Fourka

Fourka Apartmani 2024 – Letovanje Fourka 2024

Fourka je mestašce smešteno na zapadnoj obali poluostrava Kasandra. Nalazi se na 95km udaljenosti od Soluna i svake godine privlači sve veći broj turista. Spuštajući se zapadnom obalom poluostrva od simpatičnog Sivirija, ka rtu Posidi i ljupkom ribarskom seocetu, Nea Skioni, nailazimo na sve popularnije letovalište Fourka.

Fourka može biti idealan izbor za letovanje, ukoliko želite miran i opuštajući odmor. Najčešći je izbor porodica sa malom decom, ali poslednjih godina interesovanje za ovo letovalište raste i od strane ostalih ljubitelja mirnijeg tipa letovanja.

Prostrana peščana plaža, toplo i plitko more, fenomenalan pogled na očaravajući Olimp, su svakako neke od bitnijih predosti ovog simpatičnog, malog letovališta. Fourka nema klasično šetalište, ali su najbitniji turistički sadržaji smešteni u centalnom delu mesta. Park, male igraonice za decu, tradiconalne taverne i fino snabdevene prodavnice, može biti sve što vam je potrebno za jedno prijatno letovanje. 

Fourka se takođe može pohvalti kvalitetnim smeštajnim jedinicama. Lepe vile i apartmani, koji su odlično pozicionirani u odnosu na plažu, svakako će doprineti vašem kompletnom utisku. Za leto 2024. izdvajamo kvalitetnu ponudu studija i apartmana u letovalištu Fourka.

Fourka – Apartmanski smeštaj :

Fourka Grcka Leto 2024 – Grcka Leto 2024 – Kasandra – Skala Fourka Letovanje 2024

Fourka je mestašce smešteno na zapadnoj obali poluostrava Kasandra.  Fourka se nalazi na 95km udaljenosti od Soluna i svake godine privlači sve veći broj turista. U priobalnom delu nalazi se veliki broj hotela i apartmana, dok je u zaleđini smešteno tradicionalno grčko seoce. Mesto Fourka je okruženo borovim šumama i maslinjacima, što ga čini malim rajem Hakidikija. Plaža je peščana, veoma prostrana i idealna za sunčanje i odmaranje. U centru letovališta nalazi se veliki uređen trg.

Ovo simpatično letovalište odlično je pozicionirano i ukoliko želite da vam bude baza za obilazak drugih, urbanijih letovališta Kasandre i za posete fenomenalnih plaža. Leto 2024. iskoriste za istraživanje ovog fenomenalnog poluostrva, pa svoje letovanje kompletirajte nezaboravnim uspomenama. U neposrednoj blizini Fourke, nalazi se i Posidi, neverovatan rt koji menja svoj oblik pod uticajem morskih struja. Ova plaža nikada neće biti ista, koliko god da je puta posetite!

Fourka apartmani 2024. su svakao fantastičan izbor za vas ukoliko kvalitetan smeštaj želite da iskombinujete sa mirnim letovanjem i pristupačnom cenom! Pogledajte našu ponudu za leto 2024.

Video opis mesta Fourka možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Fourka ima veliki broj kafića, taverni, dečijih igraonica i prodavnica. Kvaitetan apartmanski i hotelski smeštaj upotpunjuje turističku ponudu mesta. Ovo letovalište preporučuje se porodicama i svim ljubiteljima mirnog odmora. Iz mnogobrojnih restorana ili sa plaže može se uživati u prelepom zalasku sunca i pogledom na Olimp.

Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte. VAŠ ONIRO TRAVEL

Fourka Grcka Leto 2024 – Grcka Leto 2024 – Kasandra – Skala Fourka Letovanje 2024

⌛ radno vreme: 10h - 17h  (sub: );  060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top