Paralija

Paralija Apartmani 2024 – Letovanje Paralija 2024

Paralija je smeštena u podnožju najviše grčke planine Olimp i jedno je od najpoznatijih letovališta Olimpske regije. Udaljeno šest kilometara od grada Katerini – kulturnog i trgovačkog centra ovog dela Grčke,a  6o km od Soluna. Druga poznata letovališta ove regije, Nei Pori i Leptokarija nalaze se na svega 30 km.

Letovanje Paralija Apartmani 2024 – Smeštaj:

Paralija Letovanje 2024 – Olimpska regija – Grčka Letovanje Apartmani 2024 – Paralija Grcka 2024

Paralija je smeštena u podnožju najviše grčke planine Olimp i jedno je od najpoznatijih letovališta Olimpske regije. Udaljeno šest kilometara od grada Katerini – kulturnog i trgovačkog centra ovog dela Grčke,a  6o km od Soluna. Druga poznata letovališta ove regije, Nei Pori i Leptokarija nalaze se na svega 30 km.

Treba napomenuti da Paralija ima veoma lepu gradsku plažu, sa veoma dugim plićakom. Ova plaža je idealna za kupanje male dece koja su u pratnji roditelja. Nažalost, gradska plaža nije velika  i dešava da špicu sezone  na ovoj plaži budu velike gužve. Ukoliko podjete samo 300-400 metara u pravcu Olympic Beach-a,  postoji velika i prostrana plaža dugačka oko 2 km. Ovde postoje tereni za fudbal i odbojku i na ovoj plaži garantovano nikada nema gužve.

Video opis mesta Paralija možete pogledati ovde :

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Takođe, Paralija je izuzetno poznata po svojim noćnim klubovima, barovima i tavernama. Gradom vlada prijatna atmosfera. Ljubazni domaćini odlično govore srpski jezik, a tu je i niz simpatičnih restorana i bezbroj radnji i butika. Klima u ovom mestu je pogodna zbog blizine Olimpa. Koliko god da je vazduh na nivou obale mora topao i vreo, sa planine uvek duva lagani vetrić koji prijatno rashladjuje. Postoji mnogo organizovanih izleta i ekskurzija na koje možete otići i videti razne stvari vezane za kulturno-istorijsku zaostavštinu Grčke, među kojima se ističu Olimp, vojno groblje Zejtinlik, manastirski kompeksi Meteori i mnogi drugi.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Paralija Letovanje 2024 – Olimpska regija – Grčka Letovanje Apartmani 2024 – Paralija Grcka 2024

⌛ radno vreme: 10h - 19h  (sub: 10h-14h) 060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top