Jerisos

Jerisos Apartmani 2024 – Letovanje Jerisos 2024

Jerisos (Ierissos) je veliko letovalište, na severoistoku poluostrva Atos, udaljeno oko 118 km od Soluna. Ovo je centar mnogih kulturnih manifestacija. Vredi prisustvovati proslavia u crkvi Svetog Pavla 29. juna i Proroka Ilije 20. jula. Oblast je poznata po negovanju tradicionalnih grčkih pesama i muzika igra veliku ulogu u lokalnoj sceni. Velika turistička atrakcija je duga čista plaža zlatnog peska nagrađena Plavom zastavom. Posetioci će ovde naći taverne sa grčkim specijalitetima koje nude i degustacije domaćih vina, kafiće na obali mora, šetalište sa klupama i drvećem koje pruža prirodni hlad.

Jerisos je usputna stanica hodočasnika koji putuju na Svetu goru. Ovo letovalište čuveno je i po ribarima i ukusnoj ribi koja se služi u divnim tavernama kraj obale. Pravi je izbor za letovanje porodica i svih koji vole miran odmor.

Jerisos Letovanje Apartmani 2024 – Smeštaj:

Jerisos Letovanje 2024 –  Grcka Leto 2024 – Atos Letovanje – Jerisos Grčka 2024

Jerisos (Ierissos) je veliko letovalište, na severoistoku poluostrva Atos, udaljeno oko 118 km od Soluna. Ovo je centar mnogih kulturnih manifestacija. Vredi prisustvovati proslavia u crkvi Svetog Pavla 29. juna i Proroka Ilije 20. jula. Oblast je poznata po negovanju tradicionalnih grčkih pesama i muzika igra veliku ulogu u lokalnoj sceni. Velika turistička atrakcija je duga čista plaža zlatnog peska nagrađena Plavom zastavom. Posetioci će ovde naći taverne sa grčkim specijalitetima koje nude i degustacije domaćih vina, kafiće na obali mora, šetalište sa klupama i drvećem koje pruža prirodni hlad.

Video opis mesta jerisos možte pogledati ovde:

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati VAŠ ONIRO TRAVEL

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Jerisos je usputna stanica hodočasnika koji putuju na Svetu goru. Ovo letovalište čuveno je i po ribarima i ukusnoj ribi koja se služi u divnim tavernama kraj obale. Pravi je izbor za letovanje porodica i svih koji vole miran odmor.

Jerisos Letovanje 2024 –  Grcka Leto 2024 – Atos Letovanje – Jerisos Grčka 2024

⌛ radno vreme: 10h - 18h  (sub: 10h-14h) 060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top