Polihrono

Letovanje Polihrono 2024 – Polihrono Apartmani 2024

Polihrono je smešten u Toroneos zalivu, na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra. Polihrono je malo letovalište okruženo borovim šumama i maslinjacima. Poseduje dugu peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, što je veoma povoljno za decu i neplivače. Plaža je lepo uređena, a pesak na njoj je nešto krupniji. Uz plažu se pruža šetalište na kojem se nižu radnjice, prodavnice, kafići, restorani.

Polihrono je  mirno letovalište u kome je sve relativno blizu, gde god da ste smešteni. Jedno je od popularnijih letovališta među turistima iz Srbije, a uglavnom se preporučuje porodicama. Bogata ponuda apartmana i vila različitih kategorija je jedan od bitnih karakteristika ovog mesta. Pogledajte pounudu za leto 2024. 

Letovanje Polihrono Apartmani 2024 – Smeštaj:

Letovanje Polihrono 2024 – Polihrono Apartmani 2024

Polihrono Letovanje 2024 – Kasandra – Letovanje Grcka Apartmani 2024 – Polihrono Grčka 2024

Polihrono se nalazi na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju. Od Soluna je udaljeno 98 km na jugoistoku, i leži na obali predivnog Toroneoskog zaliva.

Polihrono su 650.g.pne. sagradili doseljenici iz Eretrije jednog od većih grčkih polisa, i tada se zvao Neapolis. Posle toga su Huni u svojoj najezdi uništili grad, u XI veku lokalni stočari su na istom mestu obnovili grad i nazvali ga Polihrono koji je dobio ime po raznobojnom cveću. Polihrono je ponovo razoren od strane Turaka 1821. godine, ali je zatim ponovo podignut.

Danas, Polihrono je jedno od najpopularnijih letovališta Kasandre. Fino locirano u odnosu na okolna mesta, daje vam mogućnost da tokom odmora obiđete i ostala letovališta i neke od najlepših plaža Kasandre. Kvalitetan turistički sadržaj čine ga destinacijom koju za letovanje 2024. biraju porodice, ali i parovi.

Apartmani Polihrono 2024. neki su od najboljih u ponudi u ovom delu Grčke. Kvaltetne vile, studiji i apartmani za naredno leto čine ga jednom od popularnijih destinacija kada je izbor smeštaja u pitanju. Pozitivna iskustva velikog broja naših turista, koji se iz godine u godinu vraćaju, govore da Polihrono nudi sve što je potrebno za idealano letovanje.

Video opis mesta Polihrono možete pogledati ovde :

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Polihrono poseduje dugačku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, što je veoma povoljno za decu. Prirodne lepote, izuzetno gostoprimstvo i predusretljivost domaćina, pravovremena opskrbljenost i urednost, daju garanciju da ćete ovde provesti izuzetno prijatan odmor koji je teško zaboraviti. U Polihronu se nalaze ambulanta, apoteka, pošta, veliki broj super marketa i prodavnica, pekara, hotela, vila i apartmana, picerija, taverni, kafića, restorana i barova, agencija za iznajmljivanje automobila, ekskluzivnih radnji, zlatara…

Mnogo je razloga da ovog leta obiđete poluostrvo Kasandra, a za svoju bazu tokom letovanja 2024. odaberete Polihrono. Kompletan turistički sadržaj u kombinaciji sa kvaltetnom ponudom apartmana, učiniće da vaše letovanje bude opuštajuće, komforno i nezaboravno. Začinite ga obavezno obilaskom okolnih plaža, degustacijom domaćih proizvoda i druženjem sa gostoljubivim Grcima.

Pogledajte našu ponudu za smeštaj u Polihronu u delu Polihrono apartmani 2024. i odaberite vilu po svojoj meri i želji. Oniro Travel za vas izdvaja samo najatraktivnije smeštajne jedinice za predstojeće leto!

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Polihrono Letovanje 2024 – Kasandra – Letovanje Grcka Apartmani 2024 – Polihrono Grčka 2024

⌛ radno vreme: 10h - 17h  (sub: );  060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top