Limenarija, Tasos

Limenarija Apartmani 2020 – Limenarija Letovanje 2020 Tasos

Limenarija je simpatičan gradić, drugi po veličini na ostrvu Tasosu. Od glavnog grada udaljen je 40-tak kilometara, nalazi se na jugu ostrva i blago gleda na zapad, ka Atosu. Kao i obližnji Potos, magistralom je podeljena na dva dela. Najveći broj smeštajnih objekata smešten je u donjem delu mesta. Limenarija ima dve plaže. Jedna se nalazi u centru mesta, na obali je peščana dok u moru ima i stenovitih deova. Druga plaža se nalazi u zapadnom delu i duine je oko 2 km. Ona je većim delom organizovan, peščana na obali dok je ulaz u vodu uglavnom stenovit, sa mestimičnim peščanim delovima.  Pešačke zone su lepo uređene sa velikim brojem taverni, prodavnica i butika. Gradić ima mnoštvo supermarketa, pekara, rent a car agencija, a postoji i lekarska ordinacija.

Simbol mesta Limenarija je Palataki, “zamak” na uzvišenju iznad grada dokojeg vodi staza lepa staza kroz borove.Iza Palatakija nalazi se usamljena plaža Metalia. Idealna za sve one koji vole plaže izmeštene iz grada, na kojima se mogu opustiti u miru i tišini. Peskovite plaže Metalia, specifična po tome što je okružena ostacima starog rudnika i mnogobrojnim umetničkim delima.

Letovanje Limenarija Apartmani, Tasos – smeštaj:

Limenarija Letovanje 2020 – Tasos Letovanje– Letovanje Grcka – Limenarija Apartmani 2020

Limenarija je simpatičan gradić, drugi po veličini na ostrvu Tasosu. Od glavnog grada udaljen je 40-tak kilometara, nalazi se na jugu ostrva i blago gleda na zapad, ka Atosu. Kao i obližnji Potos, magistralom je podeljena na dva dela. Najveći broj smeštajnih objekata smešten je u donjem delu mesta.. 

Limenarija ima dve plaže. Jedna se nalazi u centru mesta, na obali je peščana dok u moru ima i stenovitih deova. Druga plaža se nalazi u zapadnom delu i duine je oko 2 km. Ona je većim delom organizovan, peščana na obali dok je ulaz u vodu uglavnom stenovit, sa mestimičnim peščanim delovima.  Pešačke zone su lepo uređene sa velikim brojem taverni, prodavnica i butika. Gradić ima mnoštvo supermarketa, pekara, rent a car agencija, a postoji i lekarska ordinacija.

Video snimak plaza ostrva Tasos možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Simbol mesta Limenarija je Palataki, „zamak“ na uzvišenju iznad grada dokojeg vodi staza lepa staza kroz borove.Iza Palatakija nalazi se usamljena plaža Metalia. Idealna za sve one koji vole plaže izmeštene iz grada, na kojima se mogu opustiti u miru i tišini. Peskovite plaže Metalia, specifična po tome što je okružena ostacima starog rudnika i mnogobrojnim umetničkim delima.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Limenarija Letovanje 2020 – Tasos Letovanje– Letovanje Grcka – Limenarija Apartmani 2020

⌛ 10h - 19h (sub 10h-15h) Vojislava Ilića 41  060/8838 760; 011/4036 788 ✉ office@onirotravel.rs
Back to Top