MILINA

Milina Apartmani 2024 – Letovanje Milina 2024 – Pilion 2024

Milina je vrlo impresivno priobalno mesto, udaljeno 48 km od Volosa. Duž gradske plaže nalaze se brojni kafići, barovi, restorani i taverne u kojima možete, uz kupovinu pića, iznajmiti suncobran i ležaljke a za one koje uživaju u noćnom životu postoji i disko klub.

Mesto je vrlo živo tokom letnjih meseci jer se odvijaju brojni festivali uz tradicionalnu grčku muziku i ples. Plaže u oblasti Miline su uglavnom peščane. Plavo, tirkizno more, čista voda, prelepe uvale i zeleni maslinjaci, svake godine privlače sve veći broj turista.

Samo mesto gleda na dva mala ostrva: Alatas i Parsoudas u zalivu Pagasitikos. Postoji mogućnost iznajmljivanja čamaca, kojima mozete obići ova ostrva. Iz Miline se organizuju izleti za Trikeri, tradicionalno grčko selo na krajnjem jugu Piliona.

Letovanje Milina 2024 Apartmani – Pilion:

Vila Milina Holidays 

Vila Milina Holidays, Pilion – nalazi se na oko 200m od plaže, 1500m do centra mesta Milina, a oko 400m od vile su taverne, kao i dobro snabdeven minimarket. 

Vila Delfini Milina, Apartmani Delfini Pilion, Milina, Pilion, Letovanje, Grcka, Iskustva, Komentari, Turisticka agencija, Oniro Travel

Vila Delfini 

Vila Delfini Milina – nalazi se u veoma mirnom delu Miline, idealno locirana na oko 200m i na samo 50m od mora.

Vila Remvi Milina, Apartmani Remvi Pilion, Milina, Pilion, Letovanje, Grcka, Iskustva, Komentari, Turisticka agencija, Oniro Travel

Vila Remvi

Vila Remvi Milina nalazi se na oko 50m od mora i na oko 2km od mesta Milina. Svojim lepim uređenjem i udobnim smeštajem pruža sve što je potrebno za sjajan odmor

 

 

 

Milina Letovanje 2024 – Pilion Apartmani  –  Grčka Leto 2024–  Apartmani Milina Grčka 2024

Pilion se smatra najlepšom planinom u Grčkoj, te je s pravom nazivaju izletištem Bogova. To je zapravo planina i veliko poluostrvo u jugoistočnom delu Tesalije. Nalazi se u samom središtu Grčke, između Soluna i Atine, na 270 km od graničnog prelaza Evzoni. Pilion sa istoka zapljuskuju talasi Egejskog mora, a sa zapada zaliv Pagasitikos. Volos predstavlja kulturni i administrativni centar regije Pilion.

Ova regija je bogata istorijom i mitologijom. Naziv Pilion potiče od mitskog kralja Peleusa, odnosno Peleja, iz čijeg se braka sa nimfom Tetidom rodio legendarni grčki junak Ahil. Pilion obiluje prelepin plažama. Nije fraza ako se kaže da je voda mora u ovom delu kristalno čista, a njenu obalu okružuju strme, zelene padine. More na severoistočnoj strani često može biti burno, a na zapadnoj je dosta smirenije, a samim tim i toplije. Što se tiče plaža, postoje one sa finim, mekanim peskom, ali i kamenite. Ušuškan ispod planine Kentaura, sebično čuvajući svoju tradiciju, Pilion predstavlja odličan izbor za vaše letovanje.

Video opis sa slikama oblasti Pilion možete pogledati ovde:

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Pored prelepih plaža i kristalno čistog mora, možete da uživate u netaknutoj tradiciji Grčke, koja se dobrim delom zasniva na nacionalnoj kuhinji. Regija Pilion obiluje mnoštvom manjih ali živopisnih mesta, a svako od njih poseduje svoj jedinstveni šarm. Većina njih je uspela da zadrži svoj tradicionalni izgled. Neka od njih su Kala Nera, Koropi, Afisos, Milina…

Milina Letovanje 2024 – Pilion Apartmani  –  Grčka Leto 2024–  Apartmani Milina Grčka 2024

 

 

 

⌛ radno vreme: 10h - 17h  (sub: );  060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top