Vrahos

Vrahos Apartmani 2019 – Vrahos Letovanje 2019

Vrahos APARTMANI – Vrahos je prelepo malo mesto na obali Jonskog mora, koje je poslednjih par godina opčinilo naše turiste. Nalazi se na pola puta izmedju Parge i Preveze. Tačnije, na 35 km udaljenosti od ovih mesta i na oko 60-ak km od Lefkade. Vrahos leži na jednoj od možda najlepših obala. Plaža duga preko 3 km, širine i preko 50m, prekrivena je zlatnim peskom.

Letovanje Vrahos Apartmani 2019 – Smeštaj:

Vrahos Grcka Letovanje 2019 – Jonska Obala – Vrahos Leto 2019 – Grcka Leto 2019

Vrahos je prelepo malo mesto na obali Jonskog mora, koje je poslednjih par godina opčinilo naše turiste. Nalazi se na pola puta izmedju Parge i Preveze. Tačnije, na 35 km udaljenosti od ovih mesta i na oko 60-ak km od Lefkade. Vrahos leži na jednoj od možda najlepših obala. Plaža duga preko 3 km, širine i preko 50m, prekrivena je zlatnim peskom. More je kristalno čisto. Duž plaže je šetalište, gde možete posetiti neke od odličnih ribljih restorana, taverni,kafića i barova. Deo plaže je pokriven beach barovima u kojima uz piće dobijate suncobrane i ležaljke. Veliki deo plaže je namenjen  i onima koji koriste sopstvene rekvizite.

Video opis mesta Vrahos beach:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Vrahos je idealan za miran odmor, duge šetnje bez gužve i larme. U mestu postoji nekoliko prodavnica gde se možete snabdeti osnovnim namirnicama ali za svaki veći shoping morali biste da odete do susednih pomenutih gradova. Vrahos je mesto koje će vas opčiniti svojim mirom, tirkiznim morem i prelepom peščanom plažom. šumovito zaleđe, prijatna klima i šum talasa obezbediće vam nezaboravan odomr. Ukoliko ste ipak željni promene i voleli biste da upoznate bolje celu ovu regiju, postoji veliki broj izleta i krstarenja, tako možete posetiti Krf, Itaku, Paksi, Lefkadu, Pargu ili Prevezu.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Vrahos Grcka Letovanje 2019 – Jonska Obala – Vrahos Leto 2019 – Grcka Leto 2019

⌛ 10h - 19h (sub 10h-14h) Vojislava Ilića 24  060/8838 760; 011/4036 788 ✉ office@onirotravel.rs
Back to Top