Nea Flogita

Letovanje Nea Flogita 2024 – Nea Flogita Apartmani 2024

Nea Flogita je simpatično letovalište u središnjem delu poluostrva Halkidiki, neposredno pred ulazak na Kasandru. Nea Flogita nalazi se na 50 km jugoistočno od Soluna, između letovališta Nea Plaja i Dionisos. Ljubitelji pešačenja, tokom svog boravka ovde, mogu posetiti i ova dva primorska seoca. Ovo letovalište poznato je po dugoj peščanoj plaži sa postepenim ulaskom u more tirkizne boje. Sunčani dani su jako dugi, tako da na plaži možete uživati do prvih večernjih sati. Bogato je zelenilom i idealno je za odmor porodica sa malom decom. 

Idealan izbor za letovanje porodica sa malom decom i za sve one kojim je potreban opuštajući odmor na dugoj peščanoj plaži. Ovo simpatično seoce pružiće vam sve što je potrebno za mirno, ali sadržajno letovanje. Za leto 2024. izdvajamo najkvalitetnije vile i apartmane u Nea Flogiti. Apartmani 2024. locirani su idealno u odnosu na plaži i turističku ponudu letovališta. Sigurni smo da ćete u našoj bogatoj ponudi smeštaja za predstojeće leto, pronaći studio ili apartman po svojoj meri i ukusu.

Letovanje Nea Flogita Apartmani 2024 – Smeštaj:

Nea Flogita Letovanje 2024 – Kasandra – Grcka Leto 2024– Nea Flogita Grčka 2024

Nea Flogita je simpatično letovalište u središnjem delu poluostrva Halkidiki, neposredno pred ulazak na Kasandru. Nalazi se na 50 km jugoistočno od Soluna, između letovališta Nea Plaja i Dionisos. Ljubitelji pešačenja, tokom svog boravka ovde, mogu posetiti i ova dva primorska seoca.

Nea Flogita je letovalište poznato je po dugoj peščanoj plaži sa postepenim ulaskom u more tirkizne boje. Sunčani dani su jako dugi, tako da na plaži možete uživati do prvih večernjih sati. Bogato je zelenilom i idealno je za odmor porodica sa malom decom. 

Blizina Nea Flogite i Soluna predstavlja odliču poziciju na pragu Kasandre, čine ga jednim od omiljenih letovališta turista iz Srbije. Ima odličnu saobraćajnu povezanost sa osatlim mestima. Autobuske linije ka Solunu i ostalim mestima Halkidikija su jako česte u toku sezone. Ukoliko ne želite da obilazite okolna mesta, možete se opustiti na prelepoj prostranoj plaži nagrađenoj plavom zastavicom.

Video opis mesta Nea Flogita možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Uređeno šetalite Nea Flogite sa fontanama, veliki broj restorana, kafića i prodavnica upotpunjuju sadržaj ovog letovališta. U fenomenalnim tradicionalnim specijalitetima možete uživati u tavernama sa pogledom na zaliv Termaikos. Mesto ima i lepu pijacu, koja nudi sveže voće i povrće, čak i u večernjim satima, nekoliko supermarketa i pekara. Veliki supermarket Lidl nalazi se na ulasku u Nea Mudanju, na nekih 15km udaljenosti. 

I ovo, kao i mnogobrojna druga naselja na Halkidikiju, osnovale su grčke izbeglice sa teritorija današnje Turske. Nea Flogita formirana je 1923. godine, a njeni stanovnici, osim turizmom, bave se i uzgajanjem voća, povrća i maslina. Takođe, proizvode i tradicionalna pića (uzo, cipuro i vino) koja možete pazariti na lokalnoj pijaci.

Leto 2024. je pred nama, a ukoliko tražite mirno mesto za letovanje, Nea Flogita je idealan zbor za vas! Pogledajte našu ponudu kvalitetnog smeštaja u delu Nea Flogita apartmani 2024. i odaberite apartman ili studio po svojoj meri i ukusu.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Nea Flogita Letovanje 2024 – Kasandra – Grcka Leto 2024 – Nea Flogita Grčka 2024

⌛ radno vreme: 10h - 17h  (sub: );  060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top