Pefkohori

Letovanje Pefkohori 2024 – Pefkohori Apartmani 2024

Pefkohori se nalazi na unutrašnjem delu prvog prsta Halkidikija, na poluostrvu Kasandra. Pefkohori je jedno od najpoznatijih letovališta u severnom delu Grčke. Odlikuju ga povoljni klimatski uslovi, borova šuma i lepa peščana plaža sa kristalno čistim morem. Ulazak u more je postepen, što odgovara deci i neplivačima.  

Pefkohori je mesto prepuno malih uskih ulica sa bezbroj taverni, prodavnica suvenira, marketa… Ako ste pak ljubitelj noćnog života,verujemo da će diskoteke i barovi duž samog šetališta  ispuniti sva vaša očekivanja.

U širokoj ponudi Pefkohori apartmani 2024.  su neke od najlepših vila, ali i studiji i smeštajne jedince različitih kategorija i za svačiji džep. 

Pefkohori – Apartmani 2024 –  Smeštaj:

Pefkohori Grcka – Pefkohori Letovanje 2024 – Kasandra – Letovanje Grcka Apartmani 2024 – Pefkohori Apartmani 2024

Pefkohori se nalazi na unutrašnjem delu prvog prsta Halkidikija, na poluostrvu Kasandra. Pefkohori je jedno od najpoznatijih letovališta u severnom delu Grčke. Odlikuju ga povoljni klimatski uslovi, borova šuma i lepa peščana plaža sa kristalno čistim morem. Ulazak u more je postepen, što odgovara deci i neplivačima.  Oni koji večeri vole da provode u mirnim šetnjama, Pefkohori je mesto prepuno malih uskih ulica sa bezbroj taverni, prodavnica suvenira, marketa… Ako ste pak ljubitelj noćnog života,verujemo da će diskoteke i barovi duž samog šetališta  ispuniti sva vaša očekivanja.

Nemoguće je da dođete na Kasandru, a da ne posetite Pefkohori. Ako kojim slučajem niste odabrali ovo letovalište za svoju “bazu”, sigurni smo da će biti vaš izbor za neko od narednih letovanja. Bogat sadržaj koji ovo letovalište nudi može vam stvoriti utisak da letujete u više mesta istovremeno. Možete kombinovati mirno letovanje, sa zabavnim provodom tokom svih dana vašeg odmora. Idealna pozicija letovališta takođe će vam pružiti mogučnost da obiđete neke od najlepših plaža Kasandre. S druge strane, kvalitetan smeštaj, dobro lociran u odnosu na plažu i “centar zbivanja”, doprineće kompletnom utisku i nezaboravnim uspomenama sa letovanja. Stoga pažljivo odaberite neku od vila iz naše ponude za naredno leto u delu Pefkohori apartmani 2024. Sigurni smo da ćete pronaći nešto po vašem ukusu, što će takođe odgovarati i vašem budžetu.

Ukrasi Pefkohorija su uzane uličice, stari trg, prelepa crkva, duga peščana plaža i atraktivno i zanimljivo šetalište pored mora. Duž šetališta nalaze se brojne grčke taverne, riblji restorani, kafići i barovi. Ne propustite priliku da probate lokalne specijalitete i družite se sa meštanima. Grci su gostoljubivi, pa slobodno sa njima zapevajte i zaplešite na nekoj od grčkih večeri koje se organizuju u njihovim tavernama. Dopunite svoje letovanje 2019. nezaboravnim uspomenama!

Video opis mesta Pefkohori možete pogledati ovde :

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Pefkohori ima osnovnu školu, kao i crkva koja je posvećena svetom Nikoli, a nalazi se u središnjem delu mesta.  Pri lepom vremenu sa obale se vidi Sveta gora – Atos.

Sam Pefkohori je relativno malo mesto, ali sa puno dobrih ljudi. Meštani su zaista ljubazni i srdačni domaćini, a poznato je da je to većinom karakteristično za celu Grčku. Veliki broj prodavnica je smešten pored magistrale, dok su kafići smešteni većinom uz plažu. Na delu terena izmedju plaže i magistrale pruža se nekoliko poprečnih ulica sa mnoštvom malih prodavnica. Iznad glavne ulice u okolini crkve smešten je najlepši deo koji zovu stari grad. Ovo je idealno mesto da pobegnete od gužve i uživate u mirnoj i opuštenoj večernjoj šetnji i da se osvežite uz grčko meze i uzo u nekoj od tavernica na starom trgu.

Oniro Travel izdvaja najpopularnije vile iz ponude za naredno leto. Pažljivo pogledajte ponudu Pefkohori apartmani 2024.  Sigurni smo da ćete pronaći nešto po vašem ukusu, što će takođe odgovarati i vašem budžetu!

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Pefkohori Grcka – Pefkohori Letovanje 2024 – Kasandra – Letovanje Grcka Apartmani 2024 – Pefkohori Apartmani 2024

⌛ radno vreme: 10h - 19h  (sub: 10h-14h) 060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top