Nea Kalikratia

Nea Kalikratia Apartmani 2024 – Letovanje Nea Kalikratia 2024

Nea Kalikratia je prvo veće turističko mesto na poluostrvu Halkidiki, a od Soluna je udaljeno 40 km. Nea Kalikratija je urbana turistička destinacija aktuelna je i živi i u zimskom periodu. Ovo je letovalište koje pruža kompletan turistički sadržaj: supermarkete,među kojima je i „Lidl“, taverne, savremeni zdravstveni centar.

Nea Kalikratia će vam ponuditi sve što vam je potrebno za sadržajno letovanje 2024. Letovačište ima lepo uređenu peščanu plažu, veliki broj kafića, poslastičarnica i tradicionalnih taverni, gde možete probati lokalne specijalitete. Ne propustite priliku da se družite sa gostoljubivim Grcima i degustirate njihove domaće proizvode. Ponesite sa svog letovanja divne uspomene i suvenire. 

Nea Kalikratia nudi veliki izbor apartmana i vila za leto 2024. Kvalitetni studiji i apartmani Nea Kalikratia, koje su u našoj ponudi za predstojeće leto, pružiće vam neophodan konfor i udobnost tokom vašeg letovanja. Moderno uređeni, višekrevetni apartmani idealan su izbor za porodice. Pored toga sve vile i apartmani, odlično su locirani u odnosu na plažu i turistički sadržaj mesta.

Nea KalikratiaLetovanje 2024 Apartmani – Smeštaj:

Nea Kalikratia Letovanje – Grčka Leto 2024 – Kasandra – Nea Kalikratia Grčka 2024

Nea Kalikratia je prvo veće turističko mesto na poluostrvu Halkidiki, a od Soluna je udaljeno 40 km. Ova urbana turistička destinacija aktuelna je i živi i u zimskom periodu. Ovo je letovalište koje pruža kompletan turistički sadržaj: supermarkete,među kojima je i „Lidl“, taverne, savremeni zdravstveni centar. Pored toga, za sve one koji vole zabavu tu su i diskoteke na periferiji i veliki broj pabova i klubova u samom gradiću. Plaža je peščana i duga, a more čisto. Odličan položaj apartmanskog smeštaja i razne turističke manifestacije čine da boravak svim turistima  bude bezbrižan i ispunjen. Svakako bi trebalo posetiti i nadaleko poznate plaže Sahara (oko 3 km od centra) i Geoponika, koje se nalaze u neposrednoj blizini.

Video opis mesta Nea Kalikratia možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Put koji prolazi kraj ovog letovališta vodi dalje ka popularnim destinacijama na Kasandri i Sitoniji.

Bilo da želite miran porodični odmor ili aktivno letovanje, Nea Kalikratia može biti idealan izbor za vas. Bogata turistička ponuda i kvalitetan smeštaj, učiniće svakako da sa odmora poneste lepe uspomene. Apartmani 2024. Nea Kalikratia spremno čekaju svoje goste i u predstojećoj sezoni. Mi smo za vas izdvojili neke od najkvalitetnijih apartman i studija za leto 2024. Sigurni smo da će u bogatoj ponudi i nečega i za vas i vašu porodicu.

Pogledajte ponudu smeštaja na Nea Kalikratia  Apartmani 2024. i odaberite smeštaj koji odgovara vašim kritetrijumima, koristeći povoljnosti first minute popusta i specijalnih ponuda!

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Nea Kalikratia Letovanje Apartmani – Grčka Leto 2024 – Kasandra – Nea Kalikratia Grčka 2024

⌛ radno vreme: 10h - 17h  (sub: );  060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top