Makrigialos apartmani

Makrigialos Letovanje 2021 – Makrigialos Apartmani 2021

Makrigialos letovanje – ako tražite jeftino mesto za odmor sa decom, predlažemo da ovog leta obratite pažnju na Makrigialos.

Makrigialos – Apartmanski smeštaj:

Makrigialos Letovanje 2021 – Olimpska regija Apartmani – Letovanje Grcka Apartmani 2021 – Makrigialos Apartmani Grcka 2021

Makrigialos letovanje – ako tražite jeftino mesto za odmor sa decom, predlažemo da ovog leta obratite pažnju na Makrigialos. Ovo ribarsko naselje koje se nalazi u blizini Paralije, seoskog je tipa, širokih ulica i lepih kuća. Plaža je peščana, uža, a more toplo sa postepenom dubinom. Ležaljke i suncobrane dobijate kao i u drugim mestima uz piće u baru, ali postoji i prostor za one koji imaju sopstvene rekvizite. Duž plaže je uređeno šetalište a na suprotnoj strani se nižu restorani i taverne. Sam centar mesta Makrigialos je odvojen od plaže i  nalazi se u gornjem delu grada. Tu se nalazi veliki trg, lokalna crkva, radnjice, pekara , apoteka,  piljare … Jedan dan u nedelji  u blizini trga se otvara  i velika pijaca gde možete pronaći sve  od namirnica a i  druge potrepštine , pa čak i garderobu.

Ukoliko volite šetnju trebali biste da odete do susedne uvale, do famozne  plaže Bora Bora. Plaža je znatno šira od ove u Makrigialosu, peščana i lepo uređena sa ležaljkama i suncobranima od trske. Takodje na nekih 10-ak km  dalje nalazi se i plaža Aliki poznata po svom lekovitom blatu. Ljubitelji pecanja, mirnog i opuštenog odmora, bez gužve i buke  za svoj idealan odmor, mogli bi odabarati upravo Makrigialos.

Video opis mesta Makrigialos možete pogledati ovde:

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Makrigialos Letovanje 2021 – Olimpska regija Apartmani – Letovanje Grcka Apartmani 2021 – Makrigialos Apartmani Grcka 2021

⌛ pon-pet: 10h - 16h  (sub: / ) Vojislava Ilića 41  060/8838 760; 011/4036 788 ✉office@onirotravel.rs
Back to Top