Dionisos

Letovanje Dionisos 2022 – Dionisos Apartmani 2022

Dionisos je malo turističko mesto na svega 55 km udaljenosti od Soluna. Ima odličan geografski položaj, jer se nalazi ispred račvanja za tri prsta Halkidikija: Kasandru, Sitoniju i Atos. Smešteno je u jednom od najatraktivnijih delova Halkidikija, u neposrednoj blizini trgovinskog centra i luke, Nea Moudania. Saobraćajna povezanost ovog mesta sa Solunom i ostalim atraktivnim destinacijama Halkidikija je izvanredna.

 Ukoliko tražite mirno letovalište za opuštajući odmor sa porodicom, Dionisos može biti pravi izbor za vas! Ako odaberete ovo mesto za letovanje 2022. imaćete priliku da uživate na dugoj peščanoj plaži, sadržajnoj ponudi letovališta i kvalitetnom smeštaju. Apartmani za leto 2022. koje za vas izdvajamo iz ponude nalaze se na idealnoj lokaciji i svakako će učiniti da vaše letovanje bude komforno i opuštajuće. 

Dionisos Letovanje Apartmani 2022 – Smeštaj:

Dionisos Letovanje 2022 – Kasandra – Grcka Letovanje 2022 – Dionisos Grčka Leto 2022

Dionisos je malo turističko mesto na svega 55 km udaljenosti od Soluna. Ima odličan geografski položaj, jer se nalazi ispred račvanja za tri prsta Halkidikija: Kasandru, Sitoniju i Atos. Smešteno je u jednom od najatraktivnijih delova Halkidikija, u neposrednoj blizini trgovinskog centra i luke, Nea Moudania. Saobraćajna povezanost ovog mesta sa Solunom i ostalim atraktivnim destinacijama Halkidikija je izvanredna.

Ovo malo letovalište sa dugom i širkom pečanom plažom je idealan izbor za miran porodični odmor, bez gužve i galame. Duž lepe peščane plaže mesta Dionisos pruža se uređeno šetalište sa palmama, koje u večernjim satima postaje centar svih zbivanja. Mesto ima svoju pijacu, kao i kompletana sadržaj za boravak turista. Veliki broj restorana, kafića i podavnica nalazi se na šetalitu. Svake večeri u parku se otvara bazar gde se sveži lokalni proizvodi mogu kupiti po povojnim cenama.

Sigurni smo da ćete poneti lepe uspomene na letovanje 2022. ukoliko vaš izbor za predstojeće leto bude mesto Dionisos! Odaberite apartmane iz naše ponude i prepustite se uživanju u svom odmoru!

Video opis mesta Dionisos možete pogledati ovde :

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Apartmanski smeštaj u ovom letovalištu prilagođen je pre svega porodicama sa decom. U centru Dionisosa nalzi se i ograđeni prostor sa sadržajem za najmlađe. Svakog juna u  Dionisosu se održava lokalni festval koji okupi veliki broj turista i stanovnika okolnih mesta. Uz vesele ritmove, muziku, igu i pozorišne komade, ovaj festival predstavlja jednu od najvećih atrakcija ove destinacije u letnjoj sezoni. Pored toga, krajem jula ovde se organiziju biciklističke trke za decu uzrasta 5 do 15 godina. Dovoljno je da vaša deca vole biciklizam i mogu se priključiti ovom takmičenju.

Kao i veći broj mesta u okolini, Dionisos su osnovale grčke izbeglice iz Male Azije, uglavnom iz Konstantinopolja. Mesto je izgrađeno na posedu metoha manastira Dionisos, po čemu je i dobilo ime.

Pogledajte ponudu smeštaja Dionisos apartmani 2022. i uverite se da za vas biramo samo najbolje iz ponude za predstojeće leto!

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Dionisos Letovanje 2022 – Kasandra – Grcka Letovanje 2022 – Dionisos Grčka Leto 2022

⌛ pon-pet: 10h - 19h  (sub: 10h - 14h ) Vojislava Ilića 41  060/8838 760; 011/4036788 ✉office@onirotravel.rs
Back to Top