Siviri apartmani

Letovanje Siviri 2024 – Siviri Apartmani 2024

Siviri je malo, simpatično letovalište na zapadnoj strani Kasandre. Okruženo je bujnom šumom i ima dugu peščanu plažu. U južnom delu mesta ima još nekoliko izolovanih peščanih plaža. Plićak je dug, a voda kristalno čista.

Ovo mesto je idealno za porodice sa malom decom, ali i za sve one koji žele mirno letovanje.  Magistrala nije u blizini plaže, pa je na njoj zagarantovan mir. Lepo uređeno, popločano šetalište pruža se duž obale. Poznat je i po teatru na otvorenom i godišnjem festivalu “Kasandra”, sa mnogim kulturnim dešavanjima, predstavama i koncertima.

Siviri apartmani 2024 su smeštajni objekti fantastično locirani u odnosu na plažu. Pružiće vam idealan mir i udobnost tokom vašeg letovanja. Te ukoliko vam je potreban odmor od užurbane svakodnevice, preporučujemo da za leto 2024. odaberete Siviri i neki od apartmana iz naše ponude. Ovde ćete uživati u porodičnom letovanju i ponećete zasigurno divne uspomene. 

Letovanje Siviri Apartmani 2024 – Smeštaj:

Siviri Letovanje 2024 – Kasandra – Grčka Letovanje 2024 –  Siviri Grčka

Ovo letovalište nalazi se na 100km od Soluna. Smešteno je u ljupkom zalivu iznad koga se prostire bujna mediteranska vegetacija. Karakteriše ga duga peščana plaža i tirkizno more. Uređeno šetalište duž obale ima mnogobrojne kafiće, poslastičarnice i taverne. U južnom delu mesta, u produžetku šetalita, nalazi se nekoliko skrivenih plaža. Zalazak sunca sa neke od plaža Sivirija je nešto to sigurno nikada nećete zaboraviti.

Slavu ovom letovalištu doneo je i festival “Kasandra” koji se svake godine održava u julu i avgustu, u amfiteatru nedaleko od mesta. Za vreme festivala ovo mesto postaje prava turistička destinacija. Mnogo poznatih umetnika kako iz Grčke , tako i iz inostranstva je nastupalo ovde. Pored odličnih  koncerata, ovde se održavaju i pozorišne predstave za odrasle i za decu.

Video opis mesta Siviri možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

U letovalištu postoji dosta restorana, kafića i taverni kao i dovoljan broj marketa i prodavnica. Takođe, svi posetioci imaće priliku da uživaju i u jednom od najlepših zalazaka sunca sa pogledom na Olimp. Možete se opustiti na uređenom delu plaže ili potražiti neku od osamljenih uvala. Lokalno stavnovništvo karakteriše traicionalna grčka gostoprimljivost i ljubaznost. U simpatičnim tavernama moći ćete da probate neke od najukusnijih domaćih specijaliteta, ne propustite tu priliku.

Skromna, ali kvalitetna ponuda smeštaja u delu Siviri apartmani 2019. daje vam mogućnost da letujete u nekim od najfinijih apartmana ovog letovališta. Pruža vam se prava prilika za odmor i opuštanje. Na vama je da odlučite da li ovaj miran odmor želite da prošarate i različitim aktivnostima. One vam se svakako nude. Vozite se obalom ka jugu, posetite rt Posidi, probajte lokalna vina i uživajte u svom letovanju 2024.!

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Siviri Letovanje 2024 – Kasandra – Grčka Letovanje 2024 –  Siviri Grčka

⌛ radno vreme: 10h - 17h  (sub: );  060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top