Nea Plaja

Nea Plaja Apartmani 2024 – Letovanje Nea Plaja 2024

Nea Plaja je jedna od neotkrivenih destinacija severozapadnog Halkidikija. Nalazi se na 60 km udaljenosti od Soluna, pred početak poluostrva Kasandra. Sa obližnjom Nea Flogitom spojena je pešačkom stazom, te turisti u toku dana laganom šetnjom mogu posetiti i ovo mesto.

Celom dužinom mesta Nea Plaja prostire se lepa peščana plaža, dužine 4km. Na ovoj plaži možete uživati u zalascima sunca do kasnih poslepodnevnih sati.

Atraktivno  letovalište Nea Plaja može biti vaš idealan izbor za leto 2024. ukoliko želite opuštajući odomor na dugoj peščanoj plaži. Kvaltetna ponuda smeštaja i sadržajna turistička ponuda, doprineće kompletnom utisku. Sigurni smo da će  apartmani i vile, koje imamo u ponudi za predstojeće leto, ispuniti vaša očekivanja.

Letovanje Nea Plaja Apartmani 2024 – Smeštaj:

Nea Plaja Letovanje 2024 – Grcka Leto 2024 – Nea Plaja Grčka Leto 2024

Nea Plaja je jedna od neotkrivenih destinacija severozapadnog Halkidikija. Nea Plaja se nalazi na 60 km udaljenosti od Soluna, pred početak poluostrva Kasandra. Sa obližnjom Nea Flogitom spojena je pešačkom stazom, te turisti u toku dana laganom šetnjom mogu posetiti i ovo mesto. Celom dužinom prostire se lepa peščana plaža, dužine 4km. Na ovoj plaži možete uživati u zalascima sunca do kasnih poslepodnevnih sati.

Nea Plaja locirana na zapadnoj obali Halkidikija, uz atraktivno letovalište Nea Flogitu i na samo 7 km od Nea Moudanie, svake godine privači sve veći broj turista koji žele lep i sadržajan odmor. Kompletna turistička ponuda, lepo uređena peščana plaža i mnoštvo restorana i kafića uz obalu, ispuniće vaša očekivanja. Sređeno šetalište koje se uz obalu nastavlja do Nea Flogite, nudi veliki izbor grčkih tradicionalnih taverni i prodavnica.

Video opis mesta Nea Plaja možete pogledati ovde :

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Nea Plaja – ovo letovalište izgradili su 1924. godine Grci izbegli iz Male Azije. Danas, Nea Plaja ima oko 1200 stanovnika koji na njivama u okruženju uzgajaju masline, dinje i grožđe.

Uprkos činjenici da je ovo relativno malo letovalište, može biti odličan izbor za vaše letovanje. Blizina Soluna i ostalih mesta Halkidikija čini ga idealnom bazom  za one koji vole da obilaze i okolna mesta. Takođe,lepa peščana plaža i bogat turistički sadržaj, učiniće da vam tokom odmora nista ne nedostaje. Ovo je destnacija koju posećuju  mladi i oni koji vole aktivan odmor. Međutim, ovo je idealna destinacija i za porodice sa malom decom, pre svega zbog peščane plaže postepenog ulaska u more.

Za leto 2024. odaberite nešto potpuno novo, a pristušačno i kvalitetno. Nea Plaja apartmani 2024. ispuniće vaša očekivanja i doprineti da sa letovanja ponesete nezaboravne uspomene. Pogledajte našu ponudu smeštaja u Nea Plaji i odaberite apartman ili studio po svojoj meri i ukusu.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Nea Plaja Letovanje 2024 – Grcka Leto 2024 – Nea Plaja Grčka Leto 2024

⌛ radno vreme: 10h - 17h  (sub: );  060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top