Vila Atlantis 2 Nea Kalikratia

Vila Atlantis Nea Kalikratia 2 nalazi se 100 metara od plaže u neposrednoj blizini centra mesta, u mirnoj ulici.

Vila Atlantis Nea Kalikratia 2 – Poseduje prostrane i lepo uređene DUPLEKS apartmane za boravak 5-6 osoba, koji se nalaze u prizemlju i prve su kategorije po lokalnoj kategorizaciji.

DUPLEKS apartman za 5 osoba – Vila Atlantis Nea Kalikratia 2 -sastoji se od: zasebne kuhinje sa trpezarijom, zasebnog dnevnog boravka sa garniturom za sedenje (dvosed i trosed), dve zasebne spavaće sobe, kupatila sa kadom i ograđene prizemne terase sa garniturom za sedenje. Kuhinja je opremljena šporetom, velikim frižiderom sa komorom, stolom za ručavanje i poseduje osnovnu opremu za pripremanje hrane i ručavanje. U jednoj od spavaćih soba nalazi se francuski ležaj a u drugoj se nalaze tri singl kreveta. Terasa se nalazi na ulazu u apartman.

DUPLEKS apartman za 6 osoba – Vila Atlantis Nea Kalikratia 2 – sastoji se od: kuhinje, zasebnog dnevnog boravka u kome se nalaze dvosed i trosed, dve zasebne spavaće sobe, kupatila sa kadom i prizemne terase sa garniturom za sedenje. Kuhinja poseduje šporet, dva frižidera, sto za ručavanje i osnovnu opremu za pripremanje hrane i ručavanje. U jednoj od spavaćih soba nalazi se francuski ležaj i singl krevet a u drugoj se nalaze tri singl kreveta. Terasa se nalazi na ulazu u apartman i čini celinu sa ograđenim dvorištem u kojem se nalazi roštilj.

Galerija slika – Vila Atlantis 2 Nea Kalikratia :

Previous Image
Next Image

info heading

info content


CENOVNIK - VANSEZONA

Vila Atlantis 2 Nea Kalikratia – cenovnik vansezona :

Vila Atlantis 2 Nea Kalikratia, Apartmani, Letovanje, Grcka, Iskustva, Utisci, Oniro Travel

*Za eventualne promene cena, aktuelne popuste i specijalne ponude kontaktirajte nas na 011/4036788 ili 060/8838760.

 CENA  ARANŽMANA: Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje se razlikuju od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Vila Atlantis 2 Nea Kalikratia – Uslovi plaćanja

·      gotovinom 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja;

·      Mesečnim ratama putem čekova građana  zaključno sa 15.12. godine u kojoj se koristi aranžman;

·    Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

CENOVNIK - SEZONA

Vila Atlantis 2 Nea Kalikratia – cenovnik sezona:

Vila Atlantis 2 Nea Kalikratia, Apartmani, Letovanje, Grcka, Iskustva, Utisci, Oniro Travel

*Za eventualne promene cena, aktuelne popuste i specijalne ponude kontaktirajte nas na 011/4036788 ili 060/8838760.

 CENA  ARANŽMANA: Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje se razlikuju od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Vila Atlantis 2 Nea Kalikratia – Uslovi plaćanja

·      gotovinom 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja;

·      Mesečnim ratama putem čekova građana  zaključno sa 15.12. godine u kojoj se koristi aranžman;

·    Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

 

AUTOBUSKI PREVOZ

Vila Atlantis 2 Nea Kalikratia – Autobuski prevoz

Vila Atlantis Nea Kalikratia, Apartmani, Letovanje, Grcka, Iskustva, Utisci, Oniro Travel
Vila Atlantis Nea Kalikratia 2 cenovnik Bus

NOVO: Mogućnost transfera putnika iz Subotice i Novog Sada do predviđenog mesta polaska u Beogradu. Doplata za povratni transfer iz Subotice iznosi 20€.

PRTLJAG: Cena prevoza obuhvata i prevoz do dva komada ličnog prtljaga, neophodnog za vreme letovanja. U slučaju većeg broja prtljaga, prevoznik ili Organizator putovanja (u interesu komfora ostalih putnika) nema obavezu da prihvati višak prtljaga, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu. Obeležite vaš prtljag: ime, prezime, telefon. U slučaju gubitka lakše će biti pronađen. Za zaboravljene stvari agencija kao prevoznik ne odgovara.

Za prevoz se koriste visokopodni i spratni autobusi visoke turističke klase sa TV/ VIDEO i klima uređajem.

Polasci su iz Beograda JEDAN DAN RANIJE u odnosu na termin početka boravka i to za Nea Kalikratiju, Nea Plaju, Nea Flogitu, Dionisos i Polihrono u 19:00h.

Tačno mesto polaska autobusa biće naknadno objavljeno. Moguć je ulazak i izlazak putnika na benzinskim pumpama, motelima i restoranima duž autoputa Beograd- Preševo.

Prikazana vremena polazak su okvirna i zavise od predviđenih pauza i usputnih stajanja u toku putovanja

Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim manjim vozilom (po potrebi agencije) od međustanice ili krajnje  autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja). Ruta transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer je u isključivoj nadležnosti agencije. Ruta transfera ne mora biti najkraćim putem – direktno. Način transfera i ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.

Autobus po dolasku, kao i pri odlasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator putovanja nema obav­ezu prenosa prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta, već to čine sami putnici.

PROGRAM  PUTOVANJA – Vila Atlantis 2 Nea Kalikratia (za putnike koji koriste autobuski prevoz):

1.dan  Skup putnika je pola sata ranije u odnosu na gore navedene termine polazaka. Tačno mesto polaska iz Beograda biće naknadno i blagovremeno objavljeno. Polazak prema predviđenom vremenu polaska. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika, kraćih odmora i carinskih formalnosti. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni).


2.dan / 12.dan – Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen u jutarnjim ili prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabranom apartmanu/studiu je do 14:00 časova. Slobodno vreme. Boravak u odabranom apartmanu/ studiju. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Povratak za Srbiju u popodnevnim časovima prema predviđenom rasporedu polazaka iz Grčke. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor.


13. dan  Dolazak na mesto polaska u jutarnjim ili prepodnevnim  časovima zavisno od zadržavanja na granici. Kraj svih usluga.

Uz ovaj prograv važe opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja licenca OTP 14/2010.

MAPA

Vila Atlantis Nea Kalikratia 2 mapa:

Nea Kalikratia Vila Atlantis 2 2020 – Nea Kalikratia Letovanje – Grčka Apartmani – Apartman Atlantis 2 Nea Kalikratia 2020

Nea Kalikratia je prvo veće turističko mesto na poluostrvu Halkidiki, a od Soluna je udaljeno 40 km. Ova urbana turistička destinacija aktuelna je i živi i u zimskom periodu. Ovo je letovalište koje pruža kompletan turistički sadržaj: supermarkete,među kojima je i „Lidl“, taverne, savremeni zdravstveni centar. Pored toga, za sve one koji vole zabavu tu su i diskoteke na periferiji i veliki broj pabova i klubova u samom gradiću. Plaža je peščana i duga, a more čisto. Odličan položaj apartmanskog smeštaja i razne turističke manifestacije čine da boravak svim turistima  bude bezbrižan i ispunjen. Svakako bi trebalo posetiti i nadaleko poznate plaže Sahara (oko 3 km od centra) i Geoponika, koje se nalaze u neposrednoj blizini.

Video opis mesta Nea Kalikratia možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Put koji prolazi kraj ovog letovališta vodi dalje ka popularnim destinacijama na Kasandri i Sitoniji.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Nea Kalikratia Vila Atlantis 2 2020 – Nea Kalikratia Letovanje – Grčka Apartmani – Apartman Atlantis 2 Nea Kalikratia 2020

⌛ 10h - 19h (sub 10h-15h) Vojislava Ilića 41  060/8838 760; 011/4036 788 ✉ office@onirotravel.rs
Back to Top