Kalitea

Kalitea Apartmani 2022 – Letovanje Kalitea 2022

Kalitea je još jedno od najpopularnijih letovališta na poluostrvu Kasandra. Kalitea se  nalazi na unutrašnjoj strani poluostrva, na obali zaliva Toroneos. Iz ovog letovališta pruža se  prelep pogled na zaliv i poluostrvo Sitonija. Naziv mesta, u prevodu sa grčkog jezika, upravo i označava „lep pogled“. Ima fino uređenu peščanu plažu i tirkizno plavo more.

Samo mestašce sa bogatim turističkim sadržajem i ponudim kvalitetnog smeštaja za leto 2019. nalazi se na uzvišenju iznad plaže. Fenomenalan pogled na tirkizne vode zaliva Toroneos, ukazaće se pred vama prilikom svakog odlaska na kupanje. Zasigurno ćete uživati na dugoj peščanoj plaži, bilo da odaberete delove plaže koje pripadaju hotelskim lancima ili one sa lokalnim beach barovima.

Kalitea apartmani 2022. su neki od kvaltetnijih smeštajnih objekata koji su u ponudi za predstojeće leto. Nalaze se u spletu ulica koje se pružaju iznad magistrale, a u centralnom delu letovališta. Vile u Kalitei biće idealne za vaše letovanje, jer ćete istovremno imati mir koji vam je neophodan tokom odmora, a bićete u “žiži dohađaja”. 

Letovanje Kalitea Apartmani 2022 – Smeštaj:

Kalitea Grcka Leto 2022 – Kasandra – Grcka Letovanje 2019 – Letovanje Kalitea 2022

Kalitea 2022 – Kalitea Apartmani 2022

Kalitea je još jedno od najpopularnijih letovališta na poluostrvu Kasandra. Nalazi se na unutrašnjoj strani poluostrva, na obali zaliva Toroneos. Iz letovališta Kalitea pruža se  prelep pogled na zaliv i poluostrvo Sitonija. Naziv mesta, u prevodu sa grčkog jezika, upravo i označava „lep pogled“. Ima fino uređenu peščanu plažu i tirkizno plavo more.

Samo mestašce sa bogatim turističkim sadržajem i ponudim kvalitetnog smeštaja za leto 2022. nalazi se na uzvišenju iznad plaže. Fenomenalan pogled na tirkizne vode zaliva Toroneos, ukazaće se pred vama prilikom svakog odlaska na kupanje. Zasigurno ćete uživati na dugoj peščanoj plaži, bilo da odaberete delove plaže koje pripadaju hotelskim lancima ili one sa lokalnim beach barovima.

Kalitea Grcka Leto 2022 – Kasandra – Grcka Letovanje 2022 – Letovanje Kalitea 2022

Kalitea apartmani 2022. su neki od kvaltetnijih smeštajnih objekata koji su u ponudi za predstojeće leto. Nalaze se u spletu ulica koje se pružaju iznad magistrale, a u centralnom delu letovališta. Vile u Kalitei biće idealne za vaše letovanje, jer ćete istovremno imati mir koji vam je neophodan tokom odmora, a bićete u “žiži dohađaja”

U mestu Kalitea se nalazi veliki broj prodavnica, suvenirnica i supermarketa. Takođe, nemojte propustiti da neke od tradicionalnih grčkih specijaliteta, probate u lokalnim tavernama. Ukoliko ste ljubitelj noćnog provoda, Kalitea je opet letovalište i za vas! Veliki broj klubova i diskoteka pripada ovom letovalištu, ali se nalazi na sasvim dovoljnoj udaljenosti da ne ometa miran odmor ostalih.

Za leto 2022. Kalitea može biti vaša idealna destinacija za letovanje. Njena pozicja daje vam mogučnost da obiđete i ostala, lako prostupačna letovalista Kasandre. Naravno, možete odavde obići i neke od najlepših plaža, kako na istočnoj, tako i na zapadnoj obali poluostrva.

Video opis mesta Kalitea možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Kalitea je letovalište takođe važi i za jedno od najboljih, kada je noćni provod u pitanju. Veliki broj klubova i diskoteka se nalazi van rezidencijonalnog dela mesta. Upravo ovo omogućava da Kalitea bude idealno mesto za odmor mladih, ali i svih onih koji priželjkuju miran odmor. Veliki broj hotelskih kompleksa, ali i klasičnih vila i apartmana za iznajmljivanje, čine da turistička ponuda ovog mesta bude zaista bogata.

Oniro Travel za predstojeće izdvaja najpopularnije vile u Kalitei! Pogledajte našu ponudu smeštajnih jedinica u delu Kalitea apartmani 2022. i odaberite studio ili apartman po vašem ukusu! Ponesite nezaboravne uspomene sa letovanja 2022.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Kalitea Grcka Leto 2022 – Kasandra – Grcka Letovanje 2022 – Letovanje Kalitea 2022

⌛ pon-pet: 10h - 19h  (sub: 10h - 14h ) Vojislava Ilića 41  060/8838 760; 011/4036788 ✉office@onirotravel.rs
Back to Top