Kasandra

Kasandra Apartmani 2024 – Kasandra Letovanje 2024

Letovanje na Kasandri, može biti idealan izbor kako za porodice sa decom, tako i za mlade, koji vole dobru zabavu. Naravno i  za starije parove i prijatelje koji za odmor biraju mala, ali sadržajna mesta.

Letovanje Kasandra Apartmani 2024 – mesta:

 

Kasandra Apartmani 2024 – Kasandra Letovanje – Kasandra Leto 2024

Kasandra Letovanje 2024

Poluostrvo Kasandra ima trouglast oblik, a rt Posidi predstavlja vrh ovog trougla. Sa istočne strane njene obale zapljuskuju vode zaliva Toroneos, dužinom od 45 km. Istočna obala je nešto kraća. Dužinom od 28 km prostire se ka Solunskom zalivu i ima fantastičan pogled na vrhove Olimpa. Južna strana poluostrva okrenuta je ka severnom Egeju dužinom od 33 km. Kanal koji prolazi kroz Nea Potideu, na samom severu poluostrva, odvaja Kasandru od osnove Halkidikija i daje joj karakter ostrva.

Ovo je jedan fantastičan predeo, mali raj na zemlji. Zlatne peščane plaže, živopisni zalivi, karakteristična arhitektura, jedinstvena lokalna jela i vino, antičke legende i narodne pesme, vašari i proslave, deo su njene istorije stare 2500 godina. Jedan je od najpoznatijih delova Halkidikija, sa velikim turističkim napretkom. Magični predeli peščanih plaža, sa bogatim četinarskim zaleđem koje se spušta ka tirkiznom moru, deluju kao krajolici netaknute prirode.

Kasandra Apartmani 2024, Letovanje Kasandra 2024 , Letovanje Kasandra Apartman 2024
Kasandra Apartmani Leto 2024

Zašto je Kasandra idealan izbor za leto 2024?

Izdvaja se kao destinacija koja može ponuditi za svakoga po nešto. Bilo da ste ljubitelj mirnog odmora, preferirate ribarska seoca sa peščanim plažama ili pak volite aktivna letovanja, urbana mesta i centre zabave, Kasandra je dobar izbor za leto pred vama. Ljupka, mirna seoca na istočnoj i južnoj strni poluostrva idealna su za opuštajući odmor. Pružaju vam mogućnost da budete izolovani od gužve i da uživate u neverovatnim zalascima sunca sa pogledom na Olimp. Ukoliko pak volite mesta puna turističkog sadržaja i zabave, odlučite se za neko od letovališta na istočnoj obali poluostrva.

Kasandra je međutim poluostrvo koje možete obići u potpunosti tokom svog letovanja. Zahvaljujći blagom reljefu i dobroj mreži puteva, sva letovališta su odlično povezana. Stoga tokom vašeg letovanja na Kasandri, možete jednostavno i lako prelaziti sa zapadne na istočnu obalu i obrnuto i kombinovati miran i aktivan odmor.

Kasandra Leto 2024 – Apartmani

Zahvaljujući prelepoj prirodi, blizini Soluna, odličnoj povezanosti letovališta, možemo slobodno reći da se na Kasandri turizam razvio u najboljem svetlu, kada je u pitanju sever Grčke. Izuzetno kvaltetni smeštajni objekti nalaze se baš na ovom poluostrvu. Bilo da vas interesuje hotelski ili apartmanski smeštaj, ovde ćete sigurno pronaći nešto po svom ukusu. Neki od najlepših hotela, sa bogatom ponudom i kvalitetnim sadržajem nalaze se upravo na Kasandri.

Bogata ponuda vila i apartmana različitih kategorija, takođe je jedna od karakteristika Kasandre. Za leto 2024. izdvajamo neke od najboljih smeštajnih jedinica. Sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći, studio ili apartman po vašoj meri i ukusu, koji će se cenovno uklopiti i u vaš budžet. Mnogi apartmani iz ponude za letovanje 2024. su delovi novih vila ili onih koje su potpuno renovirane za predstojeću sezonu.

Apartmani 2024. na Kasandri idealno su locirani u odnosu na plažu i turistički sadržaj letovališta. Obezbediće vam neophodan konfor i udobnost tokom vašeg letovanja. Vile i apartmani Kasandra su smeštajni objekti različitih kategorija, opremljeni neophodim sadržajem za letovanje i vaš boravak u njima. Ponuda smeštaja podrazumeva boravak na 10 ili 15 noćenja, sa mogućnošću spajanja smena, kombinovanjem sopstvenog ili autobuskog prevoza.

Kasandra Letovanje 2024, Apartmani Kasandra 2024, Letovanje Kasndra Apartmani 2024
Kasandra Letovanje 2024

Leto pred nama i apartmani iz ponude – Kasandra, Grčka

Mnogo je dobrih razloga da za svoje letovanje odaberete Kasandru i neko od njenih fantastičnih letovališta. Uživaćete sigurno na njenim peščanim plažama, šarmantnim uvala, a boja mora navešće vas da pomislite da ste na nekoj od egzotičnih destinacija. Gostoljubivi Grci potrudili su se da sadržaj simpatičnih primorskih seoca prilagode potrebama turista. Stoga smo sigurni da vam tokom letovanja ništa neće nedostajati. Bogato snabdeveni marketi i tržnice, taverne koje nude sveža tradiconalna jela i domaće vino, poslastičare, suvenirnice…ispuniće vaša očekivanja.

Tokom svog letovanja na Kasandri obavezno pođite na neki od fantastičnih izleta. Krstarite zalivom Toroneos ili obiđite Solun. Svakako, ne propustite priliku da vidite i plaže koje se nalaze izvan letovališta ili da napravite kratak obilazak poluostrva. Sela u unutrasnjosti, takođe vam se mogu dopasti, a idealna su za kratak predah na putu i ručak u nekoj od lokalnih taverni. Za aktivan odmor, kombinujte mesta na istočnoj i zapadnoj obali poluostrva.

Leto 2024. Kasandra donosi veliku ponudu apartmana i vila u svim popularnim letovalištima poluostrva. Za predstojeću sezonu aktuelni su različiti popusti i specijalne ponude, pa smeštaj za letovanje 2024. možete rezervisati po izuzetno povoljnim cenama. Apartmani i vile iz ponude pružiće vam neophodnu udobnost tokom letovanja. Ponuda smeštajnih kapaciteta je raznovrsna, od simpatično uređenih studija za de osobe, do prostranih porodičnih apartmana.

Video prikaz poluostrva Kasandra možete pogledati ovde

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Apartmani i vile na Kasandri, koji su u ponudi za leto 2024. prilagođeni su interesovanju naših turista, te verujemo da će se za svakog izdvojiti smeštaj po sopstvenom ukusu. Oniro Travel  vam za predstojeću letnju sezonu nudi aranžmane za vile i apartmane u najpopularnijim letovalištim na Kasandri, kao što su PolihronoHaniotiPefkohoriKaliteaSiviri, Nea SkioniAfitosNea Potidea.

Letovanje Grčka Apartmani 2024 – pored ovih mesta u našoj ponudi za leto 2024 su i mesta koja se nalaze u nastavku prvog prsta Halkidikija (Solunsom zalivu) a to su: Nea KalikratiaNea PlajaNea FlogitaDionisos i Fourka.

Za sve sugestije i pomoć u izboru idealne destinacije i apartmanskog smeštaja, kontaktirajte naš tim.

Vaš ONIRO TRAVEL

Kasandra Apartmani 2024 – Kasandra Letovanje – Kasandra Leto 2024

⌛ radno vreme: 10h - 18h  (sub: 10h-14h) 060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top