Krf

Letovanje Krf 2024 – Krf Apartmani 2024

Krf (Kerkira) je jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Nalazi se u Jonskom moru i drugo je po veličini od sedam ostrva koja čine arhipelag Eptanisa.  Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali. U starom gradu Krfu tragove su ostavili Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci. Mnogobrojnim maslinjaci, monderan noćni život, tradicionalni kulinarski specijaliteti kompletiraju njegovu turističku ponudu.

 

Letovanje Krf Apartmani 2024, Grčka – Smeštaj:

Krf Letovanje 2024 – Grcka Ostrva – Grcka Leto Apartmani 2024 – Krf Grcka Leto 2024

Krf (Kerkira) je jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Nalazi se u Jonskom moru i drugo je po veličini od sedam ostrva koja čine arhipelag Eptanisa. Krf je poznat po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali. U starom gradu Krfu tragove su ostavili Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci. Mnogobrojnim maslinjaci, monderan noćni život, tradicionalni kulinarski specijaliteti kompletiraju njegovu turističku ponudu.

Glavni grad ostrva je Krf, jedan od najlepših gradova Grčke. U gradu se nalaze stara vizantijska tvrđava i nova tvrđava u kojoj se danas nalazi zgrada Ratne mornarice. Splet malih, živopisnih ulica čini centralno gradsko jezgro. Zgrade sa venecijanskim, francuskim i engleskim uticajem, rascvetale bugenvilije i raširen veš, predstavljaju atrakciju za posetioce. Tu se nalazi veliki broj prodavnica, suvenirnica, restorana i kafića. Dok šetate ovim ulicama nemojte propustiti priliku da probate liker ili slatko od lokalnog voća kumkuat.

Video snimak – ostrvo Krf :

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Veliki broj spomenika posvećenih srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji će letovanje provesti na Krfu.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Krf Letovanje 2024 – Grcka Ostrva – Grcka Leto Apartmani 2024 – Krf Grcka Leto 2024

⌛ radno vreme: 10h - 19h  (sub: 10h-14h) 060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top