Vila Poseidon Pefkohori

Vila Poseidon Pefkohori, lep mali hotel, apartmanskog tipa, nalazi se u neposrednoj blizini centra, na oko 70 metara od plaže u najlepšem i najluksuznijem delu Pefkohorija.

Vila Poseidon Pefkohori – Na recepciji se mogu iznajmiti sefovi (nisu dostupni 24 sata). Ima mali bazen (zatvoren u periodu popodnevnog odmora, bez ležaljki) okružen stolovima/stolicama i suncobranima. Studiji i apartmani se nalaze na visokom prizemlju i na prvom spratu i opremljeni su klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta (opcija), 5 eur dnevno po studiju/apartmanu) wi – fi Internetom i SAT TV – om sa nekoliko srpskh kanala.

Smeštaj vila Poseidon Pefkohori

Dvokrevetni, trokrevetni i trokrevetni + 1, prostrani studiji, sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa francuskim ležajem, sofom 180 x 75 cm i ležajem na izvlačenje (190 x 75 cm, skoro kao standardni) i kupatilo. Veličina studija je cca 25 kvm + terasa. Dvokrevetni manji studiji se razlikuju od prethodno opisanih u tome što imaju samo manji francuski ležaj i veličine su cca 15 – 18 kvm + terasa.

Četvorokrevetni apartmani sadrže opremljenu kuhinju koja je pultom odvojena od dnevnog boravka u kojem se nalaze dva ležaja, spavaću sobu sa francuskim ležajem i kupatilo. Veličina apartmana je cca 35 kvm + terasa. Četvorokrevetni i petokrevetni, lepi porodični apartmani, imaju pogled na na obe strane hotela i sastoje se od dela sa opremljenom kuhinjom, francuskog ležaja, sofe i ležaja na izvlačenje (190 x 75 cm, skoro kao standardni), male, lepo dekorisane dečje sobe (odvojene „harmonika” vratima) u kojoj su ležajevi na sprat (skoro kao standardni) za dvoje dece do 12 godina i kupatila. Veličina apartmana je cca 30 kvm + terasa.

Na novijem, drugom spratu, nalaze se lepo i moderno dizajnirani studiji i apartmani iz kojih se bočno, sa terase vidi more. Dvokrevetni, prostrani studiji sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa francuskim ležajem i kupatilo. Trokrevetni studiji, (nešto manji nego na prizemlju i I spratu) sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa francuskim i standardnim ležajem i kupatilo. Veličina studija je cca 20 kvm + terasa. Dvokrevetni + 2 studiji, sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa francuskim ležajem, sofom 180 x 75 cm i ležajem na izvlačenje (190 x 75 cm, skoro kao standardni) i kupatilo. Veličina studija je cca 25 kvm + terasa. Četvorokrevetni i četvorokrevetni + 1, lepi porodični apartmani, imaju pogled na obe strane hotela i sastoji se od opremljene kuhinje, male, lepo dekorisane dečije sobe (povezane sa kuhinjom, bez vrata) u kojoj su ležajevi na sprat (skoro kao standardni) za decu do 12 godina, spavaće sobe sa francuskim ležajem, sofom 180 x 75 cm ili ležajem na izvlačenje (190 x 75 cm, skoro kao standardni) i kupatila. Veličina apartmana je cca 30 kvm + terasa. Svi studiji i apartmani imaju lepe terase sa garniturom za sedenje.

U vili Poseidon, viskoko prizemlje i prvi sprat su kategorisdani kao B kategorija, a drugi, noviji sprat kao A kategorije, nema peškire i nema mogućnost sopstveng parkinga. Najbliži gradski, besplatni parking je na oko 100 metara od vile/hotela Poseidon.
*U vili je dozvoljen boravak malih kućnih ljubimaca (do 10 kg).

Vila Poseidon Pefkohori – Galerija slika:

Previous Image
Next Image

info heading

info content


CENE

Vila Poseidon Pefkohori – Cene

Vila Poseidon Pefkohori, Apartmani Poseidon Pefkohori, Kuca Poseidon Pefkohori, Pefkohori Vila Poseidon, Letovanje, Grcka, Kuca, Komentari, Iskustva, Turisticka Agencija, Oniro Travel Vila Poseidon Pefkohori, Apartmani Poseidon Pefkohori, Kuca Poseidon Pefkohori, Pefkohori Vila Poseidon, Letovanje, Grcka, Kuca, Komentari, Iskustva, Turisticka Agencija, Oniro Travel Vila Poseidon Pefkohori, Apartmani Poseidon Pefkohori, Kuca Poseidon Pefkohori, Pefkohori Vila Poseidon, Letovanje, Grcka, Kuca, Komentari, Iskustva, Turisticka Agencija, Oniro Travel Vila Poseidon Pefkohori, Apartmani Poseidon Pefkohori, Kuca Poseidon Pefkohori, Pefkohori Vila Poseidon, Letovanje, Grcka, Kuca, Komentari, Iskustva, Turisticka Agencija, Oniro Travel Vila Poseidon Pefkohori, Apartmani Poseidon Pefkohori, Kuca Poseidon Pefkohori, Pefkohori Vila Poseidon, Letovanje, Grcka, Kuca, Komentari, Iskustva, Turisticka Agencija, Oniro Travel

*Za eventualne promene cena, aktuelne popuste i specijalne ponude kontaktirajte nas na 011/4036788 ili 060/8838760.

ARANŽMAN OBUHVATA: 

– smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana, za odabrani broj noćenja
– autobuski prevoz (za sopstveni prevoz umanjenje je iskazano u tabeli)

ARANŽMAN  NE OBUHVATA:

– boravišnu taksu: 0,5 eur po studiju/apartmanu dnevno, plaća se na licu mesta
– zdravstveno putno osiguranje – izdaje se u agenciji.
Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
– održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
– fakultativne izlete – iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera
– ostale nepomenute troškove

VAŽNE NAPOMENE:

– Navedeni popusti za treću, četvrtu… osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
– Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu (u sezoni) je 100% na devizni deo paket aranžmana i nije moguća u svim studijima ili apartmanima (informacije su   dostupne u agenciji).  U okviru vansezonskih paket aranžmana, doplata za boravak jedne osobe u studijima i apartmanima je iskazana  u napomeni za smeštaj ispod tabele sa cenama (nije moguć u svim studijima i apartmanima).
– Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz Novog Sada itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.

– Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji. Promena datuma putovanja, kao i promena vile, računa se kao otkaz putovanja.
– Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.
– Oznaka kategorije vile/hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.

PROGRAM PUTOVANJA

Program putovanja – Vila Poseidon Pefkohori 10 noćenja:

  1. dan –Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska (tačno vreme I mesto polaska se naknadno definiše). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
  2. dan –Dolazak u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice do 15h po lokalnom vremenu.

2 – 12. Dan – Boravak u izabranim studijima.

  1. dan –Napuštanje studija u 9.00 h po lokalnom vremenu, polazak autobusa u dogovoreno vreme po lokalnom vremenu ( informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od  predstavnika agencije na destinaciji ).
  2. dan –Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

Program putovanja – Vila Poseidon Pefkohori 15 noćenja:

  1. dan –Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska (tačno vreme I mesto polaska se naknadno definiše). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
  2. dan –Dolazak u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice do 15h po lokalnom vremenu.

2 – 17. Dan – Boravak u izabranim studijima.

      17. dan –Napuštanje studija u 9.00 h po lokalnom vremenu, polazak autobusa u dogovoreno vreme po lokalnom vremenu ( informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od  predstavnika agencije na destinaciji ).

       18. dan –Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora. Organizator putovanja Sabra Company licenca broj OTP 5/2010.

USLOVI PLAĆANJA

Vila Poseidon Pefkohori – Uslovi plaćanja

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12. godine u kojoj se koristi aranžman. Čekovi se deponuju najkasnije 20 dana pred polazak na put.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

MAPA

Vila Poseidon Pefkohori mapa

Pefkohori Vila Poseidon 2023 – Pefkohori Letovanje– Kasandra Apartmani – Letovanje Grcka – Apartmani Poseidon Pefkohori 2023

Pefkohori se nalazi na unutrašnjem delu prvog prsta Halkidikija, na poluostrvu Kasandra. Pefkohori je jedno od najpoznatijih letovališta u severnom delu Grčke. Odlikuju ga povoljni klimatski uslovi, borova šuma i lepa peščana plaža sa kristalno čistim morem. Ulazak u more je postepen, što odgovara deci i neplivačima.  Oni koji večeri vole da provode u mirnim šetnjama, Pefkohori je mesto prepuno malih uskih ulica sa bezbroj taverni, prodavnica suvenira, marketa… Ako ste pak ljubitelj noćnog života,verujemo da će diskoteke i barovi duž samog šetališta  ispuniti sva vaša očekivanja.

Pefkohori je mesto gde možete provesti prijatan odmor, jer nudi sve sadržaje koji bi bili potrebni turistima i koje jedno letovalište treba da ima. U neposrednoj blizini nalaze se i druge lepe plaže poluostrva, koje vredi posetiti.

Ukrasi Pefkohorija su uzane uličice, stari trg, prelepa stara srkva, duga peščana plaža i atraktivno i zanimljivo šetalište pored mora. Duž šetališta nalaze se brojne grčke taverne, riblji restorani, kafići i barovi. Kada su u pitanju smeštajni kapaciteti, u pitanju je veliki broj odličnih hotela i vila. Ovo mesto ima, da tako kažemo, po nešto za svakoga, za svačiji ukus i svačiji džep.

Video opis mesta Pefkohori možete pogledati ovde :

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Sam Pefkohori je relativno malo mesto, ali sa puno dobrih ljudi. Meštani su zaista ljubazni i srdačni domaćini, a poznato je da je to većinom karakteristično za celu Grčku. Dosta veliki broj prodavnica je smešteno pored magistrale, dok su kafići smešteni većinom uz plažu. Na delu terena izmedju plaže i magistrale pruža se nekoliko poprečnih ulica sa nekoliko manjih prodavnica. Iznad glavne ulice u okolini crkve smešten je najlepši deo koji zovu stari grad ovo je idealno mesto da pobegnete od gužve i uživate u mirnoj i opuštenoj večernjoj šetnji.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Pefkohori Vila Poseidon 2023 – Pefkohori Letovanje– Kasandra Apartmani – Letovanje Grcka – Apartmani Poseidon Pefkohori 2023

⌛ radno vreme: 10h - 19h  (sub: 10h - 14h);  060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top