta doživite Sitoniju! Posetite njene najlepše plaže, mnogo ih je, pa bi bilo zgodno napraviti listu prioriteta. Obavezno krstarite istočnom obalom ostrva i posetite Plavu lagunu, nadomak čuvenog letovališta Vurvuru! Sa istočne obale, pruža se nesvakidašnji pogled na Atos, kada ste već tako blizu, fenomenalna je prilika da krenete na krstarenje duž obale Svete gore i sa mora razgledate manastire na njenoj zapadnoj obali. Probajte čuveni med i maslinovo ulje i pijte lokalna vina. Na putu do plaža, dozvolite sebi da napravite predah na nekom od fantastičnih vidikovaca i uživajte.

Apartmani – Sitonija 2024

Zahvaljujući sve većem broju turista, ponuda smeštajnih kapaciteta iz godine u godinu raste. Mnoge vile i apartmani u letovalištima na Sitoniji novijeg su datuma i moderno opremljene. Apartmanski smeštaj za leto 2024. na Sitoniji obuhvata veliki broj studija, apartmana, dupleks apartmana i mezoneta. Neki od apartmana pozicionirani su u pojasu pored mora, takođe mnoge vile nalaze se uz šetalište ili u centru letovališta. Veliki broj studija i apartmana novijeg datuma, igrađeno je u mirnim delovima letovališta, što pogoduje onima koji uživaju u miru ili svakodnevno obilaze plaže.

Vile i apartmani iz naše ponude obezbediće vam neophodan konfor i udobnost tokom vašeg letovanja. Smeštajni objekti različitih kategorija, opremljeni neophodim sadržajem za letovanje i vaš boravak u njima. Ponuda smeštaja podrazumeva boravak na 10 ili 15 noćenja, sa mogućnošću spajanja smena, kombinovanjem sopstvenog ili autobuskog prevoza

Za leto 2024. izdvajamo neke od najboljih smeštajnih jedinica. Sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći, studio ili apartman po vašoj meri i ukusu, koji će se cenovno uklopiti i u vaš budžet.

Sitonija letovanje 2024, sitonija apartmani 2024, apartmanski smestaj sitonija, iskustava apartmani sitonija, sitonija oniro travel
Sitonija Letovanje 2024

Zapadna obala – Sitonija  Letovanje 2024

Vreme je da za svoje letovanje odaberete destinaciju koja će vas oduševiti svakim delićem svoje okoline i ponude! Zapadna obala Sitonije, koju zapljuskuju vode zaliva Toroneos, okrenuta je ka Kasandri. Ovde se nalaze neka od najpopularnijih letovališta na Sitoniji, ali i čarobne peščane plaže koje vam osim kristalno čistog mora, nude i neke od najlepših zalazaka sunca na Egeju. Pored čuvenog Neos Marmaras, koji najčešće posećuju mladi i parovi, ali i porodice, tu su šarmantan i ušuškan Metamorfozis; Nikiti, dobro snabdeven i omiljen kod porodica i naravno, za ljubitelje mira i opuštanja – Toroni. Kao idealnu polaznu tačku za obilazak poluostrva, možete odabrati simpatičan Gerakini sa mirnom i peščanom plažom ili Psakudiju koja je u njegovoj neposrednoj blizini.

Ukoliko tokom letovanja obilazite zapadnu stranu Sitonije, posetite i Partenonas, tradicionalno selo na svega 5 km od Neos Marmarasa. Oduševiće vas priroda u kombinaciji sa starim kamenim kućama i naravno, pogled ka zalivu Toroneos. Svakako posetite i Porto Kufo, najveću prirodnu luku u Grčkoj, u blizini Toronija.

Istočna obala – Sitonija Letovanje 2024

Ukoliko sanjate o dalekim egzotičnim destinacijama, ali su vam nepristupačne, znajte da se na istočnoj obali Sitonije krije upravo jedan ovakav raj! Na obali Sitonije okrenutoj prema gorostasnom Atosu, nalaze se letovališta Sarti, Vurvuru i Kalamici. Između ovih letovališta i u njihovoj okolini, kriju se fantastične peščane plaže, uređene i sa bogatim sadržajem, ali i one divlje, poznate po svojoj nesvakidašnjoj lepoti i privlačnosti. Budite sigurni da ćete biti oduševljeni i da ćete želeti da se vratite! 

Ne propustite priliku da obiđete čuvenu Orange Beach plažu, plaže Karidi i Fava, Manasu, kampove Platanici, Armenistis i Thalatta kamp. Na putu od Sartija ka Kalamiciju sve popularnija iz godine u godinu postaje plaža Tigania, a ne bi trebalo da propustite ni čuvenu Klimatariju. Svakako jedan dan posvetite krstarenju i obiđite arhipelag naspram Vurvurua.

Sitonija letovanje 2024, sitonija apartmani 2024, apartmanski smestaj sitonija, iskustava apartmani sitonija, sitonija oniro travel
Sitonija Leto 2024

Letovanje Sitonija Apartmani 2024

Ove godine odaberite neki od apartmana iz naše bogate ponude apartmanskog smeštaja na Sitoniji! Kvalitetni studiji, apartmani i vile u mestima na zapadnoj i istočnoj obali poluostrva, nude kompletan sadržaj potreban za savršen odomor. Veliki broj komfornih novih vila ili kompletno renoviranih apartmana, čeka na svoje prve goste u sezoni pred nama. Takođe, tu je i veliki broj smeštajnih objekata nešto starijeg datuma, po pristupačnijim cenama, koje po kvalitetu ne zaostaju u odnosu na druge vile i apartmane iz ponude. U skladu sa svojim potrebama, načinu odmora koji planirate i budžetu koji vam je na raspolaganju, sigurni smo da ćete u našoj ponudi Sitonija Apartmani Leto 2024, naći odgovarajući studio, apartman ili dupleks apartman.

Video prikaz poluostrva Sitonija možete pogledati ovde

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Apartmani i vile na Sitoniji, koji su u ponudi za leto 2024. prilagođeni su interesovanju naših turista, te verujemo da će se za svakog izdvojiti smeštaj po sopstvenom ukusu. Oniro Travel  vam za predstojeću letnju sezonu nudi aranžmane za vile i apartmane u najpopularnijim letovalištim na Sitoniji, kao što su Sarti, Vurvuru, Kalamici  na istočnoj obali ili MetamorfozisNikitiNeos Marmaras i Toroni na zapadnoj.

Letovanje Grčka Apartmani 2024 – pored ovih mesta u našoj ponudi za leto 2024 su i mesta koja se nalaze u nastavku drugog prsta Halkidikija, u pravcu Kasandre – Gerakini i Psakudija

Za sve sugestije i pomoć u izboru idealne destinacije i apartmanskog smeštaja, kontaktirajte naš tim.

Vaš ONIRO TRAVEL

Sitonija Apartmani 2024 – Sitonija Letovanje – Sitonija Leto 2024

 

⌛ radno vreme: 10h - 18h  (sub: 10h-14h) 060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top