Nea Potidea

Nea Potidea Apartmani 2023 – Letovanje Nea Potidea 2023

Nea Potidea Grcka – Nea Potidea je jedno od najlepših mesta poluostrava Kasandra. Okruženo je bujnim zelenilom i poseduje prelepe plaže. Zapljuskuju ga vode dva zaliva, zaliva Termaikos i zaliva Toroneos. Nea Potidea idealnu poziciju, na samom početku poluostrva. Impresivni most preko kanala spaja Kasandru sa kopnom Halkidikija. Magistralni put koji prolazi kroz ovo mesto deli ga na stari i novi deo. Stari deo gleda ka zalivu Termaikos, dok je novi deo okrenut ka Toroneos zalivu.

Nea Potidea apartmani su savršen izbor ukoliko leto 2023. želite da iskoriste za opuštajući odmor ili pak za aktivan obilazak i istraživanje poluostrva Kasandra. Kažu da je kvaltetan smeštaj osnova dobrog odmora, pa mi za vaše letovanje 2023. izdvajamo neke od najboljih apartmana iz ponude. 

Letovanje u mestu Nea Potidea nudi vam različite mogućnosti. Možete se opustiti na prelepoj peščanoj plaži okrenutoj ka zalivu Toroneos ili pak krenuti u obilazak obližnjih atraktivnih letovališta i plaža poluostrva. “Vrata Kasandre”, kako se popularno nazivala Nea Potidea, spremno čekaju turiste za leto 2023.!

Letovanje Nea Potidea Apartmani – Smeštaj:

 

*Trenutno nema smeštaja u ponudi za ovu destinaciju.

 

 

Nea Potidea Leto 2023 – Grcka Letovanje 2023 – Kasandra – Nea Potidea Grčka

Nea Potidea je jedno od najlepših mesta poluostrava Kasandra. Okruženo je bujnim zelenilom i poseduje prelepe plaže. Zapljuskuju ga vode dva zaliva, zaliva Termaikos i zaliva Toroneos. Ima idealnu poziciju, na samom početku poluostrva. Impresivni most preko kanala spaja Kasandru sa kopnom Halkidikija. Magistralni put koji prolazi kroz ovo mesto deli ga na stari i novi deo. Stari deo gleda ka zalivu Termaikos, dok je novi deo okrenut ka Toroneos zalivu.

Novi deo Nea Potidee je više podređen turizmu i ima više sadržaja potrebnih za odmor. Uz dugu peščanu plažu pruža se mirno šetalište sa parkovima i restoranima. Nešto iznad šetališta je malo življi deo mesta sa brojnim prodavnicama, buticima i tavernama. Nea Potidea spada u mirna letovališta, savršena za porodični odmor.

Ukoliko tražite idealnu destinaciju za letovanje 2023., koja istovremeno nudi opuštajući, ali i sadržajan odmor, Nea Potidea je mesto za vas! Ovog leta, za vas izdvajamo iz ponude najlepše apartmane i studije u Nea Potidei, na samom pragu Kasandre! Odavde možete lako obići i ostala fantastična letovališta poluostrva ili uživati u čarima samo ovog letovališta! Izbor je na vama! Pogleajte našu ponudu za Nea Potidea apartmani 2023.

Video opis mesta Nea Potidea možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Takođe, Nea Potidea se može pohvaliti i bogatom istorijom. Današnji gradić osnovale su izbeglice iz istočne Trakije 1922. godine, na mestu starog naselja Potidea. Neki istoričari navode da zapisi o ovom mestu datiraju još iz VII veka p.n.e. Turci su ga za vreme svoje vladavine nazivali “Vrata Kasandre”.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Nea Potidea Leto 2023 – Grcka Letovanje 2023 – Kasandra – Nea Potidea Grčka

⌛ radno vreme: 10h - 17h  (sub: );  060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top