Vila Apostolis Nei Pori 2

Vila Apostolis Nei Pori 2 – nalazi se u centralnom delu Nei Porija, na udaljenosti od 120 m od mora.

Vila Apostolis Nei Pori 2 – poseduje 1/2 i 1/3 studija i 1/4, 1/5 i 1/6 duplekse raspoređenih na drugom i trećem spratu. Svaki studio u svom sastavu ima adekvatno opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC) i terasu. Dupleksi imaju dve spavaće sobe, opremljenu  kuhinju, kupatilo i terasu. Svaki studio i dupleks ima TV i AC.

Objekat vila Apostolis Nei Pori 2 – ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

Galerija slika – Vila Apostolis Nei Pori 2

Previous Image
Next Image

info heading

info content


CENOVNIK

Vila Apostolis Nei Pori 2 – Cene

vila apostolis nei pori, kuca apostolis nei pori, apartmani apostolis nei pori, apostolis nei pori letovanje, grcka vila apostolis nei pori

Cene su iskazane u eurima po osobi na bazi paketaranžmana (AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ)

LEGENDA: S – studio; APP – apartman; DUP – duplex; AC * – korišćenje klime uračunato u cenu; AC – korišćenje klime nije uračunato u cenu

ZA SOPSTVENI PREVOZ cena aranžmana se umanjuje za 20 € po osobi ( prevoz ), osim za prve tri i zadnje dve smene, gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.

*Za eventualne promene cena, aktuelne popuste i specijalne ponude kontaktirajte nas na 011/4036788 ili 060/8838760.

ARANŽMAN OBUHVATA:

Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Grcka – Beograd. Boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom najma u sobama, studijima ili apartmanima. Troškove organizacije putovanja. Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Individualne troškove. Međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom.
– Boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.25€ do 1 € zavisi od kategorizacije smeštaja, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se
vrši na recepciji hotela ili apartmana

POPUSTI:

Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 75 €, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju.

Dete od 0 do 10 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 20 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 85 €, osim za prve tri i poslednje dve smene, ima mesto u autobusu i smeštaj u pomoćnom ležaju.

U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 8 godina može da koristi zajednički ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.

Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 15 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 85 € osim za prve tri i poslednje dve smene.

DOPLATA ZA 1/1: S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70 % na cenu ugovorenog aranžmana.

Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.

PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM PUTOVANJA – VILA APOSTOLIS NEI PORI 2

1.dan: Putovanje Beograd – Grcka – sastanak putnika u dogovoreno vreme. Polazak autobusa u dogovoreno vreme (tacno vreme i mesto proveriti u agenciji dva dana pred put). Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

2.dan – 11.dan:– Dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;

12.dan: – napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

13.dan: Beograd – dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h ( u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima ).

Napomena o prevozu: mogući polasci iz Novog Sada bez naknade. Za polazak iz Pančeva doplata je 10 € po osobi.
Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli; Povratak sa Lefkade pretposlednjeg dana aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika

Napomena:

U apartmane ili studija se ulazi posle 14:00 h , a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00 h po lokalnom vremenu. Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio, a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom.

Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Uz ovaj prograv važe opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja licenca OTP 38/2016.

USLOVI PLAĆANJA

Vila Apostolis 2 Nei Pori – Uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne ProCredit bank a.d. za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

60 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski do 15 dana pre početka putovanja.

Čekovima građana na šest mesečnih rata (do 25.12.) bez uvećanja cene aranžmana.

U slučaju značajnih promena na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aranžmana podleže promeni.

MAPA

Vila Apostolis Nei Pori 2 mapa

Nei Pori Vila Apostolis 2020 – Olimpska Regija Apartmani – Nei Pori Grcka Letovanje – Grcka Letovanje – Apartmani Apostolis Nei Pori 2020

Nei Pori je novoizgrađeno letovalište koje se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona.  Nei Pori je letovalište u podnožju panine  Olimp, a od makedonske granice udaljeno je 160km. Ono što ga karakteriše jeste široka, izuzetno duga peščana plaža, kristalno čisto more, prostrani trgovi i parkovi. Takođe, u mestu ima dosta taverni, kafića, poslastičarnica i prodavnica. Prostrani trgovi i parkovi  su jako lepo uređeni, a tu  je i veliki broj igrališta za decu. Stoga Nei Pori predstavlja idealno mesto za porodični odmor. Mogućnosti za zabavu, razonodu, šetnju i odmor su neograničene.

Video opis mesta Nei Pori možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Od svih letovališta u Olimpskoj regiji  za Nei Pori se najpre može reći da je raj za roditelje sa decom, jer su plaže jako čiste, široke i postepeno ulaze u more, pa se deca mogu igrati u pesku. Takođe, na plaži Nei Porija ima tuševa kao i kabina za presvlačenje. Veče u Nei Poriju možete provesti u mirnoj šetnji pored mora ili u nekom od mnogobrojnih restorana gde ćete uživati u prijatnoj atmosferi i specijalitetima grčke kuhinje.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Nei Pori Vila Apostolis 2020 – Olimpska Regija Apartmani – Nei Pori Grcka Letovanje – Grcka Letovanje – Apartmani Apostolis Nei Pori 2020

⌛ 10h - 17h (sub i ned: / ) Vojislava Ilića 41  060/8838 760; 011/4036 788 ✉ office@onirotravel.rs
Back to Top