Vila Dionisos Palms

Vila Dionisos Palms – Apartmanski smeštaj DIONISOS PALMS nalazi se u mestu Dionisos i udaljen je oko 80 metara od duge peščane plaže.

Vila Dionisos Palms – poseduje dvokrevetna studia sa trećim ležajem i trokrevetne apartmane na II spratu, dok se u prizemlju nalazi prostor predviđen za goste i decu, sa stolovima za bilijar i stoni tenis. U dvorišnom delu je veliki sto sa klupama gde se gosti mogu odmarati i družiti.

Svi apartmani objekta vila Dionisos Palms su opremljeni TV-om. Dvokrevetni studio i trokrevetni apartmani imaju klima uređaj čije se korišćenje plaća 5€ dnevno na licu mesta.

Galerija slika – Vila Dionisos Palms Dionisos

Previous Image
Next Image

info heading

info content


CENOVNIK - VANSEZONA

Vila Dionisos Palms – Dionisos – cenovnik vansezona:

Vila Dionisos Palms Dionisos, Apartmani Dionisos Palms Dionisos, Kuca Dionisos Palms Dionisos, Letovanje, Grcka, Apartamani, Kuca, Iskustva, Komentari, Utisci, Turisticka agencija, Oniro travel
Vila Dionisos Palms -Dionisos cene vansezona

*Za eventualne promene cena, aktuelne popuste i specijalne ponude kontaktirajte nas na 011/4036788 ili 060/8838760.

CENA  ARANŽMANA: Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje se razlikuju od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

NAČIN  PLAĆANJA:  Cene su iskazane u eurima. Aranžman se naplaćuje isključivo u dinarima po prodajnom kursu za devize JUBANKE AD, na dan uplate i to:

  • Gotovinom: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska.
  • Čekovima građana: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana dok se za preostali iznos ispisuju i deponuju čekovi.

CENOVNIK - SEZONA

Vila Dionisos Palms – Dionisos – cenovnik sezona:

Vila Dionisos Palms Dionisos, Apartmani Dionisos Palms Dionisos, Kuca Dionisos Palms Dionisos, Letovanje, Grcka, Apartamani, Kuca, Iskustva, Komentari, Utisci, Turisticka agencija, Oniro travel
Vila Dionisos Palms -Dionisos cene sezona

*Za eventualne promene cena, aktuelne popuste i specijalne ponude kontaktirajte nas na 011/4036788 ili 060/8838760.

CENA  ARANŽMANA: Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje se razlikuju od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

NAČIN  PLAĆANJA:  Cene su iskazane u eurima. Aranžman se naplaćuje isključivo u dinarima po prodajnom kursu za devize JUBANKE AD, na dan uplate i to:

  • Gotovinom: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska.
  • Čekovima građana: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana dok se za preostali iznos ispisuju i deponuju čekovi.

AUTOBUSKI PREVOZ

Vila Dionisos Palms Dionisos – Autobuski prevoz

Vila Dionisos Palms Dionisos, Apartmani Dionisos Palms, Kuca Dionisos Palms, Letovanje, Grcka, Apartamani, Kuca, Iskustva, Komentari, Utisci, Turisticka agencija, Oniro travel
Vila Dionisos Palms Dionisos, autobuski prevoz

NOVO: Mogućnost transfera putnika iz Subotice i Novog Sada do predviđenog mesta polaska u Beogradu. Doplata za povratni transfer iz Subotice iznosi 20€.

PRTLJAG: Cena prevoza obuhvata i prevoz do dva komada ličnog prtljaga, neophodnog za vreme letovanja. U slučaju većeg broja prtljaga, prevoznik ili Organizator putovanja (u interesu komfora ostalih putnika) nema obavezu da prihvati višak prtljaga, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu. Obeležite vaš prtljag: ime, prezime, telefon. U slučaju gubitka lakše će biti pronađen. Za zaboravljene stvari agencija kao prevoznik ne odgovara.

Za prevoz se koriste visokopodni i spratni autobusi visoke turističke klase sa TV/ VIDEO i klima uređajem.

Polasci su iz Beograda JEDAN DAN RANIJE u odnosu na termin početka boravka i to za Nea Kalikratiju, Nea Plaju, Nea Flogitu, Dionisos i Polihrono u 19:00h.

Tačno mesto polaska autobusa biće naknadno objavljeno. Moguć je ulazak i izlazak putnika na benzinskim pumpama, motelima i restoranima duž autoputa Beograd- Preševo.

Prikazana vremena polazak su okvirna i zavise od predviđenih pauza i usputnih stajanja u toku putovanja

Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim manjim vozilom (po potrebi agencije) od međustanice ili krajnje  autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice.
Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja). Ruta transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer je u isključivoj nadležnosti agencije. Ruta transfera ne mora biti najkraćim putem – direktno. Način transfera i ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.

Autobus po dolasku, kao i pri odlasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator putovanja nema obav­ezu prenosa prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta, već to čine sami putnici.

Program putovanja – Vila Dionisos Palms – Dionisos (za putnike koji koriste autobuski prevoz):

1.dan  Skup putnika je pola sata ranije u odnosu na gore navedene termine polazaka. Tačno mesto polaska iz Beograda biće naknadno i blagovremeno objavljeno. Polazak prema predviđenom vremenu polaska. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika, kraćih odmora i carinskih formalnosti. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni).


2.dan / 12.dan – Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen u jutarnjim ili prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabranom apartmanu/studiu je do 14:00 časova. Slobodno vreme. Boravak u odabranom apartmanu/ studiju. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Povratak za Srbiju u popodnevnim časovima prema predviđenom rasporedu polazaka iz Grčke. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor.


13. dan  Dolazak na mesto polaska u jutarnjim ili prepodnevnim  časovima zavisno od zadržavanja na granici. Kraj svih usluga.

Uz ovaj prograv važe opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja licenca OTP 14/2010.

MAPA

Vila Dionisos Palms mapa

Dionisos Vila Dionisos Palms – Dionisos Letovanje 2019 – Kasandra – Grcka Leto 2019 – Vila Dionisos Palms Dionisos 2019

Dionisos je malo turističko mesto na svega 55 km udaljenosti od Soluna. Ima odličan geografski položaj, jer se nalazi ispred račvanja za tri prsta Halkidikija: Kasandru, Sitoniju i Atos. Smešteno je u jednom od najatraktivnijih delova Halkidikija, u neposrednoj blizini trgovinskog centra i luke, Nea Moudania. Saobraćajna povezanost ovog mesta sa Solunom i ostalim atraktivnim destinacijama Halkidikija je izvanredna.

Ovo malo letovalište sa dugom i širkom pečanom plažom je idealan izbor za miran porodični odmor, bez guve i galame. Duž lepe peščane plae mesta Dionisos pruža se uređeno šetalište sa palmama, koje u večernjim satima postaje centar svih zbivanja. Mesto ima svoju pijacu, kao i kompletana sadržaj za boravak turista. Veliki broj restorana, kafića i podavnica nalazi se na šetalitu. Svake večeri u parku se otvara bazar gde se sveži lokalni proizvodi mogu kupiti po povojnim cenama.

Video opis mesta Dionisos možete pogledati ovde :

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Apartmanski smeštaj u ovom letovalištu prilagođen je pre svega porodicama sa decom. U centru Dionisosa nalzi se i ograđeni prostor sa sadržajem za najmlađe. Svakog juna u  Dionisosu se održava lokalni festval koji okupi veliki broj turista i stanovnika okolnih mesta. Uz vesele ritmove, muziku, igu i pozorišne komade, ovaj festival predstavlja jednu od najvećih atrakcija ove destinacije u letnjoj sezoni. Pored toga, krajem jula ovde se organiziju biciklističke trke za decu uzrasta 5 do 15 godina. Dovoljno je da vaša deca vole biciklizam i mogu se priključiti ovom takmičenju.

Kao i veći broj mesta u okolini, Dionisos su osnovale grčke izbeglice iz Male Azije, uglavnom iz Konstantinopolja. Mesto je izgrađeno na posedu metoha manastira Dionisos, po čemu je i dobilo ime.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Dionisos Vila Dionisos Palms – Dionisos Letovanje 2019 – Kasandra – Grcka Leto 2019 – Vila Dionisos Palms Dionisos 2019

⌛ pon-pet: 10h - 19h  (sub: 10h-14h ) Vojislava Ilića 41  060/8838 760; 011/4036 788 ✉office@onirotravel.rs
Back to Top