Atos

Atos Apartmani 2024 – Atos Letovanje 2024

Letovanje na Atosu pruža jedinstevno iskustvo i nudi turistima koji se odluče da posete ovaj prst Halkidikija nešto potpuno drugačije u odnosu na letovanje na Kasandri ili Sitoniji. Letovališta na Atosu nisu brojna, ali su pravi odabrani biseri regije Halkidikija. Blizina Svete Gore daruje ova letovališta neverovatnim mirom, a prirodne lepote  i divne plaže privlače ljubitelje pravog odmora i opuštanja. Apartmanski smeštaj na Atosu izdvaja se iz ponude po svom kvalitetu. Ponuda apartmana na Atosu za leto 2024, iako skromna, nudi našim turistima sve što je potrebno za nezaboravno letovanje.

Letovanje Atos Apartmani – mesta:

Atos Apartmani 2024 – Atos Letovanje – Atos Leto 2024

Atos Letovanje 2024

Atos je najistočniji ili treći prst popularnog poluostrva Halkidiki. Prostire se između zaliva Strimonikos na istoku i Singitikos na zapadu. Ovo je pretežno planinski kraj poluostrva. Pri samom početku “prsta” nalaze se simpatična letovališta i ljupka ribarska seoca, dok se u nastavku gorostasno uzdiže istoimena planina sa najvišim vrhom od 2033 m nadmorske visine. Ukoliko narednog leta odlučite da za odomor odaberete neko od letovališta na Atosu, biće to svakako nezaboravno iskustvo za vas. Jedan od centara pravoslavnog sveta, Sveta Gora, nalazi se upravo ovde, nadomak mirnih letovališta Atosa.

Ovaj jedinstven “krak” Halkidikija, idealan za ljubitelje pravog odomra, dobio je ime po gigantu Atosu. Prema legendi, za vreme čuvene Gigantomahije, gigant Atos je bacio ka bogovima ogromnu stenu koja je pala kraj Halkidikija. Tako je čitav prst poneo ime ovog čuvenog giganta. Za Atos se vezuju i mnoge druge legende. Ipak, najpoznatija je ona koja govori o dolasku Bogorodice na paganski Atos, tokom njenog putovanja sa Svetim apostolom Jovanom na Kipar. Predanje kaže da je loše vreme i oluja, primoralo njihov brod da pristanu u blizini luke Klement. Bogorodicu je oduševila divlja lepota planine, te je zamolila svog sina, Isusa Hrista, da je pretvori u njen vrt. Od tada, kako se veruje, planina je vrt Majke Božije i na nju nije dozvoljen pristup drugim ženama. 

atos letovanje 2024, atos apartmani 2024, apartmanski smestaj atos, iskustava apartmani atos, atos travel, atos oniro travel
Atos Apartmani Leto 2024

Mirno letovanje na Atosu 2024!

Za razliku od prva dva prsta Halkidikija, Kasandre i Sitonije, na Atosu se sva letovališta i najlepše plaže nalaze u severnom delu prsta, dok se ka južnom rtu pruža nepristupačna obala nesvakidašnje lepote. Tokom vašeg odmora u nekom od letovališta na Atosu, svakako vam preporučujemo da jedan dan izdvojite za nezaboravno krstarenje i razgledanje veličanstvenih manastira Svete Gore koji se mogu videti s mora. Nezaboravne uspomene i jedinstveno iskustvo, biće ono što ćete zasigurno poneti sa ovog letovanja! Mirna mesta, ljupka ribarska seoca sa simpatičnim peščanim uvalama, kristalno čisto more i šarmantna gostoljubivost domaćina kompletiraće vaš kvaltetan odmor na Atosu. Sigurni smo da ćete ga se sećati sa nostalgijom i da ćete želeti da se vratite ponovo u neko od ovih letovališta!

Apartmani – Atos 2024

Kao što smo već naveli, ponuda apartmana na Atosu možda nije toliko bogata kao na Sitoniji ili Kasandri, ali se oni svakako izdvajaju po svom kvalitetu. Iz godine u godinu sve je veće interesovanje naših turista za simpatičnim letovalištima Atosa. Ljubitelji mirnog odmora, koji cene opuštanje i oni koji žele da pobegnu od gradske vreve, hrle u letnjim mesecima u letovališta Atosa. Veliki broj naših turista posećuje i šarmantno ostrvce Amuljani, koje pripada ovoj regiji. Upravo iz tog razloga, trudimo se da za svaku narednu sezonu dopunimo našu ponudu. Ponudu proširujemo novim, kvalitetnim smeštajnim jedinicama, studijima i apartmanima na Atosu. Apartmani Atos 2024 – ponuda.

Vile i apartmani iz naše ponude obezbediće vam neophodan konfor i udobnost tokom vašeg letovanja. Smeštajni objekti različitih kategorija, opremljeni neophodim sadržajem za letovanje i vaš boravak u njima. Ponuda smeštaja podrazumeva boravak na 10 noćenja, sa mogućnošću spajanja smena. Imate mogućnost odabira sopstvenog ili autobuskog prevoza. Apartmanski smeštaj za leto 2024. na Atosu obuhvata studije, apartmane, dupleks apartmane i mezonete.

Za leto 2024. izdvajamo neke od najboljih smeštajnih jedinica. Sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći, studio ili apartman po vašoj meri i ukusu, koji će se cenovno uklopiti i u vaš budžet.

atos letovanje 2024, atos apartmani 2024, apartmanski smestaj atos, iskustava apartmani atos, atos travel, atos oniro travel
Atos Letovanje 2024

Odmor kakav želite – Leto 2024 

Ukoliko ste u potrazi za letovalištem koje nudi pre svega kvalitetan odmor i opuštajuću atmosferu, ima lepu peščanu plažu i čisto more, a ne oskudeva u ugostiteljskoj ponudi. Onda obavezno pogledajte našu ponudu za apartmanski smeštaj na Atosu! Najpoznatija letovališta na Atosu su svakako Uranopolis, Jerisos, Nea Roda, Tripiti  i nezaobilazno, šarmantno ostrvce Amuljani. Ukoliko na odmor krećete sopstvenim prevozom, mi vam preporučujemo da ih tokom letovanja sve posetite.

Za ljubitelje pravog uživanja – Letovanje Atos 2024!

Simpatične tradicionalne taverne kraj mora, u kojima se služe ukusni domaći specijaliteti i lokalna vina, ljubazni domaćini i prijatna atmosfera, čeka vas u svakom od ovih letovališta Atosa! Peščane plaže, bez preterane gužve, zapljuskuje kristalno čisto Egejsko more. Ukoliko odmor želite da dopunite nekim dodatnim iskustvom, savetujemo da obavezno krenete na krstarenje duž zapadne obale Svete Gore! Razgledajte sa mora 8, od ukupno 20 pravoslavnih manastira Svete Gore. Imaćete priliku da čujete interesantne priče o manastirima, uživaćete u pogledu na manastire i poluostvro Sitoniju, a ako budete imali sreće, možda i delfini budu pratili vaš brod. 

atos letovanje 2024, atos apartmani 2024, apartmanski smestaj atos, iskustava apartmani atos, atos travel, atos oniro travel
Atos Leto 2024

Letovanje Atos Apartmani 2024

Ove godine odaberite neki od apartmana iz naše ponude apartmanskog smeštaja na Atosu! Kvalitetni studiji, apartmani i vile u mestima na zapadnoj i istočnoj obali poluostrva. Oni nude kompletan sadržaj potreban za savršen odomor. Komforne nove vile ili kompletno renovirani apartmani, čekaju na svoje prve goste u sezoni pred nama. Takođe, tu su i smeštajni objekati nešto starijeg datuma, po pristupačnijim cenama. Međutim, oni po kvalitetu ne zaostaju u odnosu na druge vile i apartmane iz ponude. U skladu sa svojim potrebama, načinu odmora koji planirate i budžetu koji vam je na raspolaganju. Sigurni smo da ćete u našoj ponudi Atos Apartmani Leto 2024, naći odgovarajući studio, apartman ili dupleks apartman.

Video prikaz poluostrva Atos možete pogledati ovde

Pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Apartmani i vile na Atosu, koji su u ponudi za leto 2024. prilagođeni su interesovanju naših turista, te verujemo da će se za svakog izdvojiti smeštaj po sopstvenom ukusu. Oniro Travel  vam za predstojeću letnju sezonu nudi aranžmane za vile i apartmane u najpopularnijim letovalištim na Atosu, kao što su Uranopolis, Jerisos, Nea Roda, Tripiti i ostrvo Amuljani.

Za sve sugestije i pomoć u izboru idealne destinacije i apartmanskog smeštaja, kontaktirajte naš tim.

Vaš ONIRO TRAVEL

Atos Apartmani 2024 – Atos Letovanje – Atos Leto 2024

 

⌛ radno vreme: 10h - 19h  (sub: 10h-14h) 060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top