Olimpska Regija

Olimpska Regija Apartmani 2024 – Olimpska Regija Letovanje 2024

Letovanje u Olimpskoj regiji odličan je izbor za sve one koji vole lako pristupačne destinacije i plaže sa kompletnim turističkim sadržajem. Dalje se izbor, u ovoj regiji, može napraviti između mirnih porodičnih letovališta ili pak onih koji garantuju aktivan odmor i dobru zabavu. Olimpska regija nudi apartmanski smeštaj širokog spektra. Nove vile i apartmani, izgrađeni u modernim letovalištima Olimpske regije pružaju kvalitetnu uslugu. Naravno, u ponudi apartmana za letovanje 2024 u Olimpskoj regiji, ima i vila nešto starijeg datuma, koje međutim po kvalietu nikako ne zaostaju za novoizgrađenim.

Letovanje Olimpska regija Apartmani 2024 – mesta:

 

Olimpska Regija Apartmani 2024 – Olimpska Regija Letovanje 2024

Olimpska regija Letovanje 2024

Olimpska regija ili Pieria jedna je od najpopularnijih regija Grčke, kada je u pitanju izbor srpskih turista. Razlog tome je jednostavna i laka pristupačnost destinacija ove regije, lepe i uređene plaže i naravno prijatna atmosfera. Shodno tome, apartmanska ponuda u Olimpskoj regiji iz godine u godinu raste. Veliki izbor apartmana različite strukture i dobrog kvaliteta je ono po čemu se Olimpska regija svakako izdvaja. Ukoliko se za predstojeće leto odlučite da svoj odmor provedete na nekoj od destinacija ove regije, sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći adekvatan smeštaj po atraktivnim cenama i da ćete sa vašeg letovanja poneti samo lepe uspomene!

Smeštena u podnožju gorostasnog Olimpa, najviše i najpoznatije planine u Grčkoj, Olimpska regija obiluje prirodnim lepotama. Njenu obalu zapljuskuju vode zaliva Termaikos i Egejskog mora. Brojna popularna turistička mesta, nižu se jedno za drugim, dok je u zaleđu ovo pretežno planinska regija. Takođe, veliki broj arheoloških nalazišta i istorijskih spomenika, čine ovu regiju još interesantnijom i privlačnijom.

Istraži Olimpsku regiju ovog leta!

Čak i da nikada do sada niste letovali u Grčkoj, sigurno ste čuli za popularna letovališta Olimske regije! Poseta ovim destinacijama u Grčkoj, za neke od naših mnogobrojnih turista, postala je gotovo tradicija! Leto 2024 je možda pravi trenutak da i vi za odmor odaberete neko od letovališta Olimske regije i doživite atmosferu zbog koje se mnogi, iz godine u godinu, vraćaju ovim destinacijama! Mnogi će reći da je razlog tome pristupačnija cena apartmanskog smeštaja Olimpskoj regiji, u odnosu na druge destinacije u Grčkoj ili pak bogata ponuda turističkih sadržaja, ali svemu tome zaista doprinosi i gostoljubivost lokalnog stanovništva! Oni će se potruditi da vaš odmor bude prijatan, zabavan i nezaboravan!

U Olimpskoj regiji možete birati između mirnijih letovališta – Makrigialos, Olympic BeachNei Pori ili pak, ukoliko volite aktivniji odmor možete odabrati Paraliju, Leptokariju ili simpatični Platamon. Naravno, ukoliko na letovanje u ovu regiju krećete sopstvenim prevozom, možete pojedine dane odmora izdvojiti za obilazak različitih letovališta. Takođe, možda bi vam se dopalo da posetite i neka od mesta u unutrašnjosti koja daju poseban šarm ovoj regiji, poput malog planinskog sela Litohoro u podnožju Olimpa ili Stari Pantelejomon, tradicionalno grčko seoce na istočnoj padini Olimpa.

Apartmani – Olimpska regija 2024

Popularnost Olimpske regije iz godine u godinu raste. Zahvaljujići tome, sve veći broj turista bira letovališta Olimpske regije za svoj idealan odmor. Upravo iz tog razloga, ponuda smeštajnih kapaciteta u Olimpskoj regiji izdvaja se po svojoj raznovrsnosti i kvalitetu. Mnoge vile i apartmani na destinacijama Olimpske regije novijeg su datuma i moderno opremljene. Apartmanski smeštaj za leto 2024. u Olimpskoj regiji, obuhvata veliki broj studija, apartmana, dupleks apartmana i mezoneta. Veliki broj apartmana pozicioniran je u pojasu pored mora, dok se mnoge vile nalaze se uz šetalište ili u centru letovališta. Letovališta Olimpske regije šire se iz sezone u sezonu, te je jedan deo studija i apartmana, igrađen u mirnim delovima letovališta, što pogoduje onima koji uživaju u miru ili svakodnevno obilaze plaže.

Vile i apartmani iz naše ponude obezbediće vam neophodan konfor i udobnost tokom vašeg letovanja u Olimpskoj regiji. Smeštajni objekti različitih kategorija, opremljeni su neophodim sadržajem za letovanje i vaš boravak u njima. Ponuda smeštaja podrazumeva boravak na 10 ili 15 noćenja, sa mogućnošću spajanja smena, kombinovanjem sopstvenog ili autobuskog prevoza

Za leto 2024. izdvajamo neke od najboljih studija i apartmana u Olimpskoj regiji. Sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći adekvatan smeštajni objekat koji će ispuniti vaša očekivanja i uklopiti se u vaš budžet.

Olimpska regija Leto 2024 – Sve što vam je potrebno za idealan odmor

Olimpska regija i njena letovališta pravi su izbor za vas, ukoliko ste ove godine u potrazi za lako pristupačnom destinacijom, koja će vam ponuditi neophodan turistički sadržaj i prijatnu atmosferu.

Ako volite mirna mesta ili planirate porodični odmor, a vaša deca su mala i obožavaju peščane plaže – izbor je jednostavan – Nei Pori. Široka i duga peščana plaža, postepen i dug plićak, bogata ponuda kvalitetnog apartmanskog smeštaja i kompletan turistički sadržaj, čine da Nei Pori bude “rajska destinacija” za porodice sa malom decom. Ipak, i svi oni koji su ljubitelji mirnog odmora, složiće sa da je ovo idealna destinacija za letovanje. U sličnom stilu, a opet nadomak “žive” Paralije je i Olympic Beach, koji možete odabrati kao kombinaciju mirnog i aktivnog odmora. Velika posećenost turista i blizina Paralije, doprineli su da se ovo malo priobalno seoce razvije u jednu od popularnijih destinacija Olimpske regije.

Ukoliko pak tokom letovanja ne želte baš samo da odmarate, već ste ljubitelj zabave, gužve i šopinga – pogledajte našu ponudu apartmana u Paraliji ili Leptokariji. Dve najpopularnije destinacije Olimpske regije pružiće vam sve što vam je potrebno za aktivan odmor. A pored lepih uspomena i preplanulog tena, turiste koji posećuju ove destinacije čeka i dobar šoping.

Za one koji u Olimpsku regiju putuju radi uživanja i opuštanja, možda su idealan izbor mesta kao Makrigialos ili šarmantni Platamon. Kompletan turistički sadržaj, prijatna atmosfera i gostoljubivi domaćini, kao i kvalitetan apartmanski smeštaj, garantuju vam idealan odmor!

Letovanje Olimpska regija Apartmani 2024

Ove godine odaberite neki od apartmana iz naše bogate ponude apartmanskog smeštaja u Olimpskoj regiji! Kvalitetni studiji, apartmani i vile u popularnim letovalištima Olimpske regije,  nude kompletan sadržaj potreban za savršen odomor. Veliki broj komfornih novih vila ili kompletno renoviranih apartmana, čeka na svoje prve goste u sezoni pred nama. U  našoj ponudi su i brojni smeštajni objekati nešto starijeg datuma, po pristupačnijim cenama, koje po kvalitetu ne zaostaju u odnosu na druge vile i apartmane iz ponude.

Naša ponuda studija, apartmana, dupleks apartmana i mezoneta u Olimpskoj regiji, za leto 2024 je bogata i raznovrsna! Sigurni smo da ćete iz naše ponude izdvojiti smeštajne objekte i destinacije u Olimpskoj regiji u skladu sa svojim potrebama, načinu odmora koji planirate i budžetu koji vam je na raspolaganju.

Video prikaz Olimpske regije možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Apartmani i vile u Olimpskoj regiji, koji su u ponudi za leto 2024. prilagođeni su interesovanju naših turista. Ponuda apartmanskog smeštaja u Olimpskoj regiji je raznovrsna i kvalitetna. Stoga verujemo da će se za svakog izdvojiti destinacija i apartmanski smeštaj po sopstvenom ukusu. Oniro Travel  vam za predstojeću letnju sezonu nudi aranžmane za vile i apartmane u najpopularnijim letovalištim Olimpske regije – Makrigialos, Olympic Beach, Nei PoriParalija, Leptokarija ili Platamon.

Za sve sugestije i pomoć u izboru idealne destinacije i apartmanskog smeštaja, kontaktirajte naš tim.

Vaš ONIRO TRAVEL

Olimpska regija Apartmani 2024 – Olimpska regija Letovanje – Olimpska regija Leto 2024

⌛ radno vreme: 10h - 18h  (sub: 10h-14h) 060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top