Vila Golden Sun Pefkohori

Apart. hotel Golden Sun Pefkohori –  je po svojoj lokaciji, privatnosti, blizini mora (oko 130 metara) kao i centra (oko 200 metara), jedan od najtraženijih objekata u Pefkohoriju. U sklopu hotela-apartmana nalazi se recepcija, bazen, pool bar, i izuzetno lepi i moderni studiji i apartmani. U ponudi su dvokrevetni studiji, trokrevetni studiji, 1/3+1 studiji, kao i trokrevetni apartmani i 1/3+1 apartmani. Izuzetna za porodice sa decom, kao i za parove i individualne turiste i prijatelje.

Smeštaj Golden Sun Pefkohori:  Svaka smeštajna jedinica ima opremljenu kuhinju sa elementima i posuđem za osnovno pripremanje i konzumiranje hrane za predviđeni broj osoba, kupatilo sa TWC-om, terasu, TV i klima uređaj.

 

GPS KOORDINATE: 39.99017    23.610060

Galerija smeštaja – Hotel Vila Golden Sun Pefkohori:

Previous Image
Next Image

info heading

info content


CENOVNIK

Vila Golden Sun Pefkori – Cenovnik

hotel golden sun pefkohori, vila golden sun pefkohori, apartmani golden sun pefkohori smeštaj sa bazenom, golden sun pefkohoi iskustva utisci komentari, oniro travel tours kuca golden sun

*Za eventualne promene cena, aktuelne popuste i specijalne ponude kontaktirajte nas na 011/4036788 ili 060/8838760.

CENOVNIK 2

Hotel App Golden Sun–  je po svojoj lokaciji, privatnosti, blizini mora (oko 130 metara) kao i centra (oko 200 metara), jedan od najtraženijih objekata u Pefkohoriju. U sklopu hotela-apartmana nalazi se recepcija, bazen, pool bar, i izuzetno lepi i moderni studiji i apartmani. U ponudi su dvokrevetni studiji, trokrevetni studiji, 1/3+1 studiji, kao i trokrevetni apartmani i 1/3+1 apartmani. Izuzetna za porodice sa decom, kao i za parove i individualne turiste i prijatelje.

1/2 i 1/3 Studio: Kuhinja koja ima frižider, rešo na struju, aspirator, posuđe i pribor, mali sto za ručavanje, kupatilo, francuski ležaj dimenzija 190x145cm (1/3 studio poseduje i sofu za jednu osobu), orman, toaletni sto sa ogledalom, noćni stočić, SAT/TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje.

1/3+1 Studio: Kuhinja opremljena: frižider, rešo na struju, aspirator, posuđe i pribor, mali sto za ručavanje , kupatilo, francuski ležaj i sofa na razvlačenje, orman, toaletni sto sa ogledalom, noćni stočić, SAT/TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje.

1/3 i 1/3+1 Apartman: Soba za spavanje sa dva standard spojena ležaja, jedna sofa u kuhinjskom delu (a kod app 1/3+1 je tu sofa na razvlačenje), kuhinja opremljena: frižider, rešo na struju, aspirator, posuđe i pribor, mali sto za ručavanje , kupatilo, orman, toaletni sto sa ogledalom, noćni stočić, SAT/TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje.

*ČIŠĆENJE I ZAMENA POSTELJINE I PEŠKIRA NA POLA SMENE;
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA – GRATIS;  
*WI-FI INTERNET KONEKCIJA – GRATIS  

         

Vila Golden Sun Pefkori – Cenovnik 2

hotel golden sun pefkohori, vila golden sun pefkohori, apartmani golden sun pefkohori smeštaj sa bazenom, golden sun pefkohoi iskustva utisci komentari, oniro travel tours kuca golden sun hotel golden sun pefkohori, vila golden sun pefkohori, apartmani golden sun pefkohori smeštaj sa bazenom, golden sun pefkohoi iskustva utisci komentari, oniro travel tours kuca golden sun

PREVOZ

Cena autobuskog  prevoza – Vila Golden Sun Pefkohori:

Vila Golden Sun Pefkohori Hotel, Polihrono, Letovanje, Grcka, Halkidiki Oniro Travel

* NAPOMENA: Moguće je koristiti samo uslugu autobuskog prevoza

PROGRAM PUTOVANJA VILA GOLDEN SUN PEFKOHORI:
1. dan – sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska.Noćna vožnja.
2. dan – dolazak na predviđenu destinaciju u prepodnevnim časovima.
2 – 12. dan – boravak u studijima/apartmanima na izabranoj destinaciji.
12. dan – napuštanje studija u 9.00 h. Polazak autobusa oko 15h po lokalnom vremenu (za tačno vreme polaska informisati se kod predstavnika agencije).
13. dan – dolazak u jutarnjim časovima.

Uz ovaj prograv važe opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja licenca OTP 41/2012.

USLOVI PLAĆANJA

Hotel – Vila Golden Sun Pefkohori – Uslovi plaćanja

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana: 40% akontacija, ostatak u ratama do 15.12. godine u kojoj se koristi aranžman. Čekovi se deponuju najkasnije 15 dana pred polazak na put.

– Na poslovni račun agencije

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

MAPA

Hotel – Vila Golden Sun Pefkohori mapa:

Pefkohori Vila Golden Sun 2023 – Pefkohori Letovanje– Kasandra Apartmani – Letovanje Grcka – Hotel Golden Sun Pefkohori 2023

Pefkohori se nalazi na unutrašnjem delu prvog prsta Halkidikija, na poluostrvu Kasandra. Pefkohori je jedno od najpoznatijih letovališta u severnom delu Grčke. Odlikuju ga povoljni klimatski uslovi, borova šuma i lepa peščana plaža sa kristalno čistim morem. Ulazak u more je postepen, što odgovara deci i neplivačima.  Oni koji večeri vole da provode u mirnim šetnjama, Pefkohori je mesto prepuno malih uskih ulica sa bezbroj taverni, prodavnica suvenira, marketa… Ako ste pak ljubitelj noćnog života,verujemo da će diskoteke i barovi duž samog šetališta  ispuniti sva vaša očekivanja.

Pefkohori je mesto gde možete provesti prijatan odmor, jer nudi sve sadržaje koji bi bili potrebni turistima i koje jedno letovalište treba da ima. U neposrednoj blizini nalaze se i druge lepe plaže poluostrva, koje vredi posetiti.

Ukrasi Pefkohorija su uzane uličice, stari trg, prelepa stara srkva, duga peščana plaža i atraktivno i zanimljivo šetalište pored mora. Duž šetališta nalaze se brojne grčke taverne, riblji restorani, kafići i barovi. Kada su u pitanju smeštajni kapaciteti, u pitanju je veliki broj odličnih hotela i vila. Ovo mesto ima, da tako kažemo, po nešto za svakoga, za svačiji ukus i svačiji džep.

Video opis mesta Pefkohori možete pogledati ovde :

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Sam Pefkohori je relativno malo mesto, ali sa puno dobrih ljudi. Meštani su zaista ljubazni i srdačni domaćini, a poznato je da je to većinom karakteristično za celu Grčku. Dosta veliki broj prodavnica je smešteno pored magistrale, dok su kafići smešteni većinom uz plažu. Na delu terena izmedju plaže i magistrale pruža se nekoliko poprečnih ulica sa nekoliko manjih prodavnica. Iznad glavne ulice u okolini crkve smešten je najlepši deo koji zovu stari grad ovo je idealno mesto da pobegnete od gužve i uživate u mirnoj i opuštenoj večernjoj šetnji.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Pefkohori Vila Golden Sun 2023 – Pefkohori Letovanje– Kasandra Apartmani – Letovanje Grcka – Hotel Golden Sun Pefkohori 2023

⌛ radno vreme: 10h - 19h  (sub: 10h - 14h);  060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top