Vila Kariatis Pefkohori

VILA KARIATIS PEFKOHORI nalazi SE na samom šetalištu u strogom centru Pefkohorija, a udaljena je od plaže nepunih 30 metara.

Vila Kariatis Pekfohori izuzetna pozicija ove kuće nudi Vam nezaboravno letovanje kako za porodice tako i za pojedince. Objekat ne poseduje peškire. Mogućnost korišćenja parkinga na 80m od objekta uz depozit (plaća se na licu mesta), poslednjeg dana boravka depozit se vraća kad se predstavniku vrati ključ od parking prostora.
Na licu mesta može se desiti  da su sva mesta  popunjena,pa da ne postoji  mogućnost opcije parkiranja.

Vila Kariatis Pefkohori – Galerija slika

Previous Image
Next Image

info heading

info content


SMEŠTAJNE JEDINICE VILA KARIATIS PEFKOHORI

DVOKREVETNI/TROKREVETNI STUDIO:

Sastoji se od sobe sa dva spojena ležaja (kod 1/2studija); francuskim ležajem (190×145 cm) i jednim singl ležajem,(kod 1/3 studia) TV/KAT, ormarom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem, odvojenim delom bez vrata u kome se nalazi potpuno opremljena čajna kuhinja i trpezarija za ručavanje. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC, kao i terasu sa stolom i stolicama.

ČETVOROKREVETNI STUDIO:

Sastoji se od sobe sa francuskim ležajem i jednim singl ležajem, TV/KAT, ormanom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem, odvojenim delom bez vrata u kome se nalazi potpuno opremljena kuhinja i pomoćni krevet manjih dimenzija (175x70cm) normalne konstrukcije. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC, kao i terasu sa stolom i stolicama.

ČETVOROKREVETNI APARTMAN:

Sastoji se od spavaće sobe sa dva singl standardna ležaja,dnevnim boravkom sa takođe dva singl standardna ležaja, TV/KAT, ormarom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem. Takođe u dnevnom boravku se nalazi odvojeni deo u kome se nalazi potpuno opremljena kuhinja i trpezarija za ručavanje. Takođe, poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC, kao i ogromnu terasu sa pogledom na šetalište i jednim delom na more.

*ČIŠĆENJE I ZAMENA POSTELJINE NA POLA SMENE.
*APARTMANI NE POSEDUJU PEŠKIRE.
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA – GRATIS
*OBEZBEDJEN PARKING NA 80M OD VILE UZ DEPOZIT OD 50 EURA ZA KLJUČ (DEPOZIT SE VRAĆA ZADNJEG DANA PO VRAĆANJU KLJUČA PREDSTAVNIKU). PLAĆA SE NA LICU MESTA.MOŽE SE DESITI DA SU SVA MESTA POPUNJENA,PA DA NE POSTOJI MOGUĆNOST OPCIJE PARKIRANJA

CENOVNIK

Vila Kariatis Pefkohori – Cene

vila kariatis pefkohori, kuca kariatis pefkohori, pefkohori smestaj kariatis letovanje, apartmani kariatis pefkohori iskustva utisci komentari oniro travel tours
Vila Kariatis Pefkohori cene – sopstvenim prevozom
vila kariatis pefkohori, kuca kariatis pefkohori, pefkohori smestaj kariatis letovanje, apartmani kariatis pefkohori iskustva utisci komentari oniro travel tours
Vila Kariatis Pefkohori cene – autobuskim prevozom

*Za eventualne promene cena, aktuelne popuste i specijalne ponude kontaktirajte nas na 011/4036788 ili 060/8838760.

POPUSTI ZA DECU U APP:
*Dete do 7 godine, u pratnji dve punoplatežne osobe, u zajedničkom ležaju – besplatno.
*Dvoje dece do 10 godina, u trokrevetnom studiju ili apartmanu u pratnji dve punoplatežne osobe, mogu da koriste jedan zajednički ležaj I plaćaju po 50% cene smeštaja.

ARANŽMAN OBUHVATA:

Smeštaj u studijima/apartmanima na bazi 10 noćenja, usluge pretstavnika
agencije i organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Autobuski prevoz (osim u smenama naznačenim sa *)

BORAVISNA TAKSA U GRCKOJ – Od 01.01.2018. u hotelima I privatnom smestaju predviđeno je
naplaćivanje boravišnih taksi. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.

Takse u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eura dnevno po studiju/apartmanu. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na dan dolaska).

Međunarodno zdravstevno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja i individualne troškove.

Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu ( važi samo za privatni
smeštaj )

Fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove.

PREVOZ

Autobuski prevoz Vila Kariatis Pefkohori

Pefkohori autobuski prevoz, Vila Fani Pefkohori, Vila Kariatis Pefkohori, Vila Afroditi Beach Studios Pefkohori

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema).Polazak iz Beograda dan uoči smene,  tačno mesto polaska i satnica će se znati 2 dana pred put.

Program Putovanja Vila Kariatis Pefkohori

1 DAN: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj
satnici.
2 DAN Dolazak u Pefkohori/Hanioti/Polihrono u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smeštajne
jedinice od 14.00 sati. NOĆENJE
2-11 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO
PROGRAMU/
12 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po
dogovorenoj satnici.
13 DAN: Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

Uz ovaj program vaze opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja licenca  OTP br. 27/2016.

USLOVI PLAĆANJA

Uslovi i način plaćanja – Vila Kariatis Pefkohori

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana: 40% akontacija, ostatak u ratama do 15.12. godine u kojoj se koristi aranžman. Čekovi se deponuju najkasnije 15 dana pred polazak na put.

– Na poslovni račun agencije

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

MAPA

Vila Kariatis Pefkohori mapa

Pefkohori Vila Kariatis 2022 – Pefkohori Letovanje– Kasandra Apartmani – Letovanje Grcka – Apartmani Kariatis Pefkohori 2022

Pefkohori se nalazi na unutrašnjem delu prvog prsta Halkidikija, na poluostrvu Kasandra. Pefkohori je jedno od najpoznatijih letovališta u severnom delu Grčke. Odlikuju ga povoljni klimatski uslovi, borova šuma i lepa peščana plaža sa kristalno čistim morem. Ulazak u more je postepen, što odgovara deci i neplivačima.  Oni koji večeri vole da provode u mirnim šetnjama, Pefkohori je mesto prepuno malih uskih ulica sa bezbroj taverni, prodavnica suvenira, marketa… Ako ste pak ljubitelj noćnog života,verujemo da će diskoteke i barovi duž samog šetališta  ispuniti sva vaša očekivanja.

Pefkohori je mesto gde možete provesti prijatan odmor, jer nudi sve sadržaje koji bi bili potrebni turistima i koje jedno letovalište treba da ima. U neposrednoj blizini nalaze se i druge lepe plaže poluostrva, koje vredi posetiti.

Ukrasi Pefkohorija su uzane uličice, stari trg, prelepa stara srkva, duga peščana plaža i atraktivno i zanimljivo šetalište pored mora. Duž šetališta nalaze se brojne grčke taverne, riblji restorani, kafići i barovi. Kada su u pitanju smeštajni kapaciteti, u pitanju je veliki broj odličnih hotela i vila. Ovo mesto ima, da tako kažemo, po nešto za svakoga, za svačiji ukus i svačiji džep.

Video opis mesta Pefkohori možete pogledati ovde :

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Sam Pefkohori je relativno malo mesto, ali sa puno dobrih ljudi. Meštani su zaista ljubazni i srdačni domaćini, a poznato je da je to većinom karakteristično za celu Grčku. Dosta veliki broj prodavnica je smešteno pored magistrale, dok su kafići smešteni većinom uz plažu. Na delu terena izmedju plaže i magistrale pruža se nekoliko poprečnih ulica sa nekoliko manjih prodavnica. Iznad glavne ulice u okolini crkve smešten je najlepši deo koji zovu stari grad ovo je idealno mesto da pobegnete od gužve i uživate u mirnoj i opuštenoj večernjoj šetnji.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Pefkohori Vila Kariatis 2022 – Pefkohori Letovanje– Kasandra Apartmani – Letovanje Grcka – Apartmani Kariatis Pefkohori 2022

⌛ pon-pet: 10h - 19h  (sub: 10h - 14h ) Vojislava Ilića 41  060/8838 760; 011/4036788 ✉office@onirotravel.rs
Back to Top