Pilion

Pilion Apartmani 2024 – Pilion Letovanje 2024

Letovanje u regiji Pilion jedinstvena je prilika da upoznate jedan drugačiji deo Grčke. Ukoliko volite zanimljive uvale i netaknutu prirodu i niste ljubitelj gužve, posetite Pilion tokom letnje sezone 2024. Za predstojeće leto, u našoj ponudi je letovalište Milina, gde vas čeka kompletan turistički sadržaj. Apartmani Pilion 2024 su kvalietni apartmani i studiji, koji će vam pružiti neophodnu udobnost i komor tokom vašeg odmora. Pogledajte našu ponudu apartmanskog smeštaja za Pilion Letovanje 2024 i kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli u izboru adekvatnog smeštaja po vašem ukusu.

Letovanje Pilion Apartmani – mesta:

Pilion Apartmani 2024 – Pilion Letovanje – Pilion Leto 2024

Pilion Letovanje 2024

Pilion je svakako idealna regija Grčke za leto 2024, ukoliko naravno želite da napravite promenu, da vidite i upoznate neke nove destinacije i da sebi pružite nezaboravno letovanje! Kažu da je ovo destinacia za sva četiri godišnja doba, koja pored magičnih plaža, može da ponudi i obilazak neverovatnih tradicionalnih sela, bavljenje različitim sportovima, pa čak i ski centar. Pilion je zapravo i istoimena planina koja se nalazi između Egejskog mora na istoku i zaliva Pagasitikos na zapadu. Ako za letovanje 2024 odaberete Pilion, uživaćete u kristalnom moru i u zracima sunca koji se stidljivo probijaju kroz gusto rastinje! Imaćete priliku da upoznate mala tradicionalna sela, isprobate lokalne specijalitete i opustite se u skrivenim uvalama! Sigurni smo da vas Pilion neče ostaviti ravnodušnim! 

Pilion – Letnjikovac bogova sa Olimpa

Prema mitologiji, Pilion su neaseljavali kentauri, a smatraju ga i letnjikovcem bogova sa Olimpa. S punim pravom, jer je Pilion pun izbora, šuma, cveća i dovljih životinja! Kako bilo, ovo je danas još jedna od regija Grčke, jedinstvena po svojoj lepoti! Preporučujemo vam da svoje letovanje u regiji  iskoristite da temeljno istražite Pilion. Obavezno posetite tradicionalna sela Postraria i Makrinica kako biste osetili duh prošlih vremena i zaista uživali u karakterističnoj arhitekturi, kamenim kućama, kaldrmi i naravno fantastičnim lokalnim specijalitetima!

Spuštajući se niz padine Piliona ka Egeju, nailazi se na niz malih i velikih plaža, sa belim kamenčićima ili peščane, čiste i magične. Obavezno posetite plažu Damuhari na obali Egeja. Opisana kao “živa razglednica”, jedna je od najleših u ovoj regiji. I naravno, tu je južni Pilion, od Miline do mesta Trikeri! Nemojte propustiti priliku da probate preukusnu svežu rubu, riblje čorbe i morske plodove, u lokalnim tavernama! I obavezno pođite na krstarenje kako biste otkrili skrivene lepote zaliva Pagasitikos.

Južni Pilion – Leto 2024

Za letovanje 2024 odaberite Pilion! Opustite se na mirnoj strani ove bajkovite planine, na samom jugu poluostrva! Gusto zelenilo spušta se niz obronke ka čarobnom plavetnilu Egeja i Pagasitikos zaliva. Ako Pilion odaberete za svoj odmor 2024, vratićete se puni utisaka i naravno, želećete da ponovite ovo iskustvo! Srebrnasti maslinjaci, dugogodišnji platani, stabla bogata citrusnim voćem i najrazličiti lekovite bilje i mirisni cvetovi, kreiraju jednu nezaboravnu sliku ove regije! Ukoliko svemu tome dodamo i fantastične plaže i skrivene uvale, tradicionalni grčki duh i preukusne lokalne specijalitete, jasno vam je da letovanje 2024 ima sve dobre razloge da  bude provedeno na Pilionu! A mi vas vodimo u Milinu ovog leta! 

Milina je priobalno ribarsko seoce, koje se razvilo na mestu antičkog grada Olizon. Poslednjih godina, ovo seoce razvilo se u jedno od najprimamljivijih letovališta na Pilionu, u zalivu Pagasitikos. Neke od najpoznatijih plaža u okolini Miline su – Mavri Petra, Agios Andreas, Marathias i Tzasteni. Naspram Miline nalaze se divna ostrvca – Alatas i Prasuda. Milina nudi kompletan turistički sadržaj, kako bi vaše letovanje na Pilionu proteklo u najboljem redu. 

Pilion Apartmani 2024

Za leto 2024 izdvajamo za vas neke od najboljih vila i smeštajnih objekata u regiji Pilion, u mest Milina. Pilion Apartmani 2024 su apartmani proverenog kvaliteta, opremljeni neophodnim sadržajem za udobno letovanje. Za prestojeću sezonu apartamanska ponuda nije previše raznolika, ali su studiji i apartmani Pilion 2024 nešto što bismo preporučili ljubiteljima kvalitetnog odmora, sa primesom avanturističkog duha. Pozicija vila i apartmana Pilion 2024 u mestu Milina je različita. Neki se nalaze jako blizu obale, dok su drugi nešto izdvojeniji u mirnijim delovima letovališta. Ponuda smeštaja podrazumeva boravak na 10 noćenja, sa mogućnošću spajanja smena, kombinovanjem sopstvenog ili autobuskog prevoza

Za leto 2024. izdvajamo neke od najboljih smeštajnih jedinica. Sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći, studio ili apartman po vašoj meri i ukusu, koji će se cenovno uklopiti i u vaš budžet.

Letovanje Pilion Apartrmani 2024

Za letovanje 2024 odaberite neki od apartmana iz naše ponude u regiji Pilion. Imaćete priliku da se odmorite i uživate u kvalitetnim studijima ili apartmanima, u zavisnosti od vaših potreba i zahteva. Takođe, imaćete priliku da upoznate jednu divnu, gotovo skrivenu regiju Ggčke, koju još uvek ne posećuje preveliki broj turista.  Moći ćete da istražujete skrivene lepote zaliva Pagasitikos i da se upoznate sa srdačnim lokalnim stanovništvom. Popijte lokalno vino na nekom od kamenih trgova, u senci platana i osetite duh prošlih vremena. Kreirajte jedno nezaboravno letovanje 2024 i odmor o kome ćete pričati. Letovanje 2024 će vas uveriti zašto su i bogovi sa Olimpa, leti dolazili na Pilion. Apartmani Pilion 2024 jedni su od najboljih na našem tržištu kada je predstojeća letnja sezona i ova regija u pitanju. Konslutujte nas ukoliko vam je potrebna sugestija prilikom odabira vile ili apartmana u regiji Pilion. 

Video prikaz regije Pilion možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Apartmani i vile u regiji Pilion, koji su u ponudi za leto 2024. prilagođeni su interesovanju naših turista, te verujemo da će se za svakog izdvojiti smeštaj po sopstvenom ukusu. Oniro Travel  vam za predstojeću letnju sezonu nudi aranžmane za vile u privalčnoj regiji Grčke, neverovatnom Pilionu. Posetite Pilion na leto 2024 i pružite sebi odmor za pamćeje! Letovanje Pilion je jedinstvena prilika da istražite skrivene lepote zaliva Pagasitikos i da osetite magičnu lepotu Piliona! Ne zaboravite, legenda kaže da je Pilion dom kentura! Ovde se nalazi i čevena pećina jednog od najpoznatijih kentaura, kentaura Hirona! 

Za sve sugestije i pomoć u izboru idealne destinacije i apartmanskog smeštaja, kontaktirajte naš tim.

Vaš ONIRO TRAVEL

Pilion Apartmani 2024 – Pilion Letovanje – Pilion Leto 2024

 

⌛ radno vreme: 10h - 18h  (sub: 10h-14h) 060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top