• Home
  • /
  • Časovi grčkog jezika

Časovi grčkog jezika

Časovi grčkog jezika – Učenje grčkog jezika za sve uzraste

Ukoliko ste ljubitelj Grčke, njene kulture, istorije i tradicije, a pre svega vam se dopada grčki jezik i voleli biste da ga naučite, na pravom ste mestu! Za vas smo pripremili program – časovi grčkog jezika – Onirohora!

Naš program u potpunosti može biti prilagođen vašim interesovanjima i potrebama! Časovi mogu biti organizovani individualno ili u malim grupama, a takođe ih možete pratiti online putem Zoom aplikacije. Program Onirohora – časovi grčkog jezika, nudi opciju učenja jezika za decu i odrasle.

 

casovi grckog jezika, ucenje grckoh jezika, grcki online, grcki za decu, grcki za odrasle, casovi grckog, privatni časovi grckog
Časovi grčkog jezika – Onirohora

Časovi grčkog jezika za decu

Grčki jezik za decu uzrasta od 3 – 6 godina, podrazumeva kreativno edukativne radionice sa postepenim učenjem grčkih reči i izraza. Časovi grčkog jezika za decu uzrasta 7 – 14 godina pored kreativnih radionica uključuju učenje alfabeta, pravopisa i upoznavanje sa grčkom kulturom i tradicijom. Ovo je odličan način da vaše dete učeći jedan od najinteresantnijih jezika sveta, bude kreativno, aktivno i stiče zanimljva znanja o Grčkoj i njenom narodu. Program Onirohora – časovi grčkog jezika za decu – može u potpunosti biti prilagođen vašem detetu i njegovim interesovanjima. Časovi za decu mogu biti individualni ili u manjim grupama. Mogu se organizovati na lokaciji po dogovoru (u zavisnosti od uzrasta) ili online putem Zoom aplikacije.

Časovi grčkog jezika za odrasle

Program Onirohora – grčki jezik za odrasle, nudi različite segmente učenja jezika prilagođene vašim potrebama i interesovanjima. Bilo da samo želite da savladate osnovne pojmove za svakodnevnu komunikaciju, pripremite se za posao ili preseljenje, ili pak da usavršite svoje znanje, mi smo pravi izbor za vas! Trudimo se da časovi grčkog jezika u okviru programa budu zanimljivi i interaktivni, kao i da koristimo različita audio-vizuelna sredstva kako bismo našim učenicima na što bolji način približili grčki jezik!
Časovi za odrasle mogu biti organizovani individualno ili u manjim grupama/parovima, na dogovorenoj lokaciji ili online putem Zoom aplikacije.

 

casovi grckog jezika, ucenje grckoh jezika, grcki online, grcki za decu, grcki za odrasle, casovi grckog, privatni časovi grckog
Grčki jezik – Alfabet

Učenje grčkog jezika – zanimljivo i korisno!

Sigurni smo da mnogi od vas priželjkuju da nauče grčki jezik! Možda da biste lakše komunicirali tokom svog odmora u Grčkoj, možda da biste razumeli tekstove grčkih pesama u kojima uživate, možda jer želite da obogatite svoje znanje ili prosto iz simpatije ka ovom jeziku i zemlji! Upravo iz tog razloga naš program Onirohora – učenje grčkog jezika je odličan izbor za vas!
Naš program daje vam mogućnost da kreirate časove grčkog jezika na način koji vam najviše odgovara! Tempo rada i sadržaj časova možete dogovoriti na početku programa, uz sugestije našeg predavača. Pridružite nam se da zajednički uživamo u sticanju novih znanja!

Časovi grčkog jezika – posebne pogodnosti

Program Onirohora – časovi grčkog jezika za decu i odrasle, nudi posebne pogodnosti za parove, porodice sa decom i turističke radnike (predstavnici na destinacijama, turistički vodiči i pratioci)! Kontaktirajte nas i informišite se o ponudama i kako bismo zajednički utvrdili tip programa, tempo  i način rada koji bi vam najviše odgovarao!

Grčki jezik – časovi grčkog – program Onirohora

Nema utvrđenog početka programa, vi ga birate! Trudimo se da naš program Onirohora bude kreativan i zabavan, ali pre svega sadržajan, kvalitetan i precizan! Nema magije, te nećete grčki progovoriti “preko noći”, ali vaše interesovanje i trud u kombinaciji sa našim znanjem i profesionalnošću doneće vam zagarantovan uspeh!
Naša želja je da na vas prenesemo ljubav prema ovom jedinstvenom jeziku i zemlji!
U okviru našeg programa sa vama radi diplomirani filolog za grčki jezik i književnost, sa predavačkim iskustvom i iskustvom u radu sa decom.

 

casovi grckog jezika, ucenje grckoh jezika, grcki online, grcki za decu, grcki za odrasle, casovi grckog, privatni časovi grckog
Naučite grčki jezik

Pratite naše časove grčkog jezika!

Časovi u okviru programa Onirohora, održavaju se u Beogradu, a precizna lokacija može biti dogovorena. Međutim, ukoliko se ne nalazite u Beogradu naš program možete pratiti online. Časovi grčkog jezika putem Zoom aplikacije moći će da prate i oni koji preferiraju ovaj način rada.
Za sve informacije o programu, konsultacije, provere znanja i dogovore budite slobodni da nas kontaktirate putem mail adrese onirohora.casovigrckog@gmail.com  
⌛ radno vreme: 10h - 19h  (sub: 10h-14h) 060/8838 760; 011/4036788   ✉office@onirotravel.rs
Back to Top