Grčka Ostrva

Grčka Ostrva Apartmani 2024 – Grčka Ostrva Letovanje 2024

 

Grčka ostrva idealan su izbor za letovanje ukoliko volite aktivan odmor i obilaske. U našoj ponudi za leto 2024 su grčka ostrva u Egejskom i Jonskom moru. Najpopularnija ostrvska letovališta nude kompletan turistički sadržaj, a možete birati od onih koja su mirna i tiha, do onih koja su centri zabave, provoda i gužve. Grčka ostrva apartmani  2024 – Apartmanski smeštaj na ostrvima u Grčkoj je bogat i raznovrstan, a za leto 2024 izdvajamo za vas studije i apartmane na bazi najma ili paket aranžmana. 

Letovanje Grčka Ostrva Apartmani 2024 – mesta:

Grčka Ostrva Apartmani 2024 – Grčka Ostrva Letovanje – Grčka Ostrva Leto 2024

Grčka Ostrva Letovanje 2024

Grčka ostrva apartmani 2024 – Letovanje na grčkim ostrvima pruža vam mogućnost da Grčku upoznate iz drugog ugla. Mnogi koji su jednom letovali na nekom grčkom ostrvu, iz godine u godinu u potrazi su za sledećim koje bi im se dopalo. Zaista letovanje na grčkim ostrvima ima neku posebnu čar. Ponuda grčkih ostrva na našem tržištu iz godine u godinu raste. Sada se već za mnoge ostrvske destinacije, pored varijante sopstvrnog ili autobuskog smeštaja, nude i paket aranžmani koji uključuju avio prevoz. Naravno, na grčka ostrva je najpraktičnije sopstvenim prevozom krenuti na letovanje. Međutim i oni koji budu putovali autobuskim ili avio prevozom imaju priliku da obiđu ostrvo na kome letuju. Naši saradnici na destinacijama organizuju brojne izlete i krstarenja, što je odličan vid upoznavanja grčkih ostrva.

Grčka ostrva predstavljaju osnovnu morfološku karakteristiku Grčke i neizostavan su deo njene kulture i tradicije. U Grčkoj ima 6000 ostrva i sprudova, rasutih u vodama Egeja i Jonskog mora. Od ovog broja, 277 grčkih ostrva je naseljeno. Upravo ovo, Grčku izdvaja od drugih zemalja Everope i čini je jedinstvenom! Obala grčkih ostrva duga je 7500 kilometara i izuzetno je raznolika. Čine je predivne peščane plaže, simpatične uvale, strme litice, skiveni zalivi, pećine i šljunkovite obale. Mnoge od ovih plaža nagrađene su Plavom zastavicom i popularne su ne samo za kupanje, već i za ronjenje, različite sportove na vodi i jedrenje.

Grcka ostrva letovanje, grcka ostrva apartmani, apartmanski smestaj grcka ostrva, iskustava apartmani grcka ostrva, grcka ostrva oniro travel, grcka ostrva oniro travel
Grčka Ostrva Letovanje 2024

Grčka ostrva apartmani 2024 – Gde na letovanje?

Kada su grčka ostrva u pitanju, nije lako odabrati gde poći na letovanje. Svako od ostrva lepo je na svoj način i svako od njih nosi neku svoju priču, tradiciju i posebnost. Ipak, pored odluke da li ćete letovati na Egejskom ili Jonskom moru, trebalo bi razmilsiti i o udaljenosti ostrva, kao i o budžetu koji biste izdvojili za letovanje. Mit je da je letovanje na grčkim ostrvima skupo. Naravno, u ponudi postoje i ostrva gde su cene smeštaja i paket aranžmana nešto više. Međutim, svakako vam možemo ponuditi letovanje na grčkim ostrvima i po vrlo pristupačnim cenama! Način prevoza i udaljenost ostrva u Grčkoj, takođe može biti presudna kada donosite odluku o letovanju. Za dosta ostva iz ponude za leto 2024 možemo ponuditi,pored najma smeštaja i paket aranžmane koji uključuju autobuski ili avio prevoz. Ipak, za pojedina ostrva ne postoji varijanta avio prevoza. Svakako konslutujte naš tim prilikom odabira destinacije za vaše idealno letovanje!

Apartmani – Grčka ostrva 2024

Studiji, apartmani, dupleks apartmani i mezonete na grčkim ostrvima, visokog su  kvaliteta i raznovrsne strukture. Iz godine u godinu širi se ponuda grčkih ostrva i letovališta na njima. U skladu sa tim, na našem tržištu konstantno se plasiraju nove vile na grčkim ostrvima, koje našim turistima nude sav neophodan komfor i udobnost tokom boravka. Možete u ponudi pogledati vile koje se nalaze uz plažu ili na samom šetalištu. Ipak, ukoliko tokom svog letovanja planirate da obilazite ostrvo i istražujete, možda će vam više odgovarti smeštaj u nekom mirnijem delu letovališta. 

Grčka ostrva apartmani 2024 – Svoj smeštaj na grčkim ostrvima ili kompletan paket aranžman, rezervišite na vreme! Popularnost letovanja na grčkim ostrvima raste svake letnje sezone i gotovo da postaje trend. Stoga pažljivo pogledajte našu ponudu vila i apartmana na grčkim ostrvima. Za leto 2024. izdvajamo neke od najboljih smeštajnih jedinica. Sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći, studio ili apartman po vašoj meri i ukusu, koji će se cenovno uklopiti i u vaš budžet.

Grcka ostrva letovanje, grcka ostrva apartmani, apartmanski smestaj grcka ostrva, iskustava apartmani grcka ostrva, grcka ostrva oniro travel, grcka ostrva oniro travel
Grčka ostrva Letovanje 2024

Upoznaj grčka ostrva – Leto 2024!

 

* Letovanje po atraktivnim cenama – Grčka ostrva  Leto 2024

Grčka ostrva mogu biti i idealan izbor za letovanje porodica sa decom. U našoj ponudi možete pogledati letovališta na ostrvu Tasos, ukoliko planirate takav tip letovanja. Svakako, ukoliko ne biste da predugo putujete, tražite paket aranžman po pristupačnoj ceni ili želite da uživate u zelenilu i čarima jednog od najlepših ostrva u severnom delu Egeja, ostrvo Tasos je fantastičan izbor. Hteli biste nešto novo, prikladno za miran odmor i po atraktivnoj ceni? Možda ostrvo Evia može biti vaš izbor za leto 2024! Ako biste još i da probate doživljaj banje na moru, na pravom ste mestu. Pogledajte našu ponudu za ostrvo Evia za predstojeću letnju sezonu!

* Nezaboravno letovanje – Grčka ostrva Leto 2024

Letovanje na grčkim ostrvima svakako je nezaboravno iskustvo, koje god ostrvo da odaberete! Ipak ostrva nadomak Volosa, čuveni Sporadi, zasigurno će vam ostati posebno draga. U našoj ponudi za leto 2024 – kosmopolitski Skijatos sa svojim fenomenalnim plažama i oaza mira – šarmantni Skopelos! A ukoliko vam dužina putovanja do odabrane destinacije ne pravi problem, obavezno pogledajte naše aranžmane za ostrvo Egina! Neverovatno ostrvo, ušuškano između Atike i Peloponeza, neće vas ostaviti ravnodušnim! Odličan izbor za nezaboravno letovanje na grčkim ostrvima!

* Jonski biseri – Grčka ostrva Leto 2024

Ako za svoje letovanje 2024 odaberete neko od Jonskih ostrva, bićete očarani njihovim šarmom, neverovatnom lepotom, kontrastima i najneverovatnijim nijansama plave boje koja će se pružati svuda oko vas. Jonska ostrva nose posebne mirise, mitove i legende, grčku kulturu i tradiciju na malo drugačiji način.

Ostrvo Krf, jedno od najpoluarnijih Jonskih ostrva, pored fenomenalnih plaža i skrivenih uvala, oduševiće vas svojim starim gradom, šetalištem, tvrđavama i palatama! Malo divlja Lefkada, nateraće vas da svakog dana istražujete njene plaže. Letovanje na ovom ostrvu podseća na avanturu i potragu za blagom, a blago je zaista tu! Lefkada će vas “nagraditi” najlepšim plažama na Jonskom moru i nezaboravnim zalascima sunca.

Mnogi ga prepoznaju kao ostrvo provoda, ali Zakintos je mnogo više od toga! Ovde na prelepim peščanim plažama, svoja jaja polaže morska kornjča carreta – carreta. Ovde je mnogo mirnih uvala i ljupkih seoca! Zavolećete ovo ostrvo, lokalno stanovništvo i njihove proizvode! I naravno, prelepa Kefalonija. Mirna, moderna i prosto savršena za idealan odmor ove letnje sezone!

Grcka ostrva letovanje, grcka ostrva apartmani, apartmanski smestaj grcka ostrva, iskustava apartmani grcka ostrva, grcka ostrva oniro travel, grcka ostrva oniro travel
Grčka ostrva Leto 2024

Letovanje Grčka ostrva Apartmani 2024

Apartmani i studiji koje za leto 2024 imamo u ponudi na grčkim ostrvima, neki su od najpopularnijih i najtraženijih. Po kvalitetu, strukturi i ceni ponuda je bogata i raznovrsna. Svoje letovanje rezervišite na vreme, a do putovanja planirajte samo detalje! Grčka ostrva apartmani 2024- Sigurni smo da vam za leto 2024 možemo ponuditi letovalište i ostrvo, a potom i smeštajni objekat po vašem ukusu! Pogledajte destinacije i vile na grčkim ostrvima koje smo za vas izdvojili za letnju sezonu pred nama! Imajte u vidu da se za određene destinacije (gde je to naznačeno), možete odlučiti i za varijantu avio prevoza. Letovanje na grčkim ostrvima je jedno nezaboravno iskustvo i ukoliko do sada niste posetili grčka ostrva, sigurni smo da će te od leta 2024, želeti da svake godine posetite po jedno iz ponude!

Video prikaz grčkih ostrva možete pogledati ovde:

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Apartmani i vile na grčkim ostrvima, koja su u ponudi za leto 2024. prilagođeni su interesovanju naših turista, te verujemo da će se za svakog izdvojiti smeštaj po sopstvenom ukusu. Oniro Travel  vam za predstojeću letnju sezonu nudi aranžmane za vile i apartmane u najpopularnijim letovalištima grčkih ostrva.

Napomena: Ponuda ostrva i aranžmana za letovanje na grčkim ostrvim može biti veća od prezentovane. Stoga ukoliko planirate odmor na nekom od grčkih ostrva za koje niste pronašli ponudu našoj stranici Grčka ostrva, budite slobodni da nas direktno kontaktirate.

Za sve sugestije i pomoć u izboru idealne destinacije i apartmanskog smeštaja, kontaktirajte naš tim.

Vaš ONIRO TRAVEL

Grčka ostrva Apartmani 2024 – Grčka ostrva Letovanje – Grčka ostrva Leto 2024

 

⌛ radno vreme: 10h - 19h  (sub: 10h-14h) 060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top