Vila Olympia Skiatos

Vila Olympia Skiatos – nalazi se u mirnom delu, 2 autobuske stanice od najlepše plaže Skijatosa, plaže Koukonaries i 12 km od grada Skijatosa.Autobuska stanica je udaljena oko 50 m, mini market oko 100 m.

Vila Olympia Skiatos – smeštena u lepo uređenom dvorištu sa letnjikovcem, a dvokrevetni studiji i trokrevetni studiji se nalaze u prizemlju. Sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva ležaja, ili tri ležaja, kupatilo ( TUŠ / WC ), TV, terasu sa garniturom za sedenje. Svi studiji u vili Olympia na Skiatosu su opremljeni TV-om i klima uređajem, koji je uključen u cenu. Ova vila ima peškire, besplatan WiFi internet kao i mogućnost sopstvenog parkinga.

Galerija slika – Vila Olympia Skiatos

Previous Image
Next Image

info heading

info content


CENOVNIK

Vila Olympia Skiatos – Cene

vila olympia skiatos, vila olympia skijatos, skiatos vila olimpia, apartmani olympia skiatos, kuca olympia skiatos

*Za eventualne promene cena, aktualne popuste i specijalne ponude kontaktirajte nas na 011/4036788 ili 060/8838760.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • – prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Skijatos – Beograd kompanijom Air Serbia
 • – transfer na relaciji aerodrom Skijatos – smeštaj na Skijatosu – aerodrom Skijatos
 • – smeštaj u vilama na bazi izabrane usluge prema tabeli iz cenovnika (10 noćenja)
 • – usluge pratioca grupe
 • – usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
 • – troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • – aerodromske takse 38 EUR – deca do 2 godine ne plaćaju. Aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama. Ukupna cena aerodromskih taksi obuhvata takse na beogradskom aerodromu i aerodromu na Skijatosu
 • – YQ taksu za poskupljenje goriva u iznosu 10 € – plaćaju odrasli i deca preko 2 godine starosti, ovaj iznos validan je na dan objavljivanja cenovnika. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od devijacije cene goriva na tržištu, ukoliko dođe do povećanja putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja
 • – međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €): 11 € (osobe od 18 – 69,99 god.), 6 € (deca od 0 meseci – 17,99 god.), 22 € (osobe od 70 – 83,99 god.)
 • – osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona.
  PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE
 • – održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu (važi samo za privatni smeštaj)
 • – fakultativne izlete i ulaznice
 • – boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

Legenda Vila Noula Skiatos: 

Studio – jedna prostorija (broj predstavlja broj kreveta)

Apartman – jedna spavaća soba +kuhinja ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj i kuhinja (broj predstavlja broj kreveta)

Dupleks apartman – dve spavaće sobe + zasebna kuhinja (broj predstavlja broj kreveta)

Mezoneta – jedna prostorija na dva nivoa (broj predstavlja broj kreveta)

pr – oznaka za smeštajne jedinice u prizemlju

(SL) – dete u svom ležaju (na standrdnom ili pomoćnom ležaju)

(ZL) – dete u zajedničkom ležaju

Popusti Vila Noula Skiatos:

 • deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju krevet). Ne plaćaju takse.
 • deca od 2 – 12 godina u PRATNJI DVE PUNOPLATEŽNE OSOBE plaćaju iznos naznačen u tabeli (imaju ležaj)
 • NAPOMENA: u M2+2 i A4 apartmanima i dupleksima deca ne ostvaruju popust ukoliko koriste ležaj

DOPLATE:

 • za 1/1 sobu u privatnom smeštaju – 75 % od cene aranžmana iz tabele za 1/2 studio
 • za klima uređaj – od 4 do 6 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta

PROGRAM PUTOVANJA

Program putovanja – Vila Noula Skiatos

 1. dan – Beograd – Skijatos. Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Let JU 5330, planirano vreme poletanja iz Beograda 05:20. Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Skijatos (let traje oko 1h i 15 min). Planirano vreme sletanja na Skijatos je 07:45 po lokalnom vremenu. Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg smeštaja).

2 – 11.  dan – Boravak na bazi 10  noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

 1. dan – Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Planirano vreme poletanja sa Skijatosa po lokalnom vremenu, let JU 5331 u 08:35. Planirano vreme sletanja u Beograd 08:50 po lokalnom vremenu. Kraj aranžmana.

Uz ovaj prograv važe opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja licenca OTP 107/2016.

USLOVI PLAĆANJA

Uslovi plaćanja – Vila Olympia Skiatos

-30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

-30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u  jednakim mesečnim  ratama čekovima građana najkasnije do 15.12. (uz doplatu od 1.5%  po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)

MAPA

Vila Olympia Skiatos mapa

Ostrvo Skiatos Vila Olympia – Skiatos Leto 2019 – Grcka ostrva – Grčka Leto 2019 – Vila Olympia Skiatos 2019

Skiatos je jedno od najlepših ostrva zapadnog Egeja. Ovo čarobno, kosmopolitsko ostrvo zajedno sa Skopelosom i Alonisosom, pripada grupi ostrva severni Sporadi. Grad Skiatos izgrađen je na jugoistočnoj strani ostrva, početkom tridesetih godina XIX veka. Dok je antička naseobina na ostrvu bila osnovana još 800 godine p.n.e. Kuće u gradu su male i skromne, uglavnom različite, izgrađene amfiteatrano jedna do druge. Ulice su uske i bez nekog posebnog reda, izuzev u pojedinim delovima grada.

Luku Skiatosa na dva dela deli malo poluostrvo Burdzi. U prološlosti se ovde nalazila tvrđava koju su sagradili Venecijanci – braća Gizi, kada su 1207. godine preuzeli vlast na ostrvu. Početkom XX veka na Burdziju je otvorena osnovna škola, koja danas funkcioniše kao kulturni centar. U toku leta ovde radi i letnje pozorište. Ovo poluostrvce predstavlja pravu malu oazu zelenila i svežine, odakle se pruža prelep pogled na grad.

Video prikaz ostrva Skiatos možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Ovo čarobno ostrvo, površine svega 48 km² ima 66 neverovatnih plaža koje se pružaju uglavnom zapadno od grada. Iz centra grada saobraća autobuska linija kojom možete krenuti u obilazak nekih od fantastičnih plaža ostrva. Plaža Megali Amos, nalazi se nadomak grada i do nje možete stići i laganom šetnjom.

Najpopularnija plaža na ostrvu je svakako čuvena „Kukunaries“ plaža. Ova plaža, koja se još naziva i Zatni pesak, nalazi se u jugozapadnom delu ostrva. To je duga, peščana plaža sa borovom šumom u zaleđini. Idealna je za opuštanje, ali i za sportove na vodi. Na njoj možete uživati i u jednom od najepših zalazaka sunca na ostrvu. Nemojte to propustiti.

Pored velikog broja odličnih restorana i barova, Skiatos ima i veoma interesantnu ponudu klubova i mesta za noćni provod. Većina klubova nalazi se u delu šetališta nakon luke, u pravcu aerodroma. Veliki broj simpatičnih barova, taverni i poslastičarnica, nalazi se u centralnom delu grada, u glavnoj ulici Papadiamandi, pored male luke ili u uskim, strmim uličicama. Svakako, ponuda je toliko raznovrsna da će svako ko poseti ovo ostrvo, zasigurno naći nešto po svom ukusu. 

Skiatos – dragulj Egeja

Smeštajnih kapaciteta, apartmana i hotela, ima kako u gradu, tako i izvan njega, u neposrednoj blizini nekih od najlepših plaža ostrava. Prilikom posete ovoj destinaciji, jako je važno da odlučite da li želite da budete u blizini plaže i uživate u miru ili želite da budete u centru dešavanja kosmopolitskog ostrva. Pored autobuske linije koja funkcioniše svakodnevno, na raspolaganju su vam različite rent a car/bike agencije gde možete iznajmiti auto/skuter po svojoj meri i u skladu sa svojim budžetom.

Na ovo fenomenalno ostrvo možete stići avionom (aerodrom se nalazi na samo 2km udaljenosti od grada), autobusom ili sopstevnim prevozom (ferijem iz luke u Volosu). Tokom boravka na njemu, obavezno iskoristite priliku da u okviru različitih izleta koji se organizuju posetite i ostrva Skopelos i Alonisos. Ili pak, pođite na krstarenje oko ostrava i posetite nestvarno lepu plažu Lalaria, koja nije pristupačna sa strane kopna.

Zaniljivo je da je prva grčka zastava sa belim krstom na plavoj pozadini napravljena je na ovom ostrvu septembra 1807. u manastiru Blagovesti, što je imalo veliki značaj za ostrvo i celu Grčku.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Ostrvo Skiatos Vila Olympia – Skiatos Leto 2019 – Grcka ostrva – Grčka Leto 2019 – Vila Olympia Skiatos 2019

⌛ 10h - 19h (sub 10h-14h) Vojislava Ilića 24  060/8838 760; 011/4036 788 ✉ office@onirotravel.rs
Back to Top