Vila Ippokampos Pefkohori

Vila Ippokampos Pefkohori – nalazi se na samo 30 m od plaže i 150 m od centra Pefkohorija.

Vila Ippokampos Pefkohri – se nalazi u centralnom delu Pefkohorija, na oko 30m od plaže, iza restorana Vlahos. Četvorokrevetni apartmani se nalaze u visokom prizemlju i sadrže ulazni hodnik, trpezariju sa opremljenom kuhinjom, dnevnu sobu povezanu sa trpezarijom u kojoj su dva spojena standardna ležaja, spavaću sobu s još dva singl kreveta, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Apartman je opremljen jednim klima uredjajem u dnevnoj sobi (uz doplatu na licu mesta, 5€ po danu), TV-om i WiFi-om. Veličina apartmana je cca 35 kvm + terasa.

GPS koordinate: N 39.59194, E 23.37039

Galerija slika – Vila Ippokampos Pefkohori

Previous Image
Next Image

info heading

info content


CENOVNIK

Vila Ippokampos Pefkohori – Cene

 vila ippokampos pefkohori, apartmani ippokampos pefkohori, smestaj kuca ippokampos pefkohori letovanje isksutva utisci komentari, vila ippokampos pefkohori oniro travel vila ippokampos pefkohori, apartmani ippokampos pefkohori, smestaj kuca ippokampos pefkohori letovanje isksutva utisci komentari, vila ippokampos pefkohori oniro travel

*Za eventualne promene cena, aktuelne popuste i specijalne ponude kontaktirajte nas na 011/4036788 ili 060/8838760.

Cena aranžmana uključuje:

– Prevoz autobusom u slučaju paket aranžmana. Autobusi turističke klase (visokopodni ili dabldeker – klima, audio i video oprema).
– Smeštaj na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana.
– Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji.
– Troškovi transfera.
– Troškovi organizacije puta.

Cena aranžmana ne uključuje:

– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (uzima se u agenciji).
– Boravišna taksa u Grčkoj (u vreme objavljivanja ovog Programa, taksa iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i nije poznato da li se plaća u agenciji ili na licu mesta vlasniku objekta).
– Osiguranje od otkaza aranžmana.
– Troškovi fakultativnih izleta.
– Individualni troškovi.

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA

VILA TEODORA PEFKOHORI – PROGRAM PUTOVANJA – BUS

Sastanak putnika koji putuju autobuskim prevozom na mestu polaska je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

1. dan – 10/15. dan:  dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
11/16. dan:  napuštanje objekta u 9h, polazak autobusa u popodnevnim, večernjim časovima.
Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
12/17. dan: Dolazak na mesto polaska

VILA TEODORA PEFKOHORI – PROGRAM PUTOVANJA – SOPSTVENI PREVOZ

1. dan – dolazak u mesto boravka i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
*Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge smeštaja i ugovorenog broja dana.
*Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu.

Uslovi plaćanja – Vila Teodora Pefkohori:

– Cene izražene u eurima plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

– Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana, a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje.

– Uplate se mogu izvršiti: gotovinski, na tekući račun, čekovima građana.

 

PREVOZ

 Autobuski prevoz – Vila Ippokampos Pefkohori

Vila Ippokampos Pefkohori, Hotel, Pefkohori, Hanioti, Polihrono, Halkidiki, Kasandra, Autobuski prevoz, Grcka, Halkidiki, Leto, Kasandra Iskustva, Utisci, Oniro Travel
Vila Ippokampos Pefkohori  – bus

MAPA

Vila Ippokampos Pefkohori mapa

Pefkohori Vila Ippokampos 2023 – Pefkohori Letovanje– Kasandra Apartmani – Letovanje Grcka – Apartmani Ippokampos Pefkohori 2023

Pefkohori se nalazi na unutrašnjem delu prvog prsta Halkidikija, na poluostrvu Kasandra. Pefkohori je jedno od najpoznatijih letovališta u severnom delu Grčke. Odlikuju ga povoljni klimatski uslovi, borova šuma i lepa peščana plaža sa kristalno čistim morem. Ulazak u more je postepen, što odgovara deci i neplivačima.  Oni koji večeri vole da provode u mirnim šetnjama, Pefkohori je mesto prepuno malih uskih ulica sa bezbroj taverni, prodavnica suvenira, marketa… Ako ste pak ljubitelj noćnog života,verujemo da će diskoteke i barovi duž samog šetališta  ispuniti sva vaša očekivanja.

Pefkohori je mesto gde možete provesti prijatan odmor, jer nudi sve sadržaje koji bi bili potrebni turistima i koje jedno letovalište treba da ima. U neposrednoj blizini nalaze se i druge lepe plaže poluostrva, koje vredi posetiti.

Ukrasi Pefkohorija su uzane uličice, stari trg, prelepa stara srkva, duga peščana plaža i atraktivno i zanimljivo šetalište pored mora. Duž šetališta nalaze se brojne grčke taverne, riblji restorani, kafići i barovi. Kada su u pitanju smeštajni kapaciteti, u pitanju je veliki broj odličnih hotela i vila. Ovo mesto ima, da tako kažemo, po nešto za svakoga, za svačiji ukus i svačiji džep.

Video opis mesta Pefkohori možete pogledati ovde :

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Pefkohori ima osnovnu školu, kao i crkva koja je posvećena svetom Nikoli, a nalazi se u središnjem delu mesta. U neposrednoj blizini mesta smeštena je interesantna marina Glaros, koja ima pravilan geometrijski oblik. Pri lepom vremenu sa obale se vidi Sveta gora – Atos. Ovo mesto raspolaže mnogobrojnim svestranim ponudama za turiste spomenućemo i Galisov kamp, to je sportska kolonija sa mnogobrojnim terenima, a od Pefkohorija je udaljena oko 2 km. Osnivač ove kolonije je čuveni košarkaški as i kapiten reprezentacije Grčke Nikos Galis.

Sam Pefkohori je relativno malo mesto, ali sa puno dobrih ljudi. Meštani su zaista ljubazni i srdačni domaćini, a poznato je da je to većinom karakteristično za celu Grčku. Dosta veliki broj prodavnica je smešteno pored magistrale, dok su kafići smešteni većinom uz plažu. Na delu terena izmedju plaže i magistrale pruža se nekoliko poprečnih ulica sa nekoliko manjih prodavnica. Iznad glavne ulice u okolini crkve smešten je najlepši deo koji zovu stari grad ovo je idealno mesto da pobegnete od gužve i uživate u mirnoj i opuštenoj večernjoj šetnji.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Pefkohori Vila Ippokampos 2023 – Pefkohori Letovanje– Kasandra Apartmani – Letovanje Grcka – Apartmani Ippokampos Pefkohori 2023

⌛ radno vreme: 10h - 19h  (sub: 10h - 14h);  060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top