Leptokarija

Leptokarija letovanje 2024 – Leptokarija Apartmani 2024

Leptokarija letovanje – Gradić Leptokarija (nekadašnje ribarsko selo) se nalazi u podnožju planine Olimp, koji je po drevnoj grčkoj mitologiji poznat kao “kuća Bogova”. Još jedno je od popularnijih letovališta Olimpske regije. Od vrlo popularne Paralije udaljena 30 km, a od mirnog Nei Porija svega 15km.  U ovom tipičnom grčkom mestu sa gostoljubivim ljudima, možete uživati u širokim plažama i čistom moru. Plaže su opremljene ležaljkama i suncobranima na kojima možete uživati u osvežavajućim pićima i koktelima.

Letovanje Leptokarija Apartmani 2024 – Smeštaj:

Leptokarija Letovanje 2024 – Olimpska regija Apartmani – Grčka Leto 2024– Leptokarija Grcka 2024

Gradić Leptokarija (nekadašnje ribarsko selo) se nalazi u podnožju planine Olimp, koji je po drevnoj grčkoj mitologiji poznat kao “kuća Bogova”. Još jedno je od popularnijih letovališta Olimpske regije. Od vrlo popularne Paralije udaljena 30 km, a od mirnog Nei Porija svega 15km.U ovom tipičnom grčkom mestu sa gostoljubivim ljudima, možete uživati u širokim plažama i čistom moru. Plaže su opremljene ležaljkama i suncobranima na kojima možete uživati u osvežavajućim pićima i koktelima.

Ovo mesto je idealno kako za roditelje sa malom decom, za letovanje cele porodice, ali i za letovanje mladih. Turistička ponuda koju pruža  je svakako vrlo interesantna  isvaki posetilac će ovde naći nešto što ga zanima. U letovalištu se nalazi obilje zabavnih sadržaja za decu, kao igraonice i zabavni parkovi, a u ponudi je i veliki broj izleta do okolnih kulturno-istorijskih lokaliteta.

Video opis mesta Leptokarija možete pogledati ovde :

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Leptokarija Letovanje 2024 – Olimpska regija Apartmani – Grčka Leto 2024– Leptokarija Grcka 2024

⌛ radno vreme: 10h - 19h  (sub: 10h-14h) 060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top