Jerisos

Jerisos Apartmani 2020 – Letovanje Jerisos 2020

Jerisos (Ierissos) je veliko letovalište, na severoistoku poluostrva Atos, udaljeno oko 118 km od Soluna. Ovo je centar mnogih kulturnih manifestacija. Vredi prisustvovati proslavia u crkvi Svetog Pavla 29. juna i Proroka Ilije 20. jula. Oblast je poznata po negovanju tradicionalnih grčkih pesama i muzika igra veliku ulogu u lokalnoj sceni. Velika turistička atrakcija je duga čista plaža zlatnog peska nagrađena Plavom zastavom. Posetioci će ovde naći taverne sa grčkim specijalitetima koje nude i degustacije domaćih vina, kafiće na obali mora, šetalište sa klupama i drvećem koje pruža prirodni hlad.

Jerisos je usputna stanica hodočasnika koji putuju na Svetu goru. Ovo letovalište čuveno je i po ribarima i ukusnoj ribi koja se služi u divnim tavernama kraj obale. Pravi je izbor za letovanje porodica i svih koji vole miran odmor.

Jerisos – Grcka – Apartmani:

Jerisos Letovanje 2020 –  Grcka Leto 2020 – Atos Letovanje – Jerisos Grčka 2020

Jerisos (Ierissos) je veliko letovalište, na severoistoku poluostrva Atos, udaljeno oko 118 km od Soluna. Ovo je centar mnogih kulturnih manifestacija. Vredi prisustvovati proslavia u crkvi Svetog Pavla 29. juna i Proroka Ilije 20. jula. Oblast je poznata po negovanju tradicionalnih grčkih pesama i muzika igra veliku ulogu u lokalnoj sceni. Velika turistička atrakcija je duga čista plaža zlatnog peska nagrađena Plavom zastavom. Posetioci će ovde naći taverne sa grčkim specijalitetima koje nude i degustacije domaćih vina, kafiće na obali mora, šetalište sa klupama i drvećem koje pruža prirodni hlad.

Video opis mesta jerisos možte pogledati ovde:

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Jerisos je usputna stanica hodočasnika koji putuju na Svetu goru. Ovo letovalište čuveno je i po ribarima i ukusnoj ribi koja se služi u divnim tavernama kraj obale. Pravi je izbor za letovanje porodica i svih koji vole miran odmor.

Jerisos Letovanje 2020 –  Grcka Leto 2020 – Atos Letovanje – Jerisos Grčka 2020

⌛ 10h - 17h (sub i ned: / ) Vojislava Ilića 41  060/8838 760; 011/4036 788 ✉ office@onirotravel.rs
Back to Top