Golden Beach

Golden Beach Apartmani 2020 – Golden Beach Letovanje 2020 Tasos

Prelepi zaliv  sa jednom od najlepših plaža ostrva Tasos – Golden Beach. Ova plaža dužine oko jednog kilometra nalazi se na svega 10tak kilometara od glavnog grada Limenasa i idealna je za miran i porodični odmor.

Letovanje Golden Beach Apartmani – Tasos smeštaj:

Golden Beach Letovanje 2020 – Tasos Letovanje – Letovanje Grčka Apartmani – Golden Beach Apartmani 2020 Tasos

Tasos letovanje – Ovo je najsevernije Grčko ostrvo u Egejskom moru. S pravom ga nazivaju -Zeleni dijamant Egeja i Šuma koja pliva. Smatra se da je Tasos dobio ime po Tasosu, Posejdonovom sinu. Drugi pak tvrde da naziv ostrva potiče od grčke reči “dasos” – šuma, zbog bogatih šuma koje je ostrvo imalo od davnina. Obim ostrva je svega 90km, ali  pruža brojne sadržaje za idealan odmor.

Počevši od glavnog grada Limenasa na severu pa do Potosa na jugu, brojne uvalice i plažice oduševiće vas svojim tirkiznim morem, peščanim plaža i bujnim zelenilom. Zapadna obala ostrva ima veći broj stenovitih i šljunkovitih plaža. Seoca u unutrašnjosti ostrva  osvojiće vas svojim šarmom  i upoznaće vas sa tradicijom ostrva. Usput možete obići manastire kao i fabriku maslina. Lokalnih specijaliteta ima dosta, ali najvažniji lokalni proizvodi  su masline i med visokog kvaliteta.  Prilikom boravka na ovom ostrvu, svakako treba probati i domaće vino Najlepše su svakako plaže, kojih  ovde ima mnogo, a nezaobilazne su Makriamos, Paradiso, Golden beach, Aliki plaža bliznakinja, Mermerna plaža …

Video snimak plaza ostrva Tasos možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Golden Beach Letovanje 2020 – Tasos Letovanje – Letovanje Grčka Apartmani – Golden Beach Apartmani 2020 Tasos

⌛ 10h - 19h (sub 10h-15h) Vojislava Ilića 41  060/8838 760; 011/4036 788 ✉ office@onirotravel.rs
Back to Top