Nea Skioni apartmani

Nea Skioni Letovanje 2024 – Nea Skioni Apartmani 2024

Nea Skioni Grcka – ljupko mestašce koje je zadržalo tradicionalni duh ribarskog mesta. Nalazi se na jugo-zapadnom kraju poluostrva Kasandra. Idealna destinacija za porodični odmor, ali i za sve ljubitelje mirnijeg, opuštenijeg odmora.

Apartmani Nea Skioni mogu biti vaš idealan izbor za letovanje 2024. ukoliko želite da se odmorite od brzog svakodnevnog ritma i da se opustite na peščanoj plaži koju zapljuskuje Egejsko more. Leto pred vama iskoristite da kreirate nezaboravne uspomene sa porodicom ili prijateljima u prijatnoj atmosferi koju nudi letovalište Nea Skioni.

Ovo ribarsko seoce u jugozapadnom delu Kasandre, nudi sadržaje koji su vam potrebni za mirno letovanje. Niz taverni i tradicionalnih restorana mogu biti fantastičan izbor da probate lokalne morske specijalitete i uživate u domaćem vinu. Gostoljubivi Grci potrudiće se da sa ovog letovanja poneste najlepše utiske. 

Nea Skioni Letovanje 2024 – Apartmanski smeštaj:

Nea Skioni Letovanje 2024 – Grčka Leto Apartmani– Kasandra – Nea Skioni Leto 2024

Nea Skioni, ljupko mestašce koje je zadržalo tradicionalni duh ribarskog mesta. Nea Skioni se nalazi na jugo-zapadnom kraju poluostrva Kasandra. Idealna destinacija za porodični odmor, ali i za sve ljubitelje mirnijeg, opuštenijeg odmora. Nea Skioni ima peščanu plažu, sa sitnim kamenčićima na nekim delovima i veoma čisto more. Na plaži ima ležajki, suncobrana, beach barova, kao i odlično opremljeno dečije igralište.

Poseban šarm Nea Skioniju daje široki trg-šetalište ukrašen palmama, cvećem, klupicama‚ a koji je smešten pored lepog pristaništa sa mnoštvom usidrenih brodića. Ovde se nalazi nekoliko taverni, restorana, kafića i marketa, poslastičarnica, pekare i ribarnice u kojima ćete uvek pronaći svežu ribu.

Sa popularnim letovalištima Hanioti i Pefkohori povezano je putem koji preseca poluostrvo na pola. Od Solunua mesto Nea Skioni je udaljeno oko 100 km.

Video prikaz mesta Nea Skioni:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Odlična povezanost sa istočnom obalom Kasandre, pruža vam mogućnost da tokom letovanja posetite i urbana mesta na suprotnoj obali, popust Haniotija, Pefkohorija i Polihrona. Uživaćete u prirodi i fenomenalnom pogldu na obe strane poluostrva, ukoliko pođete ovim putem. Ukoliko pak i tokom obilaska ostalih mesta, preferirate mirniju varijantu, možete obalom krenuti ka severu i obići fenomenalan rt Posidi i simpatično seoce Siviri.

Letovanje 2024. na Kasandri daje vam pregršt mogućnosti za uživanje. Ipak osnova dobrog odmora, pored lepe plaže i sadržajne ponude, svakako je i kvalitetan smeštaj. Pogledajte apartmane iz naše ponude za leto 2024. i odaberite ono što najviše odgovara vašem idealnom smeštaju za letovanje.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Nea Skioni Letovanje 2024 – Grčka Leto Apartmani– Kasandra – Nea Skioni Leto 2024

⌛ radno vreme: 10h - 17h  (sub: );  060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top