Vila Bella Vista Sivota

Vila Bella Vista Sivota nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji, oko 400 metara od centra Sivote, marine, najbližeg marketa, taverni i kafića (5-6 minuta hoda), na uzvišenju sa kog se pruža prelep pogled na more, plažu Karvuno i na ostrva Krf i Paksos. Do vile Bella Vista u Sivoti se od centra dolazi putem koji jednim delom ide uzbrdo. Najbliža plaža je Karvuno, udaljena oko 300 metara, koja se smatra možda i najboljom u mestu. Do nje postoji staza kojom se gosti mogu spustiti pešice, kao i put kojim je moguć prilaz kolima do parkinga u maslinjaku (oko 700 metara vožnje). Takođe, jedna od najpoznatijih i najslikanijih plaža Sivote, Bella Vraka, nalazi se na svega 650 metara i do nje se stiže ili pešice ili kolima kojima nije moguće prići do same plaže jer se nalazi na ostrvcetu prekoputa.

Opis smeštaja Vila Bella Vista Sivota

Vila Bella Vista Sivota raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima, kao i četvorokrevetnim dupleksima sa pomoćnim ležajevima za jedno ili dvoje dece do 12 godina. Sve smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i sve imaju pogled na more, s tim što pogled iz dupleks apartmana u prizemlju nije toliko impresivan kao iz apartmana i dupleks apartmana na spratu. Smeštajne jedinice poseduju kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom (frižider, šporet, pribor za jelo, posuđe), televizor, komarnike i garnituru za sedenje na terasi. Takođe, svaki apartman poseduje i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Gostima objekta vila Bella Vista Sivota je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina ne može garantovati. Promena posteljine i peškira se vrši na 5 dana. Privatan parking koji je na raspolaganju našim gostima se nalazi u maslinjaku ispred vile. U dvorištu postoji roštilj i tuš. Zbog činjenice da se nalazi u najmirnijem i najelitnijem delu letovališta, ova vila nudi mir i tišinu za savršen odmor koji svakog jutra počinje pogledom koji ostavlja bez reči

Galerija slika – Vila Bella Vista Sivota

Previous Image
Next Image

info heading

info content


CENOVNIK

Vila Bella Vista Sivota – Cene

Cene u tabeli su izražene na bazi najma po studiju/apartmanu na 10 noćenja, osim smena obeleženih zvezdicom ( *) koje su po osobi sa uključenim autobuskim prevozom.

Vila Bella Vista Sivota, Vila Bela Vista Sivota, Grcka, Letovanje, Sivota, Apartmani Bella Vista Kuca, Iskustva, Utisci, Olympic Beach, Komentari, Oniro Travel
Vila Bella Vista Sivota, Grčka – cene

Za eventualne promene cena, aktualne popuste i specijalne ponude kontaktirajte nas na 011/4036788 ili 060/8838760.

Popusti Vila Bella Vista Sivota

-15% popusta za uplatu u celosti prilikom rezervacije
-10% popusta za uplatu akontacije 30%, ostatak do 01.02.2019.
-5% popusta za uplatu akontacije 30%, ostatak do 01.05.2019.

Uslovi za decu:
– Dete do 7 godina u zajedničkom ležaju – besplatno.
– Dvoje dece do 10 godina mogu da koriste jedan zajednički ležaj.

Aranžman obuhvata:
– Smeštaj u studijima /apartmanima na bazi 10 noćenja.
– Usluge predstavnika agencije i organizaciju putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
– Autobuski prevoz (osim za smene označene *)
– Boravišnu taksu u Grčkoj – od 01.01.2018. u hotelima i privatnom smestaju predviđeno je
naplaćivanje boravišnih taksi. Cene su izražene po smeštajnoj jedinici dnevno.Takse u studijima /apartmanima iznosiće 0,50 eura dnevno po studiju / apartmanu. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na dan dolaska).
– Međunarodno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja i individualne troškove.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu ( važi samo za privatni smeštaj ).
– Fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove.

PREVOZ

Vila Bella Vista Sivota – Autobuski Prevoz

Autobuski prevoz Sivota, vila stella sivota, vila bella vista sivota, vila nicolas sivota, vila nikolas sivota, grcka, apartmani

Napomene za autobuski prevoz:

Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 15 eura po osobi (odnosi se na odabir mesta od drugog reda sedišta, prvi red se ne prodaje putnicima). Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman, ne mogu biti podneti naknadno. Iz Novog Sada može biti organizovan i transfer kolima, mini busom ili drugim autobusom do Beograda (vrsta prevoznog sredstva zavisi od broja putnika za aktuelni polazak).

USLOVI PLAĆANJA

Uslovi plaćanja – Vila Bella Vista Sivota

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Na poslovni račun agencije

MAPA

Vila Bella Vista Sivota mapa:

Sivota Vila Vila Bella Vista – Sivota Grcka Letovanje 2019 – Jonska Obala –  Grcka Leto 2019 – Vila Bella Vista Sivota 2019

Sivota se nalazi između Parge i Igumenice, na obali Jonskog mora. Sivota je ušuškana u prelepom zalivu sa arhipelagom koji čie nekoliko ostrvca. Ovo mesto poseduje prelepe peščane i šljunkovite plaže. Okolna brda koja se nalaze iznad mesta prekrivena su drvećem bora, čempresa i maslina. Obala obiluje mnoštvom stenovitih uvala u kojima se nalaze prelepe peščane plaže sa belim peskom i prozirnim morem.

Ono što Sivotu čini jedinstvenim letovalištem je kolekcija malih ostrva koja se nalaze preko puta samog mesta. Turisti imaju priliku da lokalnim čamcima odu do tih ostrva i kupaju se na divljim, prelepim plažama. Blizu Sivote nalazi se jedna od najpoznatijih plaža, Bela vraka.

Video opis mesta Sivota možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Sivota je staro ribarsko selo, sada je moderno letovalište sa mnoštvom restorana, kafića i prodavnica. Blizina Parge i Igumenice pruža mogućnost za aktivan odmor, izlete na Krf, Paksi, Itaku ili Lefkadu. U luci se mogu iznajmiti motorni čamci bez dozvole, ali i luksuzne jedrilice kojima se može doploviti do Paksija ili Krfa.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati. VAŠ ONIRO TRAVEL

Sivota Vila Vila Bella Vista – Sivota Grcka Letovanje 2019 – Jonska Obala –  Grcka Leto 2019 – Vila Bella Vista Sivota 2019

⌛ 10h - 19h (sub 10h-14h) Vojislava Ilića 24  060/8838 760; 011/4036 788 ✉ office@onirotravel.rs
Back to Top