Nei Pori

Nei Pori Apartmani 2024 – Nei Pori Letovanje 2024

Nei Pori Apartmani (Grčka) ovo mesto u svojoj ponudi ima veliki broj apartmana i pravi je izbor za letovanje sa porodicom u Grčkoj. Letovalište Nei Pori spada u Olimpsku regiju jer je smešteno u podnožju najveće Grčke planine Olimp. Svega par kilometara (2km) od Nei Porija nalazi se i poznato mesto Platamon. Ono što krasi Nei Pori jeste dugačka široka peščana plaža sa dugim plićakom, široke ulice i veliki broj taverni, prodavnica, parkova i luna park.

Nei Pori Apartmani – u našoj ponudi je veliki broj apartmana u ovom Grčkom letovalištu izaberite onaj u kom će te vi uživati sa vašom porodicom:

Letovanje Nei Pori 2024 apatrmani:

Nei Pori Letovanje 2024 – Olimpska regija – Grčka Letovanje 2024 – Nei Pori Apartmani Grcka 2024

Nei Pori je novoizgrađeno letovalište koje se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona. Smešteno je u podnožju panine  Olimp, a od makedonske granice udaljeno je 160km. Ono što ga karakteriše jeste široka, izuzetno duga peščana plaža, kristalno čisto more, prostrani trgovi i parkovi. Takođe, u mestu ima dosta taverni, kafića, poslastičarnica i prodavnica. Prostrani trgovi i parkovi  su jako lepo uređeni, a tu  je i veliki broj igrališta za decu. Stoga Nei Pori predstavlja idealno mesto za porodični odmor. Mogućnosti za zabavu, razonodu, šetnju i odmor su neograničene.

Nei Pori Apartmani, Nei Pori Grčka, Letovanje Nei Pori, Nei Pori Firs Minute, Nei Pori Last Minute, Nei Pori Apartmanski smeštaj
Nei Pori Grčka

Video opis mesta Nei Pori možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Od svih letovališta u Olimpskoj regiji  za Nei Pori se najpre može reći da je raj za roditelje sa decom, jer su plaže jako čiste, široke i postepeno ulaze u more, pa se deca mogu igrati u pesku. Takođe, na plažama ima tuševa kao i kabina za presvlačenje. Veče možete provesti u mirnoj šetnji pored mora ili u nekom od mnogobrojnih restorana gde ćete uživati u prijatnoj atmosferi i specijalitetima grčke kuhinje.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Nei Pori Letovanje – Olimpska regija – Grčka Letovanje 2024 – Nei Pori Apartmani Grcka 2024

⌛ radno vreme: 10h - 17h  (sub: );  060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top