Vila Irini Nea Moudania

VILA IRINI NEA MOUDANIA – LOKACIJA: Nea Mudanja, oko 500 m od centra, oko 280 m od najlepše plaže Nea Mudanje, na čijem je delu izgradjen ultra luksuzni hotel sa 5* „Oceania“ (udaljen oko 500m)

Sadržaj – Vila Irini Nea Moudania: TWC, kuhinja sa rešoom sa dve ringle, aspiratorom, frižiderom i osnovnim posudjem, split klima, TV, balkoni sa pogledom na ulicu ili susednu kuću. Dimenzije standardnih ležaja su 90x190cm, a većih 140x190cm.

STRUKTURA SMEŠTAJA APARTMANI IRINI NEA MOUDANIA:
S2 – 2 standardna ležaja
S3 – 3 standardna ležaja ili 1 veći + 1 standardni
S4 – 2 standardna ležaja i 1 veći
A3 – 3 standardna ležaja
VISOKO PRIZEMLJE: 2 S2, 4 S3, 2 A3
I SPRAT: 1 S2, 6 S3, 1 S4
POGODNOSTI: WiFi internet, izvanredna plaža, preko puta kuće je hipermarket “Galaxias”
DOPLATE: Doplata po klima uređaju 2€/dan- na licu mesta

Galerija slika – Vila Irini Nea Moudania:

Previous Image
Next Image

info heading

info content


CENOVNIK

Vila Irini Nea Moudania – Cene

Dinarski deo aranžmana 1750 rsd po punoplativoj osobi – krevetu (za 10 noći) + cena po osobi iz tabele: (deca koja dele krevet sa roditeljima ne plaćaju dinarski deo)

vila irini nea moudania, apartman irini nea moudania, irini nea moudania, smestajirini nea moudania, kuca irini nea moudania, letovanje nea moudania, nea moudania letovanje

Dinarski deo aranžmana 1750 rsd po punoplativoj osobi – krevetu (za 10 noći) + cena po osobi iz tabele: (deca koja dele krevet sa roditeljima ne plaćaju dinarski deo)

vila irini nea moudania, apartman irini nea moudania, irini nea moudania, smestajirini nea moudania, kuca irini nea moudania, letovanje nea moudania, nea moudania letovanje

*Za eventualne promene cena, aktuelne popuste i specijalne ponude kontaktirajte nas na 011/4036788 ili 060/8838760.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

-najam na bazi 10 noćenja studija ili apartmana bez prevoza ili sa prevozom iz Niša (za ostala mesta-doplata prema cenovniku),

-cene su izražene po osobi na osnovu odgovarajućeg minimalnog broja punoplativih osoba u smeštajnoj jedinici; troškovi organizacije;

-predstavnika na destinaciji i licenciranog turističkog pratioca puta

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
-upotreba klima-uredjaja (doplaćuje se na licu mesta 5-7€/dan, ako drugačije nije navedeno);

-paket putnog osiguranja;

– boravišnu taksuu iznosu od 0,5€/po noći i smeštajnoj jedinci (za smenu od 10 noći ukupno 5€ po studiju-apartmanu, plaća se na licu mesta);

-individualni troškovi putnika.

POPUST ZA BORAVAK U 2 UZASTOPNE SMENE AUTOBUSKIM PREVOZOM – 10% NA DEVIZNI DEO CENE.

POGODNOSTI ZA DECU:
Deca do 1,99 godina ne plaćaju ništa (nemaju ni sedište ni ležaj).
Deca 2 do 7,99 godina ostvaruju popuste samo ako dele krevet sa roditeljima. Dete u zasebnom krevetu plaća kao odrasla osoba.
Jedna osoba na sopstvenom prevozu plaća 2 cene (po cenovniku za S2, uključujući i dinarski deo), a na autobuskom prevozu 1 cenu na autobuskom + 1 cenu na sopstvenom prevozu.

PRVOZ

Vila Irini Nea Moudania – Prevoz

Doplate paket aranžmana po osobi za polaske severnije od Niša:

letovanje grcka apartmani, jeftina letovanja grcka apartmani, autobuski prevoz doplate

Program putovanja:

1. dan:

Okupljanje putnika na parkingu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak
autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi.

2.-11. dan:

Odabrano letovalište Dolazak u jutarnjim – prepodnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu
na bazi najma studia-apartmana ili odabrane usluge u hotelu.

12. dan:

Napuštanje objekta do 9h. Polazak autobusa u navedeno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim
pauzama na granicama.

13. dan:

Niš – Beograd – Novi Sad -Subotica

 

Uz ovaj prograv važe opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja licenca OTP 49/2016.

USLOVI PLAĆANJA

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 21 dan pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

MAPA

Vila Irini Nea Moudania mapa

Nea Moudania Vila Irini – Nea Moudania Letovanje 2020 – Kasandra – Letovanje Grčka Apartmani – Vila Irini Nea Moudania 2020

Nea Moudania je najveći grad Halkidikija, udaljen od Soluna svega 54 km.  1922. godine izgradili su ga Grci izbegi iz Male Azije i brzo se razvio kao veliki turistički centar. Lokalno stanovništvo se osim turizmom, bavi i ribarenjem.

Nea Moudania je ujedno i jedna od najvećih ribarskih luka Grčke. Kako bi prikazali veliki značaj ribarenja u svojim životima, njegovi stanovnicu su 2002. godine osnovali muzej tradicionalnih barki i alata.

Ovo je i omiljeno letovalište Solunjana, koji poslednjih decenija učestalo grade svoje vikendice baš ovde. Grad Nea Moudania ima svoj stari deo, prirodnu luku, kao i veliki broj kafća, retorana i prodavnica. Mesto je popularno i zbog svoje duge peščane plaže sa postepenim ulaskom u more. Voda je plitka i kristano čista, te je ovo idealno mesto za letovanje porodica sa malom decom.

Lepo uređena plaža Nea Moudanie, toplo more, bogat turistički sadržaj, neki su od glavnih razloga što se veliki broj turista iz godine u godinu vraća u ovo letovalište.

Video opis mesta Nea Moudania možete pogledati ovde :

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Oko grada se nalaze plantaže maslina, po kojima je poznat još od svog osnivanja. Do danas je sačuvan i maslinjak koji su ugledali prvi stanovnici koji su došli u ovo mesto 1922. Glavna atrakcija grada je svakako veika crkva Panagia Korifini. Grad ima i veliko pozorište na otvorenom uz obalu, gde se leti održavaju brojni koncerti i svečanosti.

Nea Moudania može biti idealno mesto za vaš odmor. Puno turističkih sadržaja ispuniće dane vašeg letovanja. Sa lepo uređenjom plažom, toplim i plitkim morem predstavlja jednu od najpopularnijih destinacija Halkidikija. Odlična pozicija i relativno mala udaljenost od Soluna, čine je idealnom bazom za obilazak ostalih mesta poluostrva.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Nea Moudania Vila Irini – Nea Moudania Letovanje 2020 – Kasandra – Letovanje Grčka Apartmani – Vila Irini Nea Moudania 2020

⌛ 10h - 17h (sub i ned: / ) Vojislava Ilića 41  060/8838 760; 011/4036 788 ✉ office@onirotravel.rs
Back to Top